• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικα προτυπα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικα προτυπα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CAST-SOLUT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η CAST SOLUT GmbH ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα πωλήσεων. Στο τομέα Rapid Tooling & Prototyping διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ανάπτυξη ιδεών έως τα πρώτα πρωτότυπα και το έτοιμο για μαζική παραγωγή εξάρτημα. Το φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται από τις προσθετικές μεθόδους παραγωγής, όπως SLA, SLS, εκτύπωση μετάλλων κλπ. έως τις συμβατικές μεθόδους παραγωγής, όπως χύτευση σε κενό, RIM, χύτευση υπό πίεση και εργαλεία, χύτευση ακριβείας, εξαρτήματα CNC, χύτευση υπό πίεση, καθώς και επιφανειακές επεξεργασίες. Στον τομέα Technology Solution Service δραστηριοποιούμαστε στους κλάδους Consulting για συστήματα παραγωγής έως τη διάθεση και την κατάρτιση. Μέσω του δικού μας τμήματος κατασκευής μηχανημάτων KLM που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά χάρη στην καινοτομία, στην ποιότητα και στο σέρβις, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και ειδικών λύσεων. Η βασική επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι στον τομέα των θαλάμων κενού, το συστημάτων χύτευσης/δοσιμέτρησης και των συστημάτων πήξης. Επίσης διαθέτουμε προσθετικά συστήματα παραγωγής των εταίρων μας.

  2. ROBERT WEBER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Robert Weber GmbH διακρίνεται για τα τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας από τη Σουηβία. Από 1934 έχουμε εδραιωθεί ως επιχείρηση προμήθειας και προμηθευτές τορναριστών εξαρτημάτων για εντελώς διαφορετικούς κλάδους. Ειδικευόμαστε στην τόρνευση και στο φρεζάρισμα CNC και με αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλής ποιότητας και μοναδικά προϊόντα. Στις βασικές ικανότητές μας περιλαμβάνεται η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, από το στάδιο της ανάπτυξης νέων προϊόντων έως την παραγωγή πρωτοτύπων και μηδενικών σειρών. Κατ' αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε σε πρώιμο στάδιο με τις γνώσεις μας στην τεχνολογική υλοποίηση και στη μαζική παραγωγή. Θέτουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνολική οικονομική αποδοτικότητα των προϊόντων μας συμπεριλαμβανομένων της ποιότητας, της ευελιξίας, του κόστους και της εξασφαλισμένης παράδοσης. Τα βήματα παραγωγής που δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οι ίδιοι, όπως η σκλήρυνση, τα αναθέτουμε σε πιστοποιημένους τρίτους προμηθευτές. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει είδη DIN, ειδικές βίδες, τορναριστά εξαρτήματα βάσει σχεδίου, μπουλόνια, ακέφαλες βίδες, δακτυλίους, έμβολα, χιτώνια, παξιμάδια, πείρους συναρμογής και τορναριστά εξαρτήματα με συναρμογές. Καθένα από τα προϊόντα μας παράγεται με μέγιστη ακρίβεια ώστε να πληροί τις εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών μας. Με μια δραστήρια ομάδα 10 συνεργατών είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα και γρήγορα στις ανάγκες των πελατών μας. Οι κύριες περιοχές στις οποίες παραδίδουμε είναι η Γερμανία και η Ελβετία όπου είμαστε γνωστοί ως αξιόπιστος συνεργάτης.

  3. D3D ADDITIVE MANUFACTURING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία D3D ADDITIVE MANUFACTURING GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά πρότυπα. Έχει έδρα σε Baindt, Γερμανία.

  4. GICKLHORN GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η προηγούμενη έδρα της εταιρείας βρισκόταν στο Schlierbach της Βάδης-Βυρτεμβέργης, μεταξύ Στουτγκάρδης και Ουλμ, στους πρόποδες των Σουαβικών Άλπεων. Ξεκινώντας με τρεις υπαλλήλους γρήγορα δημιουργήθηκε μια πελατειακή βάση, κυρίως στον κλάδο της επεξεργασίας λυμάτων, στην οποία προμηθεύαμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως δοχεία και σωλήνες από θερμοπλαστικά.Με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, το 1982 η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε στη σημερινή της θέση, στο Albershausen, σε νεόδμητες εγκαταστάσεις, οι οποίες έχουν επεκταθεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα.Εδώ βρίσκεται η σύγχρονη, ευέλικτη μονάδα παραγωγής της Gicklhorn GmbH για συγκολλημένες κατασκευές από θερμοπλαστικά υλικά με τα απαραίτητα μηχανήματα και εξοπλισμό. Επεξεργαζόμαστε πλαστικά ημικατεργασμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως πλάκες, προφίλ και σωλήνες μέσω κοπής, θερμοδιαμόρφωσης και συγκόλλησης/κόλλησης. Χρησιμοποιούνται όλα τα συνήθη υλικά, όπως ABS, PE, PP, PVC, PVDF, E-CTFE, PMMA και PC.

