• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διαμάντια - μηχανήματα και εξοπλισμός για την επεξεργασία

Αποτελέσματα για

Διαμάντια - μηχανήματα και εξοπλισμός για την επεξεργασία

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. LT ULTRA-PRECISION TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυσή της εταιρείας το 1995 έχουμε εξελιχθεί σε μια παγκοσμίως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των συστημάτων υπερυψηλής ακρίβειας. Εκτός από τον τομέα UP (κατασκευή μηχανημάτων) της εταιρείας μας, από τον οποίο προμηθεύεστε, μ.ά., μηχανήματα υπερυψηλής ακρίβειας (μηχανήματα UP), σάς παρέχουμε παραγωγή κατά παραγγελία (μεταλλικά οπτικά συστήματα και εργαλεία). Το δικό μας τμήμα κατασκευής μηχανημάτων σε παρέχει ένα «πλήρες φάσμα» επεξεργασίας UP. Προμηθεύεστε τα δικά σας μηχανήματα UP για φρεζάρισμα, τόρνευση, λείανση, στίλβωση, υγρή λείανση, μέτρηση και ειδικά μηχανήματα, τα πάντα από τον ίδιο κατασκευαστή. Το τμήμα παραγωγής κατά παραγγελία της εταιρείας μας σάς παρέχει μεμονωμένα προϊόντα ή ακόμη και μικρές ή μεγάλες σειρές οπτικών συστημάτων και εργαλείων άριστης ποιότητας UP. Αυτή η μοναδική συνέργεια μάς παρέχει χάρη στη διαρκεί ανάδραση από τη δική μας παραγωγή τη δυνατότητα της συνεχούς βελτίωσης των μηχανημάτων UP της εταιρείας μας. Επιπλέον, ο τομέας τεχνολογίας UP της εταιρείας μας σάς παρέχει επίσης συμβολόμετρα και έδρανα UP (γραμμικά συστήματα και στρογγυλά τραπέζια).

  2. WEGOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1970 το εμπορικό σήμα WEGOMA® είναι συνώνυμε με αξιόπιστα, ακριβή και καινοτομικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου και την κατασκευή κουφωμάτων. Ως οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά θεωρούμε ότι είμαστε έναντι των πελατών μας υποχρεωμένοι να παρέχουμε εκτός των υψηλής ποιότητας προϊόντων και την καλύτερη δυνατή παροχή συμβουλών και ένα άψογο σέρβις. Από το σχεδιασμό έως την παροχή ανταλλακτικών υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας προστιθέμενης αξίας. Θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή μακροπρόθεσμα την επιτυχία σας – μόνο έτσι μπορούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στο μελλοντικό ανταγωνισμό. Η WEGOMA διακρίνεται για την ακρίβεια και την καινοτομία στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου και στην τεχνολογία κατασκευής κουφωμάτων. Η WEGOMA GmbH αναπτύσσει και παράγει ειδικές λύσεις και τυποποιημένα μηχανήματα για την επεξεργασία ξύλου.

  3. ESTERER WD GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESTERER WD GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. CUTTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CUTTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Πλυντήρια και στεγνοκαθαριστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nellingen, Γερμανία.

  5. MÖBEL - GRAF GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÖBEL - GRAF GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλουργικές εργασίες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ξυλουργικές εργασίες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Berglen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HOLITSCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLITSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλουργικές εργασίες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ξυλουργικές εργασίες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  2. MEISTER HAUSSER GMBH MÖBELFERTIGUNG

    Γερμανία

  3. GEFI GERHARD FISCHER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEFI GERHARD FISCHER E.K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλουργικές εργασίες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Ξυλουργικές εργασίες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Achern, Γερμανία.

  4. SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAURER MARKING SOLUTIONS INH. MICHAEL SAURER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Wehingen, Γερμανία.

  5. SÄGEWERKSBEDARF ROTH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÄGEWERKSBEDARF ROTH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Oppenau, Γερμανία.

  1. HOLZMA PLATTENAUFTEILTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZMA PLATTENAUFTEILTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλεία φορητά, Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Calw, Γερμανία.

  2. GERD DENNINGER VERPACHTUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERD DENNINGER VERPACHTUNGEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινα πάνελ, Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξύλινα πάνελ. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

  1. LEDERMANN GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEDERMANN GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, και Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Horb, Γερμανία.

  2. NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμοί επιπλοποιΐας, και Μηχανήματα και εξοπλισμοί επιπλοποιΐας. Έχει έδρα σε Korb, Γερμανία.

  3. HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HK-PRÄZISIONSTECHNIK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή κόντρα πλακέ - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κατασκευή κόντρα πλακέ - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Oberndorf, Γερμανία.

  4. LOGOSOL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOGOSOL GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  5. SL CONTAINERDIENST KARLSRUHE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SL CONTAINERDIENST KARLSRUHE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  6. AGRA WERTSTOFFRECYCLING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AGRA WERTSTOFFRECYCLING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Οδικές μεταφορές, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. ELHAUS INDUSTRIEANLAGEN GMBH

    Γερμανία

  8. A + B UMWELTSERVICE FÜR ABFALL- UND WERTSTOFFENTSORGUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία A + B UMWELTSERVICE FÜR ABFALL- UND WERTSTOFFENTSORGUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, και Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. GÖTZFRIED + PITZER ENTSORGUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÖTZFRIED + PITZER ENTSORGUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Μεταφορά απορριμμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορά απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  2. S & R SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία S & R SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Μεταφορά απορριμμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορά απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Untermünkheim, Γερμανία.

  3. VEOLIA UMWELTSERVICE SÜD GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VEOLIA UMWELTSERVICE SÜD GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Μεταφορά απορριμμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορά απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  4. KURZ ENTSORGUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURZ ENTSORGUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  5. WEAG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEAG GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Οδικές μεταφορές, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Köngen, Γερμανία.

  6. ALBA SCHWARZWALD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBA SCHWARZWALD GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Μεταφορά απορριμμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορά απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Dunningen, Γερμανία.

  7. SIMON SCHULER ENTSORGUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIMON SCHULER ENTSORGUNGEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, και Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Schömberg, Γερμανία.

  8. ALTVATER GMBH & CO

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALTVATER GMBH & CO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Οδικές μεταφορές, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  9. S.P.N. ENTSORGUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία S.P.N. ENTSORGUNGSSYSTEME GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Μεταφορά απορριμμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορά απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  10. F. WEFELS ENTWÄSSERUNGS GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία F. WEFELS ENTWÄSSERUNGS GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Eggenstein-Leopoldshafen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διαμάντια - μηχανήματα και εξοπλισμός για την επεξεργασία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

78 Επιχειρήσεις

Kατηγορια