• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικά εξαρτήματα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικά εξαρτήματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. COSY ELECTRONICS GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια διαθέτουμε σε ολόκληρο τον κόσμο ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα σύνδεσης. Από τη βασική μας επιχειρηματική δραστηριότητα, την παραγωγή στρογγυλών βυσμάτων σύνδεσης ITT-Cannon εντός 24 ωρών, έχουμε αναδειχθεί στον κορυφαίο εξειδικευμένο προμηθευτή βυσμάτων σύνδεσης – επειδή γνωρίζουμε επακριβώς την αγορά και την ποιότητα κάθε μάρκας και προϊόντος και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας με εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο τρόπο. Από το 2007 αποτελούμε μέρος του ελβετικού ομίλου Compona. Παρεχόμενα προϊόντα: Συναρμολογούμε βάσει αδείας στρογγυλά βύσματα μάρκας ITT CANNON / ITT VEAM και χάρη στη μεγάλη αποθήκη μας διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Εκτός αυτού διαθέτουμε όλα τα βιομηχανικά βύσματα σύνδεσης (BRAD) και ορθογώνια βύσματα σύνδεσης HDC (GWconnect), καθώς και περιβλήματα αλουμινίου MOLEX . Βιδωτοί σύνδεσμοι καλωδίων HUGRO, διαμορφωμένα εξαρτήματα της εταιρείας RAYCHEM, εργαλεία επεξεργασίας DMC και ειδικά τερματικά περιβλήματα συμπληρώνουν το πρόγραμμα των προϊόντων μας. Το πεδίο εφαρμογής των προϊόντων μας εκτείνεται από βιομηχανικές εγκαταστάσεις έως εξωτερικές χρήσεις.

  2. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Η STRECKFUSS SYSTEMS αναπτύσσει, παράγει και συντηρεί συστήματα κασσιτεροκόλλησης, καθώς και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Ως κατασκευαστής συστημάτων με εμπειρία άνω των 50 ετών γνωρίζουμε: το μόνο που μετρά είναι το επίπεδο–σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αλλά και ως πρωτοπόρος σε προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την ικανότητα προσαρμογής αλλά και σε αυτόνομα συστήματα. Ως κατασκευαστής εγκαταστάσεων, η STRECKFUSS SYSTEMS αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σέρβις και συντήρησης για τις δικές της εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις άλλων κατασκευαστών. Στον κύριο τομέα μας της κατασκευής συστημάτων κασσιτεροκόλλησης για παραγωγή πλακετών τυπωμένου κυκλώματος, διαθέτουμε τους παρακάτω τύπους: - συστήματα κυματικής συγκόλλησης - επιλεκτικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης - συστήματα ανακύκλωσης κασσιτέρου συγκόλλησης - βούρτσες πιτσιλιών συγκόλλησης Εκτός αυτού υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και στην προετοιμασία του κατασκευαστικού στοιχείου και με ειδικές εφαρμογές παραγωγής.

  3. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

    Γερμανία

    Δραστηριοποιούμαστε στον εφοδιασμό των πελατών μας με τορναριστά, φρεζαριστά, κατασκευής λέιζερ, πρεσαριστά εξαρτήματα και χυτευτά υπό πίεση εξαρτήματα, καθώς και είδη κιγκαλερίας και επίπλων κάθε είδους.Ειδικευόμαστε στην παραγωγή μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η μεταλλουργία με πρώτη ύλη τον ανοξείδωτο χάλυβα και φυσικά προμηθεύουμε επίσης προϊόντα όλων των άλλων μετάλλων.Τορνάρουμε, φρεζάρουμε και επεξεργαζόμαστε με λέιζερ υλικά για τη βιομηχανία επίπλων, τον κλάδο σχεδίασης καταστημάτων, τον κλάδο σχεδίασης αντικειμένων χώρου, τους σχεδιαστές ξενοδοχειακών χώρων, τον κλάδο σχεδίασης εκθεσιακών χώρων και τους κλάδους της υαλουργίας και ειδών υγιεινής.Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τα πάντα για τα προϊόντα μας και θα θέλαμε να σας συστηθούμε ως ένας ικανός συνεργάτης.Επίσης, εξειδικευόμαστε στην κατασκευή συρματόσχοινων, ντιζών τύπου Bowden και ντιζών χειρισμού.Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε κάθε είδους συρματόσχοινα έλξης και πίεσης, ντίζες χειρισμού, ντίζες γκαζιού, ντίζες συμπλέκτη, ντίζες φρένων, ντίζες αλλαγής ταχυτήτων και τύπου Bowden σύμφωνα μετο δείγμα ή το σχέδιο σε παραγωγή μεμονωμένων τεμαχίων ή μαζική παραγωγή.