  5. ABC ANDREAS BRENDLE CONCEPTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABC ANDREAS BRENDLE CONCEPTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά πρότυπα. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BRÄNDLE PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRÄNDLE PRÄZISIONSTEILE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά πρότυπα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επισκευές υδραυλικών κυλίνδρων, και μικρά μεταλλικά εξαρτήματα ακριβείας. Έχει έδρα σε Denkendorf, Γερμανία.

  2. TSETINIS TOOLING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TSETINIS TOOLING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά πρότυπα, Βιομηχανικά πρότυπα, και κατασκευη σκευων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. KBA-METALPRINT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KBA-METALPRINT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά πρότυπα, και Βιομηχανικά πρότυπα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. QUAPROTEK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία QUAPROTEK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά πρότυπα. Έχει έδρα σε Welzheim, Γερμανία.

  5. 3D PROFI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία 3D PROFI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά πρότυπα. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  1. IDG-DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IDG-Dichtungstechnik GmbH είναι ένα κέντρο τεχνολογίας για καινοτομικά συστήματα στεγανοποίησης υψηλής και μέγιστης απόδοσης. Ως σχεδιαστής και κατασκευαστής, η IDG επικεντρώνει την εξειδίκευσή της σε στεγανοποιήσεις, τα υλικά κατασκευής των οπίων βασίζονται κατά κύριο λόγο στο πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE). Με την εμπορική ονομασία MANOY, η IDG χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται με βάση τα δικά της σύνθετα υλικά. Το πρόγραμμα προϊόντων IDG περιλαμβάνει στεγανοποιήσεις, στεγανωτικούς δακτυλίους & στοιχεία οδηγούς για όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Αυτοί συνοψίζονται εδώ στους αντίστοιχους καταλόγους. Οι στεγανοποιήσεις της IDG διατίθενται σε εκδόσεις κατά DIN/ISO, καθώς και κατά το βιομηχανικά πρότυπα που έχουν αναπτυχθεί στην αγορά και στην IDG. Ένα άλλο στοιχείο επικέντρωσης της γκάμας προϊόντων συνίσταται στην κατασκευή προσαρμογής και στην παραγωγή στεγανοποιήσεων και στοιχείων στεγανοποίησης για ειδικές απαιτήσεις. Η αναγκαιότητα των ειδικών στεγανοποιήσεων προκύπτει συχνά από τους ήδη υφιστάμενους χώρους αυλακώσεων σε παλαιότερες κατασκευές. Εξατομικευμένες ειδικές στεγανοποιήσεις. Η IDG παρέχει την ιδιαίτερη υπηρεσία εξατομικευμένης ανάπτυξης στεγανοποιήσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για σύνθετα προφίλ απαιτήσεων και μέγιστη απόδοση. Στο πλαίσιο αυτό είναι χρήσιμη, μ.ά., η μεγάλη εμπειρία με πολύ εξειδικευμένα σύνθετα υλικά κατασκευής MANOY. Ειδικές για τον εκάστοτε κλάδο στεγανοποιήσεις. Η τεχνολογία τροφίμων και η τεχνολογία υδραυλικής ισχύος θέτουν άκρως ιδιαίτερες απαιτήσεις για τις στεγανοποιήσεις. Οι τυποποιημένες βιομηχανικές στεγανοποιήσεις δεν ενδείκνυνται κατά κανόνα για διάφορους λόγους.

  2. HBC-RADIOMATIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Προκειμένου να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών παγκοσμίως στο υψηλότερο επίπεδο, η HBC δεσμεύεται σταθερά στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παραγωγή εσωτερικά. Το εμπορικό μας σήμα: Κορυφαία ποιότητα "made by HBC": Η τεχνογνωσία των εργαζομένων μας είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας. Το υποστηρίζουμε μέσω της κατάρτισης των εργαζομένων μας και της επαγγελματικής κατάρτισης των νέων. Κάθε χρόνο περίπου 40 ασκούμενοι και φοιτητές μαθαίνουν μαζί μας τι περιλαμβάνει η ειδική ποιότητα της HBC. Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Με έξυπνες ιδέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, θεσπίζουμε πρότυπα στη βιομηχανία μας εδώ και δεκαετίες. Με αυτόν τον τρόπο, προσαρμόζουμε τις εξελίξεις μας ακριβώς στις ανάγκες των πολυάριθμων εφαρμογών των πελατών μας, προσφέροντάς τους έτσι αποφασιστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Είτε πρόκειται για ασφάλεια, άνεση ή οικονομία: Με την HBC είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την αγορά!

