• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δέρματα - πρώτες ύλες

Αποτελέσματα για

Δέρματα - πρώτες ύλες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. ALMASSBERG INTERHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALMASSBERG INTERHANDEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απομιμήσεις δερμάτων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. LOGIPACK GERO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOGIPACK GERO GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρμα μοσχαριού. Έχει έδρα σε Plochingen, Γερμανία.

  3. E. A. MATTES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία E. A. MATTES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτικά και είδη γραφείου, Δέρματα και γούνες, Επιχρωμιωμένα δέρματα, Γούνες, Χαρτικά και είδη γραφείου, Δέρματα και γούνες, Επιχρωμιωμένα δέρματα, και Γούνες. Έχει έδρα σε Mühlheim, Γερμανία.

  4. A. TRABINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία A. TRABINGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυθρόνες και καθιστικά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Δέρματα και γούνες, Απομιμήσεις δερμάτων, Πολυθρόνες και καθιστικά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Δέρματα και γούνες, και Απομιμήσεις δερμάτων. Έχει έδρα σε Leimen, Γερμανία.

  5. AZ ROHSTOFFE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία AZ ROHSTOFFE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χρωστικες υλες, Χημικές πρώτες ύλες, πρωτες υλες για τη φαρμακοβιομηχανια, και χημικο προϊον. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.