• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικες συμβουλες

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικες συμβουλες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. RÜMPELI ENTRÜMPELUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία RÜMPELI ENTRÜMPELUNGEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική εγκατάσταση - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. PILZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PILZ GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος ασφαλείας στην βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παροχη τεχνικων συμβουλων σχετικα με τη βιομηχανικη ασφαλεια και την προστασια απο ατυχηματα, Εξοπλισμοί επαγγελματικής ασφάλειας, ειδη, εξοπλισμοι και συστηματα ασφαλειας, και εξοπλισμοι ασφαλειας για μηχανηματα. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  3. IBI INGENIEURBÜRO INCZE

    Γερμανία

    Η εταιρεία IBI INGENIEURBÜRO INCZE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική εγκατάσταση - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Obersulm, Γερμανία.

  4. KLAUS BELGER INDUSTRIEVERTRETUNG - INDUSTRIEBERATUNG - VERTRIEB

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS BELGER INDUSTRIEVERTRETUNG - INDUSTRIEBERATUNG - VERTRIEB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επενδύσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές επενδύσεις - σύμβουλοι, και Βιομηχανικές επενδύσεις - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Trochtelfingen, Γερμανία.

  5. WIR - WIRTSCHAFTS - UND INNOVATIONS- FÖRDERUNGSGESELLSCHAFT LANDKREIS RV MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIR - WIRTSCHAFTS - UND INNOVATIONS- FÖRDERUNGSGESELLSCHAFT LANDKREIS RV MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επενδύσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική εγκατάσταση - σύμβουλοι, και Βιομηχανική εγκατάσταση - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AGENS PUBLIC SECTOR CONSULTING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AGENS PUBLIC SECTOR CONSULTING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επενδύσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανική εγκατάσταση - σύμβουλοι, και Βιομηχανική εγκατάσταση - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  2. PEKA STANZ- UND KLEBETECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Επιχείρηση διάτρησης και κοπής για την παραγωγή διάτρητων εξαρτημάτων ακριβείας από κολλητικές ταινίες μίας και δύο όψεων όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Συσκευασία αυτοκόλλητων ταινιών όλων των επώνυμων κατασκευαστών σε ρολά από 3 mm έως 1550 mm. Συσκευασία στρωματοποιημένων και σύνθετων υλικών όλων σχεδόν των εύκαμπτων υλικών σε ρολά και φύλλα. Μεταποίηση διατιθέμενων υλικών κατά παραγγελία σε διάτρητα εξαρτήματα ακριβείας, στρωματοποιημένα και σύνθετα υλικά, προϊόντα σε ρολά ή φύλλα. Παροχή συμβουλών και λύσεις για σύνθετα προβλήματα κόλλησης του πελάτη. Διαθέτουμε, μεταξύ άλλων, κολλητικές ταινίες του παρακάτω κατασκευαστών: Orafol, AFTC, Avery Dennison, Scapa, Tesa, 3M. Τα προϊόντα μας: αυτοκόλλητα αφρώδη υλικά πολυαιθυλενίου, αυτοκόλλητες βιομηχανικές ταινίες, τεχνικές κολλητικές ταινίες, αυτοκόλλητα πρεσαριστά εξαρτήματα, αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης για τη βιομηχανική παραγωγή, αυτοκόλλητες μεμβράνες, αυτοκόλλητες ταινίες σιλικόνης, κολλητικές μεμβράνες για την αυτοκινητοβιομηχανία, σημεία κόλλησης κλπ.

  3. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με έδρα την Heilbronn ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εμπορία τεχνικών έτοιμων πλαστικών εξαρτημάτων και ημιτελών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε βιομηχανικούς πελάτες διαφόρων τομέων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Χάρη στη δική μας σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων CNC και το καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε όλα τα διαδεδομένα βασικά πλαστικά, τεχνικά και ειδικά πλαστικά. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως ολοκληρωμένες συμβουλές για τη σωστή επιλογή του υλικού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις/προδιαγραφές σας και παραδίδουμε εμπρόθεσμα. Είμαστε ο γρήγορος και αποδοτικός συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στο πλαστικό. Χρειάζεστε τεχνικά εξαρτήματα από πλαστικό; Τότε είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Συμπληρώστε απλώς το έντυπο αίτησης της εταιρείας μας και θα σάς στείλουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών την προσωπική και μη δεσμευτική προσφορά μέσω του ταχυδρομείου.