  1. MEIERLING VENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της το 1919 η MEIERLING Ventilatoren GmbH δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και την κατασκευή ανεμιστήρων. Μέσα σε αυτό το διάστημα η MEIERLING έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία σε σχεδιαστικές λύσεις και διπλώματα ευρεσιτεχνίας, χάρη στην οποία μπορεί σήμερα αλλά και στο μέλλον να επιτύχει ακόμα και στις πιο δύσκολες τεχνικές προκλήσεις. Οι προσαρμοσμένες λύσεις και τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα δεν απαιτούν απλώς εξειδικευμένη γνώση σχεδιασμού και κατασκευής, αλλά και ικανότητες παραγωγής. Έτσι, η MEIERLING εφαρμόζει διαδικασίες πολλών βημάτων, συμπεριλαμβανομένων χειροκίνητων εργασιών, που απαιτούν ειδικές δεξιότητες από τους εργαζόμενους. Επιπλέον, η MEIERLING διαθέτει υψηλό επίπεδο καθετοποίησης παραγωγής, προκειμένου να διασφαλίσει τα υψηλά πρότυπα ποιότητας. Όπου είναι εφικτό και εύλογο, τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας και ορθολογικό τρόπο σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα τόσο στις εγκαταστάσεις μας όσο και από την συνεργαζόμενη εταιρεία μας. Η γκάμα μας εκτείνεται από μεμονωμένα ανταλλακτικά μέχρι ολόκληρες σειρές.

  2. WERMA SIGNALTECHNIK GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η WERMA Signaltechnik GmbH + Co. KG είναι μια παγκοσμίως αναπτυσσόμενη επιχείρησης με περισσότερους από 370 συνεργάτες σε 8 μονάδες. Έξυπνες λύσεις, που λειτουργούν με απλό τρόπο – αυτό το στοιχείο διακρίνει την WERMA εδώ και πολλές δεκαετίες. Πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο το επιβεβαιώνουν σε καθημερινή βάση. Θέτουμε τα πρότυπα για τη σύγχρονη τεχνολογία σηματοδότησης και ορίζουμε το μέλλον τους: εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια με τη δομοστοιχειωτή στήλη σηματοδότησης ως βιομηχανικό πρότυπο και σήμερα με δικτυωμένες, έξυπνες λύσεις συστήματος. Το στοιχείο "Made in Germany“ εγγυάται ότι μπορούμε σήμερα να χαρακτηρίζουμε την εταιρεία μας ως το "κορυφαίο σήμα της Ευρώπης“.

  3. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τορναριστά εξαρτήματα CNC και τορναριστά εξαρτήματα αυτόματων μηχανημάτων από όλα τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης ύλης κατά DIN, βάσει σχεδίου ή υποδείγματος. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από απλά τορναριστά εξαρτήματα έως εξαιρετικά σύνθετα, έτοιμα για εγκατάσταση εξαρτήματα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των μεντεσέδων/συστημάτων ασφαλείας, των συστημάτων σύνδεσης, των δικλείδων και της ηλεκτρικής βιομηχανίας. Η συλλογή μηχανημάτων μας εξασφαλίζει τις ιδανικές προϋποθέσεις για το ευρύ φάσμα των πελατών μας. Τόρνοι CNC μεγάλου και μικρού μήκους (παραγωγική ικανότητα: 2-65 (175) mm). Τόρνοι/φρέζες CNC υψηλής απόδοσης (παραγωγική ικανότητα: 15-65 mm). Τόρνοι πολλαπλών ατράκτων (παραγωγική ικανότητα: 5-35 mm). Τόρνοι μονής ατράκτου (παραγωγική ικανότητα: έως 15/20/26/36/42/65 mm). Διοικητική μέριμνα συστήματος και τελική επεξεργασία συγκροτημάτων, όπως, π.χ., λείανση, δονητική λείανση, επιγραφή, φρεζάρισμα, διάτρηση, σκλήρυνση, επιφανειακές επεξεργασίες, συμπεριλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

