• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γραμμικά συστήματα

Αποτελέσματα για

Γραμμικά συστήματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FRANKE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή και διανομή εξατομικευμένων εδράνων, στοιχείων έδρασης, εδράνων με περιστρεφόμενο δακτύλιο, γωνιακών ρουλεμάν και γραμμικών συστημάτων αλουμινίου. Πρόγραμμα προϊόντων: Ρουλεμάν με σφαιρίδια, φέροντα στοιχεία, λεπτά έδρανα, έδρανα μετατόπισης, έδρανα ώσης, ακτινωτά ρουλεμάν, γωνιακά ρουλεμάν, οδοντωτοί τροχοί, ρουλεμάν άμεσης κίνησης, ειδικά ρουλεμάν, ειδικά έδρανα, έδρανα περιστροφής, συστήματα καθοδήγησης κυλίνδρων, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με οδηγό, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με ρολό, οδηγοί σιδηροδρομικού συστήματος, ράουλα αλουμινίου, γραμμικοί άξονες, γραμμικές μονάδες, γραμμικές κλίνες, γραμμικοί κινητήρες, συστήματα ελέγχου CNC. Εξειδίκευση: εκδόσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, ρουλεμάν από χάλυβα, Niro, αλουμίνιο, μπρούντζο, χυτοσίδηρο, πλαστικό, με ενσωματωμένο μηχανισμό κίνησης, με κινητήρα ροπής, με οδόντωση, με αισθητήρα περιστροφής, στεγανοποιημένα, για υψηλές στροφές, ιδιαίτερα αθόρυβα, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικό. Γραμμικά συστήματα από αλουμίνιο, Niro, μη μαγνητικά, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικά, με κίνηση οδοντωτού ιμάντα, ατράκτου, απευθείας σύνδεσης, μεταλλικό κάλυμμα.

  2. FÖHRENBACH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σχεδιαστής και κατασκευαστής στοιχείων, μονάδων και συστημάτων υψηλής ακριβείας για γραμμικές και κυκλικές κινήσεις σε συστήματα αυτοματισμού και στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων ακριβείας. Τα προϊόντα Föhrenbach είναι η λύση για προβλήματα οδήγησης, μετάδοσης κίνησης, κίνησης, ελέγχου και τοποθέτησης. Τα πρόσθετα προϊόντα που διατίθενται παράλληλα, συμπληρώνουν τη γκάμα των κατάλληλων για τον πελάτη ολοκληρωμένων λύσεων έως ειδικών μηχανημάτων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει, π.χ., φορεία ρύθμισης SVAN, φορεία τύπου χελιδονοουράς, με ράουλα και διασταυρούμενης κίνησης, μηχανοκίνητα φορεία ακριβείας με οδηγούς ρουλεμάν KBS/KCS και KCL (με άμεση μετάδοση), συμπαγή φορεία οδήγησης προφίλ PCL και PFL με ενσωματωμένο γραμμικό κινητήρα και σύστημα μέτρησης, φορεία οδήγησης προφίλ με σύστημα μετάδοσης ατράκτου PFS, απευθείας κινούμενες μονάδες Handling LDH, σειρά στρογγυλής τράπεζας RT2A (με ατέρμονα κοχλία) και RT3A (απευθείας κίνησης), μονάδες περιστροφής/στρέψης, μερικές συσκευές, άξονες πρέσας και συστήματα ελέγχου διαδρομής και τροχιάς.

  3. HIWIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HIWIN GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άτρακτοι με σπείρωμα, γραμμικοι οδηγοι, και γραμμικα συστηματα. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  4. LT ULTRA-PRECISION TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυσή της εταιρείας το 1995 έχουμε εξελιχθεί σε μια παγκοσμίως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των συστημάτων υπερυψηλής ακρίβειας. Εκτός από τον τομέα UP (κατασκευή μηχανημάτων) της εταιρείας μας, από τον οποίο προμηθεύεστε, μ.ά., μηχανήματα υπερυψηλής ακρίβειας (μηχανήματα UP), σάς παρέχουμε παραγωγή κατά παραγγελία (μεταλλικά οπτικά συστήματα και εργαλεία). Το δικό μας τμήμα κατασκευής μηχανημάτων σε παρέχει ένα «πλήρες φάσμα» επεξεργασίας UP. Προμηθεύεστε τα δικά σας μηχανήματα UP για φρεζάρισμα, τόρνευση, λείανση, στίλβωση, υγρή λείανση, μέτρηση και ειδικά μηχανήματα, τα πάντα από τον ίδιο κατασκευαστή. Το τμήμα παραγωγής κατά παραγγελία της εταιρείας μας σάς παρέχει μεμονωμένα προϊόντα ή ακόμη και μικρές ή μεγάλες σειρές οπτικών συστημάτων και εργαλείων άριστης ποιότητας UP. Αυτή η μοναδική συνέργεια μάς παρέχει χάρη στη διαρκεί ανάδραση από τη δική μας παραγωγή τη δυνατότητα της συνεχούς βελτίωσης των μηχανημάτων UP της εταιρείας μας. Επιπλέον, ο τομέας τεχνολογίας UP της εταιρείας μας σάς παρέχει επίσης συμβολόμετρα και έδρανα UP (γραμμικά συστήματα και στρογγυλά τραπέζια).

  5. KLIO-ETERNA SCHREIBGERÄTE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Klio-Eterna – Επώνυμα προϊόντα «Made in Germany». Εδώ και σχεδόν 120 χρόνια επικεντρωνόμαστε στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδών γραφής «Made in Germany». Με την πάροδο των δεκαετιών έχουμε εξελιχθεί σε αξιόπιστο συνεργάτη της βιομηχανίας διαφημιστικών ειδών. Σε συνεργασία με τους εμπορικούς μας πελάτες υλοποιούμε απαιτητικά σχέδια με στόχο τη μέγιστη δυνατή εξατομίκευσης των προϊόντων μας για τον εκάστοτε τελικό πελάτη. Στην πλειοψηφία τους, τα δικά μας είδη γραφής συμπεριλαμβανομένων των μυτών στυλό, τα παράγουμε οι ίδιοι και τα επιβελτιώνουμε με μεταξοτυπία, εκτύπωση ταμπόν και ψηφιακή εκτύπωση ή χάραξη. Περίπου 125 συνεργάτες διασφαλίζουν καθημερινά την ποιότητα και την πρόοδο της επιχείρησης. Εκτός από το μέγιστο δυνατό βαθμό ίδιας παραγωγής, στο επίκεντρο βρίσκεται κυρίως το θέμα της διαχρονικότητας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001: 2015 και τηρούμε τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές του συστήματος διαχείρισης περιβάλλοντος ISO 14001. Τα επώνυμα προϊόντα της Klio-Eterna έχουν κερδίσει με την αξία τους το σήμα ποιότητας «Made in Germany».

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OPTIMA LIFE SCIENCE GMBH

    Γερμανία

    Από επιδέσμους τραυμάτων, διαδερμικά επιθέματα και επιθέματα ηλεκτροδίων έως ανοσοδοκιμές (κιτ δοκιμών ELISA), η Optima Life Science προσφέρει ευέλικτες διαδικασίες κατασκευής και συσκευασίας. Ειδικευόμαστε στις τεχνολογίες επεξεργασίας πλέγματος και τις υγρές επιστρώσεις. Σε συνδυασμό με λειτουργίες συσκευασίας, είναι εφικτή η δημιουργία αυτόματων γραμμών παραγωγής. Τα αρθρωτά συστήματα μηχανημάτων της Optima Life Science προσφέρουν στους πελάτες μία μοναδική ευελιξία «plug & play».

  2. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

  3. ANDRITZ KAISER GMBH

    Γερμανία

    Επιχείρηση μηχανολογίας και παραγωγής αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης συμπεριλαμβανομένων περιφερικών εγκαταστάσεων, καθώς και επιχείρηση σέρβις αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης. Η επωνυμία μας σημαίνει άριστη ποιότητα στα συστήματα πλαστικής παραμόρφωσης. Εκτός από τα βασικά μηχανήματα διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή - από αμιγείς πρέσες έως ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής με εγκατάσταση ταινίας και σύστημα αυτοματισμού. Η δομοστοιχειωτή κατασκευή διασφαλίζει γενικές δυνατότητες χρήσης με εκτενή τυποποίηση των κύριων συγκροτημάτων. Η δική μας ομάδα Engineering προσαρμόζει επίσης κάθε εγκατάσταση με βέλτιστο τρόπο στις τοπικές συνθήκες. Τα προϊόντα μας: ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής πρεσαριστών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων πλαστικής παραμόρφωσης, εγκαταστάσεις κοπής ακατέργαστων τεμαχίων και πλακετών, συμβατικά μηχανήματα διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης KAISER 630-25.000 kN, σερβοπρέσες KAISER 1000-25.000 kN, πρέσες γρήγορης διέλευσης 630-4000 kN, συστήματα μεταφοράς 2D και 3D με γραμμικούς μηχανισμούς κίνησης, μηχανήματα προώθησης κυλίνδρων KWV, υπεραυτόματα συστήματα αλλαγής εργαλείων.

  4. FIEGE ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Fiege Heißkanalregeltechnik: με την ιδιαίτερη αίσθηση και αυτό το εννοούμε κατά λέξη. Πρόκειται για την ιδιαίτερη αίσθηση αφενός για τους πελάτες μας και αφετέρου για την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας στο σύστημα ρύθμισης θερμού καναλιού. Και τα δύο απαιτούν υψηλό επαγγελματισμό, τεκμηριωμένη εμπειρία και την ικανότητα να παρέχει κανείς περισσότερα από τους άλλους. Συσκευές ρύθμισης – Ανώτερης κατηγορίας εξυπηρέτηση συμπεριλαμβανομένης διασφαλισμένης ποιότητας, προσωπικών συνεργατών επικοινωνίας, εξατομικευμένης παραγωγής και καινοτομικής τεχνολογίας από την ίδια εταιρεία όπου καθένας είναι υπεύθυνος. Οι δικοί μας ρυθμιστές θερμού καναλιού χρησιμοποιούνται παντού όπου διαμορφώνεται πλαστικό: αυτοκινητοβιομηχανία, ιατρική, συσκευασία, ηλεκτρική βιομηχανία, οικιακές χρήσεις, συστήματα σφράγισης κλπ. Μας λέτε τι χρειάζεστε – διαθέτουμε την κατάλληλη συσκευή ρύθμισης, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή θερμού καναλιού, για όλα τα υλικά και τους βαθμούς δυσκολίας. Ενδιαφέρον από το πρώτο τηλεφώνημα Η Fiege electronic διαθέτει 25 χρόνια τεκμηριωμένης τεχνογνωσίας και σταθερή ανάπτυξη προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας ρύθμισης θερμού καναλιού. Τι μας διακρίνει από τον ανταγωνισμό; ? Η δέσμευση, η αξιοπιστία και τα μικρά διαστήματα ανταπόκρισης στα αιτήματά σας. Διότι αντιμετωπίζουμε πολύ προσωπικά την εξυπηρέτηση των πελατών. Ακόμη και όταν το τεχνικό μας όραμα είναι πάντοτε προσανατολισμένο στο μέλλον – στο θέμα αυτό παραμένουμε σταθερά „old school“: Οι γραμμές αναμονής και τα ρομπότ τηλεφωνικού κέντρου είναι άγνωστες λέξεις για εμάς. Μιλάτε πάντοτε προσωπικά με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο.

  5. ESKA-WELT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESKA-Welt GmbH ασχολείται με την αγορά και την πώληση και διαμεσολαβεί κατόπιν ειδικού αιτήματος για μηχανήματα και βιομηχανικά ρομπότ κάθε είδους. Η εταιρεία υφίσταται από το 2008 και απασχολεί μια εξαιρετικά εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εργαλειομηχανές για την επεξεργασία μετάλλου, την επεξεργασία πλαστικών και τα συστήματα αυτοματισμού με βιομηχανικά ρομπότ. Επίσης διαθέτουμε ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής για όλους τους τομείς και μεγάλη αποθήκη ανταλλακτικών για τις παρακάτω βιομηχανικούς κατασκευαστές: Siemens - Fanuc - Heidenhain - Indramat - Bosch Rexroth. Ανταποκρινόμαστε ευχαρίστως σε εξειδικευμένες επιθυμίες των πελατών και προμηθευόμαστε για λογαριασμό σας το κατάλληλο μηχάνημα. Οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης χάρη στο μεγάλο απόθεμα αποθήκης και στην προμήθεια ανταλλακτικών είναι για εμάς αυτονόητες. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας καλύπτουν συνολική επιφάνεια 2000 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονη τεχνολογία.

  1. SAR GRÖPLER GMBH

    Γερμανία

    Η SAR Gröpler GmbH ιδρύθηκε το 1993. Εργαζόμαστε με τα υψηλότερα πρότυπα για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με ποιότητα και αποδοτικότητα. Η επεξεργασία σύνθετων συστημάτων με βάση προδιαγραφές κατά παραγγελία δεν είναι κάτι καινούργιο για την SAR Gröpler GmbH. Στους παρακάτω τομείς αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Σταθμοί ελέγχου αμορτισέρ (τεχνολογία αυτοκινητοβιομηχανίας), δυναμοδεικτικοί σταθμοί ελέγχου, συστήματα πλήρωσης (αέριο/λάδι) μαζί με σφραγίσεις, πλήρως αυτόματες γραμμές συναρμολόγησης, πλήρως αυτόματες κυψέλες συγκόλλησης, συστήματα σήμανσης με λέιζερ, συστήματα ετικετών και επιγραφών, κατασκευή συστημάτων ελέγχου, κατασκευές 3D, συστήματα ελέγχου για υδροηλεκτρικά εργοστάσια, τεχνολογία αυτοματισμού. Η SAR Gröpler έχει συνενώσει όλες τις απαιτούμενες τεχνολογίες κάτω από μία στέγη, έτσι ώστε οι ιδέες μας να είναι ολοκληρωμένες. Σε περίπτωση που γίνεται "εξωτερική ανάθεση" υπηρεσιών, η SAR Gröpler παραμένει πάντα ο υπεύθυνος συνεργάτης για εσάς. Λαμβάνετε την ολοκληρωμένη λύση από έναν προμηθευτή – σε κάθε φάση της διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής.

  2. ILLIG MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ILLIG είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων θερμοδιαμόρφωσης και εργαλείων για πλαστικά. Το φάσμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση και θέση σε λειτουργία σύνθετων γραμμών παραγωγής και επιμέρους στοιχείων. Η ILLIG παρέχει στους πελάτες της με την ανάπτυξη συσκευασιών 360° Pactivity® και υψηλής απόδοσης συστήματα συσκευασίας αποδοτικές ως προς τους πόρους και αειφόρες λύσεις. Με τα παραρτήματα και της αντιπροσωπείες της σε περισσότερες από 80 χώρες, η ILLIG είναι παρούσα σε όλες τις αγορές του κόσμου. Εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια, η ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση υποστηρίζει τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο ως αξιόπιστος συνεργάτης. Αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης με κυλίνδρους, αυτόματα μηχανήματα διαμόρφωσης πεπιεσμένου αέρα, μονάδες διακόσμησης, αυτόματα μηχανήματα θερμής σφράγισης, συστήματα διαμόρφωσης, πλήρωσης και σφράγισης, συστήματα κλεισίματος καλουπιών, συστήματα πλήρωσης κλεισίματος, αυτόματα μηχανήματα ραφής με αναδίπλωση, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης Blister, αυτόματα μηχανήματα Blister, αυτόματα μηχανήματα σφράγισης.

  1. ZIMMER GROUP

    Γερμανία

    Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στοιχείων σύσφιξης και πέδησης για ράγες προφίλ, κυκλικούς οδηγούς και άξονες περιστροφής, καθώς και βιομηχανικούς αποσβεστήρες κρούσης με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ελικοειδή αυλάκωση. Τα προϊόντα μας: φρένα μηχανημάτων, υδραυλικά φρένα, φρένα πεπιεσμένου αέρα, φρένα με δύναμη ελατηρίου, ηλεκτρομηχανικοί συσσωρευτές με ελατήρια για φρένα, συστήματα χειρισμού, βιομηχανικοί αποσβεστήρες κρούσεων, γραφεία μηχανικών για συστήματα χειρισμού, μονάδες σύσφιξης για βάκτρα εμβόλων, γραμμικά φρένα, αποσβεστήρες κρούσεων.

  2. SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOLL Concepts GmbH με έδρα το Remseck στον Νέκαρ διαθέτει εδώ και περισσότερα από 59 χρόνια καινοτομικά συστήματα φινιρίσματος βαφής και περιποίησης αυτοκινήτων ανώτατου επιπέδου. Η επιδίωξη της άψογης επιφάνειας βαφής, το πάθος και η υψηλή εξειδίκευση έχουν αναδείξει την επιχείρηση σε ένα από τους παγκοσμίως κορυφαίους ως προς την καινοτομία, την ευελιξία και την εξειδίκευση προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων φινιρίσματος βαφής. Εξίσου μοναδική .όπως τα προϊόντα μας είναι και η συλλογή μηχανημάτων του εργοστασίου συστημάτων της εταιρείας μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, κανένας άλλος κατασκευαστής δεν είναι σε θέση να παράγει ολοκληρωμένα συστήματα που περιλαμβάνουν δίσκους και πάστες στίλβωσης με την ίδια ποικιλία και σε αυτό το απαιτητικό επίπεδο. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση ανανεώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια ολόκληρη τη συλλογή μηχανημάτων μας και επενδύσαμε σημαντικά σε ευέλικτες και δομοστοιχειωτές γραμμές παραγωγής.

  3. BENZ GMBH WERKZEUGSYSTEME

    Γερμανία

    Η BENZ είναι κατασκευάστρια εταιρεία εξαρτημάτων και συστημάτων για τεχνολογίες εργαλείων και μηχανών. Στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων περιλαμβάνονται συστήματα εργαλείων για τόρνους, κέντρα επεξεργασίας και γραμμές μεταφοράς.