  4. BIZERBA SE & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πολλές γενιές, η επωνυμία Bizerba συνδέεται στενά με το θέμα «Βάρος». Άριστη ποιότητα, καινοτομικές λύσεις και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών – αυτό είναι η Bizerba. Η Bizerba παρέχει στους πελάτες από τους τομείς της βιοτεχνίας, του εμπορίου, της βιομηχανίας και της διοικητικής μέριμνας μια παγκοσμίως μοναδική γκάμα λύσεων υλισμικού και λογισμικού σε ό, τι αφορά στο «βάρος». Ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την παροχή συμβουλών μέσω σέρβις, ετικέτες και αναλώσιμα έως υπηρεσίες Leasing συμπληρώνουν τη γκάμα των λύσεων. Από το 1866, η Bizerba διαμορφώνει σε σημαντικό βαθμό την τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα των ζυγών και σήμερα αντιπροσωπεύεται σε περίπου 120 χώρες. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει παγκοσμίως δραστηριοποιούμενες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις λιανικής έως βιοτεχνίες αρτοποιίας και κρεοπωλεία. Έδρα του οικογενειακού ομίλου επιχειρήσεων στην πέμπτη γενιά με περίπου 3.900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι το Balingen στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

  5. RH ENGINEERING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως εξειδικευμένη επιχείρηση επεξεργασίας εικόνας με άνω των 20 ετών εμπειρία αναπτύσσουμε αυτόματα οπτικά συστήματα ελέγχου με βάση ένα από τα καλύτερα προϊόντα λογισμικού στον τομέα της βιομηχανικής επεξεργασίας εικόνας. Με την τεχνογνωσία και τις πλέον επίκαιρες τεχνολογίες μπορούμε να καλύπτουμε ανά πάσα στιγμή τις απαιτήσεις της σύγχρονης διασφάλισης και διαχείρισης της ποιότητας. Οι λύσεις μας καθιστούν δυνατή την πλήρως αυτόματη κάλυψη όλων των τομέων του οπτικού ελέγχου ποιότητας, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ελέγχους παρουσίας, επιφανειών, πληρότητας, κωδικών και χρωμάτων, τη μέτρηση, την καθοδήγηση ρομπότ ή κάθε άλλο τύπο οπτικού ελέγχου ποιότητας. Ο διαδραστικός „point and click“ προγραμματισμός χωρίς πληκτρολόγηση πηγαίου κώδικα καθιστά δυνατή τη γρήγορη και απλή δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων ελέγχου. Οι πολυάριθμες επεκτάσεις λογισμικού PlugIn της εταιρείας μας, κυρίως στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης για την ανίχνευση αντικειμένων, την ανίχνευση ανωμαλιών και την εξαγωγής ακμών, εξελίσσουν τις δυνατότητες του ελέγχου ποιότητας σε νέο επίπεδο. Έτσι εγγυόμαστε τη γρήγορη επιτυχία με ταυτόχρονα χαμηλό κόστος. Οι λύσεις μας παρέχουν ένα μέγιστο βαθμό ασφάλειας ποιότητας στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Στο πλαίσιο αυτό σάς βοηθούμε να διαμορφώνετε αποδοτικότερα τις διαδικασίες σας και να βελτιώνετε μακροπρόθεσμα την ποιότητα των προϊόντων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εξατομικευμένες συμβουλές – θα χαρούμε να βρούμε από κοινού καινοτομικές λύσεις για την επιχείρησή σας!

  1. METALLUX AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Metallux AG είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος σχεδιαστής και κατασκευαστής αισθητήρων τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εκτείνεται από αισθητήρες πίεσης, διαδρομής και γωνιών έως αντιστάσεις και βιομηχανικούς μοχλούς Joystick για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανημάτων. Καινοτομικά προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις – Made in Germany: αυτός είναι ένας συνδυασμός στον οποίο βασίζονται επώνυμοι πελάτες από τους τομείς της κατασκευής οχημάτων, της ιατρικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας ενέργειας και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας μεταφοράς και ανύψωσης και της κατασκευής μηχανημάτων εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Το φάσμα των υπηρεσιών μας: Αντιστάσεις: Ολοκληρωμένη γκάμα αντιστάσεων υψηλής τάσης και ισχύος. Αντιστάσεις ισχύος τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους ή ως συρμάτινη αντίσταση. Μοχλοί Joystick: Μοχλοί Joystick αντίχειρα, δακτύλων και χειρός για τον έλεγχο μηχανισμών κίνησης και λειτουργιών οχημάτων, οικοδομικών μηχανημάτων και σκαφών, στους τομείς της τεχνολογίας μεταφοράς και της ιατρικής τεχνολογίας και για χρήση σε ασύρματα τηλεχειριστήρια. Αισθητήρες πίεσης: Από κυψέλες μέτρησης πίεσης σε κεραμικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα έως πομπούς πίεσης. Αισθητήρες διαδρομής και γωνιών: Αισθητήρες μεμβράνης, ποτενσιόμετρα και στοιχεία ποτενσιομέτρων για τον προσδιορισμό θέσης σε μηχανισμούς κίνησης, εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Προμηθεύουμε πολλούς κλάδους και διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία εφαρμογών. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις βάσει εξατομικευμένης και προσωπικής παροχής συμβουλών. Τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία: Από ποσότητες δείγματος έως μεγάλες σειρές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων.

