• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανια τροφιμων

Αποτελέσματα για

Βιομηχανια τροφιμων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. HARRER UND KASSEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Harrer & Kassen GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για συσκευές μέτρησης μικροκυμάτων και φασματοφωτόμετρα NIR, για τη μέτρηση οργανικών συστατικών κατά την τρέχουσα παραγωγή. Έχουμε ειδικευτεί στην τεχνολογία μέτρησης διεργασιών. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει εξ ιδίων συσκευές για συστήματα μέτρησης διεργασιών με βάση τα μικροκύματα και οπτικές τεχνολογίες. Η υψηλή απόδοση και ακρίβεια μέτρησης, καθώς και η εξαιρετική ποιότητα παραγωγής διακρίνουν τις δικές μας συσκευές μέτρησης και μας αναδεικνύουν σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων διεργασιών.

  2. LS WERBEDESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LS WERBEDESIGN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  3. LEVINI HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEVINI HANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  4. SARAP.ONLINE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SARAP.ONLINE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. SHOT ICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SHOT ICE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AMORE & GELATI GBR INH. TILL SEPKE, PIERANGELA PATTA

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMORE & GELATI GBR INH. TILL SEPKE, PIERANGELA PATTA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  2. VITALGA-NATURCOSMETIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία VITALGA-NATURCOSMETIC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και καλλυντικά για spa. Έχει έδρα σε Reute, Γερμανία.

  3. CRUDOLIO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CRUDOLIO GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποξηραμένα φρούτα. Έχει έδρα σε Erbach, Γερμανία.

  4. GREENOMIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία GREENOMIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  5. HANS KRATT MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS KRATT MASCHINENFABRIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματα μηχανήματα πώλησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομικά προϊόντα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, χτυπημενη κρεμα, αναδευτηρας κρεμας, και βιομηχανικα μιξερ για σαντιγι. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  1. INTER-CULINARIA

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTER-CULINARIA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. OVERSEAS CARTEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία OVERSEAS CARTEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βότανα φαρμακευτικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Ροφήματα από βότανα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Αιθέρια έλαια 100% φυσικά, Ροφήματα από βότανα, και αφυδατωμενα λαχανικα. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  1. FRITZ STOERK

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ STOERK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Αλεύρι και σιμιγδάλι, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  2. SABINE UND GERHARD KESSLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SABINE UND GERHARD KESSLER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει έδρα σε Mainhardt, Γερμανία.

  3. BWI ABFÜLL- UND VERPACKUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BWI ABFÜLL- UND VERPACKUNGS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, και Χυμοί φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  4. CHRISTIAN ZIMMERMANN E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRISTIAN ZIMMERMANN E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Αναψυκτικά - Ποτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Αναψυκτικά - Ποτά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Mitteltal, Γερμανία.

  5. BEZIRKSKELLEREI MARKGRÄFLERLAND EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEZIRKSKELLEREI MARKGRÄFLERLAND EG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Αναψυκτικά - Ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Ballrechten-Dottingen, Γερμανία.

  6. FRIEDEMANN BUCHFINK

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDEMANN BUCHFINK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  7. F.TAUSCHER GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία F.TAUSCHER GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  8. POLK MARKETING + VERTRIEB

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLK MARKETING + VERTRIEB, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Sandhausen, Γερμανία.

  1. FRISCHMANN-MARZIPAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRISCHMANN-MARZIPAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαρωτά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Ζαχαρωτά, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Bad Liebenzell, Γερμανία.

  2. SCHEUERMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHEUERMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ψάρια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Wiernsheim, Γερμανία.

  3. WÜRTTEMBERGISCHE SAMENZENTRALE ADOLF E. GEHRKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WÜRTTEMBERGISCHE SAMENZENTRALE ADOLF E. GEHRKE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  4. R&S PFLANZENÖLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία R&S PFLANZENÖLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Marbach Am Neckar, Γερμανία.

  5. HECKER MINERALÖLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HECKER MINERALÖLE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  6. THOMAS RUPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS RUPP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Freudenstadt, Γερμανία.

  7. POMMERANIA-GEWÜRZE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POMMERANIA-GEWÜRZE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Μπαχαρικά, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Empfingen, Γερμανία.

  8. HONACKER GETRÄNKE HEDDESHEIM

    Γερμανία

    Η εταιρεία HONACKER GETRÄNKE HEDDESHEIM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Heddesheim, Γερμανία.

  9. DELGADO SCHANK-ANLAGEN-TECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία DELGADO SCHANK-ANLAGEN-TECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Μπύρα (ζύθος), Κρασιά, Γαλλίας, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Μπύρα (ζύθος), Κρασιά, Γαλλίας, και Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  10. BÄCKEREI EINSIEDLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI EINSIEDLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ψάρια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Aichstetten, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν