• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αγωγοι

Αποτελέσματα για

Αγωγοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. TITANEX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TITANEX GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από τιτάνιο. Έχει έδρα σε Gunningen, Γερμανία.

  2. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Scholz Edelstahl GmbH, μια θυγατρική επιχείρηση της Scholz AG, έχει αναδειχθεί σε συνώνυμο του υψηλής ποιότητας χάλυβα από την ίδρυσή της το έτος 1991. Η επιχείρησή μας κατέχει κορυφαία θέση στην αγορά στον τομέα του εφοδιασμού της σιδηρουργίας, επιχειρήσεων κατασκευής μηχανημάτων και τρίτων προμηθευτών. Οι πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη αποκομίζουν οφέλη από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και την υποδειγματική τεχνική υποστήριξη των πρώτης τάξεως προϊόντων μας.

  3. BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BENTELER DISTRIBUTION DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. DATENSCHUTZ KOCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DATENSCHUTZ KOCH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Αγωγοί υπονόμων από σκυρόδεμα, Οδικές μεταφορές, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Αγωγοί υπονόμων από σκυρόδεμα, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

  5. UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία UWE DÖLLE ROHR- UND STAHLHANDEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. REICHEL ABWASSERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REICHEL ABWASSERTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Αγωγοί υπονόμων από σκυρόδεμα, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και Αγωγοί υπονόμων από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Titisee-Neustadt, Γερμανία.

  2. SAWADE EDELSTAHLROHRE & EDELSTAHLROHRBOGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAWADE EDELSTAHLROHRE & EDELSTAHLROHRBOGEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Gottmadingen, Γερμανία.

  3. SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φύλλα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, και Πλαστικά φύλλα. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  4. HANS EGGERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS EGGERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Zimmern, Γερμανία.

  5. KLAUS KATH KUNSTSTOFF-SPRITZGUSS INH. HANS-ULRICH KATH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS KATH KUNSTSTOFF-SPRITZGUSS INH. HANS-ULRICH KATH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Sonnenbühl, Γερμανία.

  1. HEKITEC ELASTOMER ERZEUGNISSE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEKITEC ELASTOMER ERZEUGNISSE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. MS-SCHRAMBERG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MS-SCHRAMBERG GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγνήτες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Μαγνήτες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  1. AKON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AKON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Ακροφύσια από σιδηρούχα μέταλλα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Ακροφύσια από σιδηρούχα μέταλλα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Westhausen, Γερμανία.

  2. CARLI & CO. STAHLHANDEL NACHF. A. BRAUNSTEIN KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARLI & CO. STAHLHANDEL NACHF. A. BRAUNSTEIN KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Κοχλίες και περικόχλια, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Χάλυβες, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  3. RWAGNER-DESIGN RALPH WAGNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία RWAGNER-DESIGN RALPH WAGNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Straßberg, Γερμανία.

  4. KILIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία KILIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Zimmern, Γερμανία.

  5. CSKUNSTOFFBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CSKUNSTOFFBEARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Heitersheim, Γερμανία.

  6. SCHNEIDER GMBH - SCHRUMPF- UND VERBINDUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHNEIDER GMBH - SCHRUMPF- UND VERBINDUNGSTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Empfingen, Γερμανία.

  7. GKE-EDELSTAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GKE-EDELSTAHL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα, Κοχλίες και περικόχλια, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  8. KONEX INTERNATIONAL INH. WOLFGANG KONZ E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KONEX INTERNATIONAL INH. WOLFGANG KONZ E.K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικά - για την οικοδομή, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Klettgau, Γερμανία.

  1. EBERHARD SCHABER U. SÖHNE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBERHARD SCHABER U. SÖHNE GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Loßburg, Γερμανία.

  2. POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Eningen, Γερμανία.

  3. HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEMA KUNSTSTOFF BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. FRS FEINROHRSERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRS FEINROHRSERVICE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Aichtal, Γερμανία.

  5. KNOBLAUCH & SCHAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNOBLAUCH & SCHAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Gemmrigheim, Γερμανία.

  6. PAUL KÖNIG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAUL KÖNIG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Πληροφορική - λογισμικά, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Πληροφορική - λογισμικά, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, και Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  7. ZOYKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZOYKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Εργαλεία φορητά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  8. UDO RÖCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UDO RÖCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  9. KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFF-TEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAUTSCHUK- UND KUNSTSTOFF-TEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Wimsheim, Γερμανία.

  10. TALIS TAGESLICHTSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TALIS TAGESLICHTSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει έδρα σε Bempflingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αγωγοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

70 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