  4. RAMPF POLYMER SOLUTIONS GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καινοτομικές λύσεις στεγανοποίησης, κόλλησης και χύτευσης. Φορέας τεχνολογίας και κορυφαία ως προς την ποιότητα επιχείρηση: Η RAMPF Polymer Solutions με έδρα το Grafenberg (κοντά στο Metzingen) αναπτύσσεις και παράγει καινοτομικές ρητίνες χύτευσης με βάση την πολυουρεθάνη, τις εποξειδικές ύλες και τη σιλικόνη. Η γκάμα προϊόντων της RAMPF Polymer Solutions περιλαμβάνει υγρά και θιξοτροπικά συστήματα στεγανοποίησης, ηλεκτρικές ρητίνες χύτευσης και πληρωτικά υλικά διακένων, κατασκευαστικές ρητίνες χύτευσης, συστήματα χύτευσης ακμών, συστήματα χύτευσης φίλτρων και συστήματα κόλλησης. Τα προϊόντα με τα εμπορικά σήματα RAKU® PUR (πολυουρεθάνη), RAKU® POX (εποξειδικό υλικό) και RAKU® SIL (σιλικόνη) διασφαλίζουν τη βέλτιστη λύση για την εφαρμογή σας. Η έρευνα και η ανάπτυξη στην RAMPF Polymer Solutions αποτελούν πρώτη προτεραιότητα: Για το εργαστήριο και την τεχνολογία εφαρμογών διαθέτουμε ένα μεγάλο κέντρο καινοτομίας. Σε αυτό εργαζόμαστε καθημερινά για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την προσαρμογή υφιστάμενων προϊόντων σε εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών και τη δοκιμή νέων συνδυασμών υλικών. Η RAMPF Polymer Solutions διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001, IATF 16949, ISO 50001 και ISO 14001. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνονται στους καταλόγους κορυφαίων κατασκευαστών, μ.ά., στην αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και ηλεκτρονική βιομηχανία και καλύπτουν τις ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας, όπως, π.χ., IP 67, IP 69, UL 94 V0, FMVSS 302, UL 746 B (RTI) και τις κατηγορίες μονωτικών υλικών B – F. Με υπερσύγχρονες μεθόδους και εγκαταστάσεις παραγωγής διασφαλίζουμε την οικονομική και βασισμένη στο πρότυπο DIN-ISO 14001 οικολογική και ποιοτική παραγωγή των υλικών μας.

  5. BLEHER FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Bleher Folientechnik | Είμαστε ο ειδικός σας για μεμβράνες από πολυεστέρα, κυρίως από BoPET, και αναλαμβάνουμε το εμπόριο τους για οποιαδήποτε εφαρμογή υπό το σήμα optimont®. Παρέχουμε τα ρολά και τα κομμένα φύλλα δικιάς μας κατασκευής όπως και τα μητρικά ρολά. Χάρη στον ιδιόκτητο εξοπλισμό μας, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών με την παραγωγή σε σειρά και με τις ειδικές κατασκευές στα μέτρα τους για διάφορες εφαρμογές. Θέτοντας στην κυκλοφορία τα καινοτόμα μας προϊόντα, δημιουργούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, οι σύγχρονες μας παραγωγικές εγκαταστάσεις επιτρέπουν την υλοποίηση των απαιτήσεων των πελατών και της αγοράς με γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Τα προϊόντα μας: μεμβράνες για την διαφημιστική προβολή με οπισθοφωτισμό; μεμβράνες με διαφανή παράθυρα; μεμβράνες ανθεκτικές στην ζέστη; μεμβράνες μελανοδοχείου; φιλμ; φύλλα; , φιλμ μονταρίσματος για την βιομηχανία γραφιστικής; φιλμ για αντιγραφείς; εκτυπωτικά φιλμ; αντιστατικές μεμβράνες

  6. FLUX-GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το όνομα FLUX θεωρείται σήμερα παγκοσμίως ως η εμπορική ονομασία για ανώτατα πρότυπα στην τεχνολογία αντλιών. Όλα ξεκίνησαν το 1950 με την εφεύρεση της πρώτης ηλεκτρικής αντλίας βαρελιών. Η FLUX διαθέτει σήμερα ένα ολοκληρωμένο, εξατομικευμένα διαμορφωνόμενο φάσμα προϊόντων. Οι αντλίες FLUX χρησιμοποιούνται, π.χ., στη χημική και στη φαρμακευτική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, καθώς και από επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνολογίας γαλβανισμού, της επεξεργασίας λυμάτων και στον κλάδο των τροφίμων. Ως μεμονωμένη λύση ή λύση συστήματος, η ποιότητα FLUX συνεπάγεται μεγάλα διαστήματα λειτουργίας, εξαιρετική οικονομική αποδοτικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων FLUX και την αξιοπιστία, οι πελάτες μας εκτιμούν την εξαιρετική εξειδίκευση και τον σαφή προσανατολισμό στον πελάτη των συνεργατών μας. Η FLUX-GERÄTE GMBH διαθέτει σήμερα αντλίες σε περίπου 100 χώρες του κόσμου.