  2. HARTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία sd Hartstofftechnik GmbH εξειδικεύεται στο τομέα των τεχνικών κεραμικών υλικών. Στις δραστηριότητές μας περιλαμβάνονται οι επεξεργασία κεραμικών υλικών υψηλής απόδοσης και η παροχή τεχνικών συμβουλών για τη χρήση διάφορων κεραμικών υλικών. Σχεδιασμός και υλοποίηση εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη με επικέντρωση στα κεραμικά υλικά ακριβείας, παραγωγή κεραμικών ράβδων, κεραμικών πλακών και σφαιριδίων ακριβείας σε διάφορες ποιότητες κεραμικού υλικού. Κεραμικά σφαιρίδια για χρήση σε συστήματα μέτρησης, σφαιρικά ρουλεμάν και γραμμικούς οδηγούς, συστήματα βαλβίδων και δοσιμετρικά συστήματα. Εξαρτήματα από κεραμικά υλικά υψηλής απόδοσης για την κατασκευή αντλιών, κεραμικών εμβόλων και βαλβίδων. Κεραμικές πλάκες και ράβδοι οδηγών για χρήση αναλωσίμων. Προμηθευτής τροχαλιών εκτροπής και συγκολλητών κυλίνδρων από νιτρίδιο του πυριτίου, καθώς και παραγωγή εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη για βιομηχανικές εφαρμογές, σχεδιαστής μονωτικών και στεγανοποιητικών δακτυλίων από ZrO2, εισαγωγή και εξαγωγή εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη από νιτρίδιο του πυριτίου, οξείδιο του ζιρκονίου και οξείδιο του αργιλίου.

  1. TOPEX GMBH

    Γερμανία

    Γνωρίστε μια προοδευτική, συμπαθητική επιχείρηση, που σας βοηθά να προοδεύσετε. Διότι η αδιάλειπτη σήμανση εξαρτημάτων και η ασφαλής ταυτοποίηση είναι σήμερα σε όλους σχεδόν τους κλάδους αυτονόητες και καθοριστικές για την επιτυχία της βιομηχανικής παραγωγής. Όπου και να παράγετε, δεν χρειάζεται να απαρνηθείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας topex. Αυτό διασφαλίζει το δικό μας δίκτυο συνεργατών πωλήσεων και σέρβις στην Ευρώπη, στην Κίνα και στις ΗΠΑ. Η γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν περισσότερα από τυποποιημένες λύσεις. Διαθέτουμε εξελιγμένες και μελετημένες λύσεις συστήματος για όλα σχεδόν τα πεδία χρήσης και εφαρμογής στη βιομηχανία. Από την κλασική σήμανση εξαρτημάτων με ετικέτες ή απευθείας επιγραφή και με εφαρμογές RFID έως συστήματα τροφοδοσίας για λειτουργικές ετικέτες. Σας παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές κατά την επιλογή του βέλτιστου συνδυασμού υλικών. Αυτό θεωρούμε εμείς ως λύση συστήματος topex – τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή!

  2. INOVA TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η Aktenvernichterdirekt διαθέτει ήδη εμπειρία άνω των 21 ετών σε ό, τι αφορά στα μηχανήματα για μηχανήματα φακέλων και τεμαχισμού χαρτιού. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε μεγάλη επιλογή συσκευών για το σπίτι, το γραφείο και για βιομηχανική χρήση. Εκεί παρέχονται επίσης τα κατάλληλα παρελκόμενα για την επέκταση και την περιποίηση των συσκευών. Η ομάδα σάς παρέχει ευχαρίστως συμβουλές εκ των προτέρων και χωρίς δέσμευση μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!

  3. BRAAKE DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAAKE DESIGN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ντηζάϊν - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός σχεδιασμός, μελετες βιομηχανικου ντιζαϊν, κατασκευη μηχανηματων, και Βιομηχανικός σχεδιασμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.