  7. DIAFOOD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Diafood GmbH είναι μια κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας φυτικών πρώτων υλών που ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας αποξηραμένα λαχανικά, αρωματικά φυτά και βιολογικά προϊόντα. Με εμπειρία άνω των 35 ετών, η Diafood έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη για την ποιότητα και την αειφορία. Η επιχείριση συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένους προμηθευτές που πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας βιολογικών προϊόντων. Ένας ιδιαίτερος τομέας εστίασης είναι η παραγωγή βιολογικών μανιταριών και άλλων φυτικών συστατικών με πολυδιάστατες χρήσεις στη βιομηχανία τροφίμων. Οι τακτικοί έλεγχοι των προμηθευτών διασφαλίζουν την τήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε με τη συνεργασία με την Colin Ingrédients για την προσφορά μια ακόμη μεγαλύτερης ποικιλίας φυτικών πρώτων υλών. Η αειφορία και η προστασία του περιβάλλοντος βρίσκονται στο επίκεντρο στην Diafood. Το γεγονός αυτό αντανακλάται στην επιλογή των περιοχών καλλιέργειας, στις οικολογικές μεθόδους επεξεργασίας και στην οικολογική συσκευασία. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται επίσης σε πρωτοβουλίες για την προαγωγή της βιολογικής γεωργίας και της διατήρησης των φυσικών πόρων. Με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που συνδυάζει τη βαθιά κατανόηση του κλάδου και την εξειδικευμένη γνώση, η Diafood είναι ο ιδανικός συνεργάτης για επιχειρήσεις που επενδύουν σε αειφόρα, υψηλής ποιότητας συστατικά. Η Diafood διαθέτει προσαρμοσμένες λύσεις για την παραγωγή τροφίμων, οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις γεύσης και υγείας των σύγχρονων καταναλωτών.

  8. HINDERER + MÜHLICH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Είμαστε κατασκευαστές εργαλείων ανάγλυφης αποτύπωσης για τη βιομηχανία γραφικών τεχνών και τη βιομηχανία συνθετικών υλικών. Τα εργαλεία μας διακοσμούν πλαστικές και χάρτινες επιφάνειες με τα υψηλότερα πρότυπα σχεδίασης και λειτουργίας. Τα εργαλεία μας χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλους τους τομείς: Στην ιατρική τεχνολογία, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία οικιακών συσκευών, στη βιομηχανία καλλυντικών, στη βιομηχανία καπνού, στη φαρμακευτική βιομηχανία και πολλές άλλες. Επιβάλλουμε τις υψηλότερες απαιτήσεις στην ποιότητα, την ακρίβεια και τη γρήγορη διαθεσιμότητα των ανάγλυφων σφραγίδων και των εργαλείων μας. Σε ολόκληρο τον κόσμο αφήνουμε τη σφραγίδα μας με τις υψηλής ποιότητας λύσεις ανάγλυφης αποτύπωσης που προσφέρουμε και διατηρούμε με σιγουριά την ηγετική μας θέση στην αγορά σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε μέλος του παγκόσμιου ομίλου KURZ, ο οποίος διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας στην τεχνολογία ανάγλυφης αποτύπωσης εν θερμώ ως κατασκευαστής μεμβρανών ανάγλυφης αποτύπωσης.

  1. MSM MARKIER-SENSOR-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε από το 1991 βιομηχανικά συστήματα σήμανσης και αισθητήρες για τη βιομηχανία. Η MSM Markier-Sensor-Systeme GmbH είναι μια μικρομεσαία, διεθνώς προσανατολισμένη επιχείρηση και κορυφαίος κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σήμανσης. Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η ανάπτυξη και η παραγωγή συστημάτων σήμανσης, συσκευών σήμανσης, συστημάτων επισήμανσης και ετικετογράφων, υγρών σήμανσης, καθώς και τεχνικών ετικετών και οπτικών αισθητήρων. Διακρινόμαστε για τη μακρόχρονη εμπειρία και την παρουσία μας στην αγορά, καθώς και για το μεγάλο βάθος παραγωγής σε σχέση με το μέγεθος της επιχείρησης. Λόγω των προτύπων μας και του σύνθετου χαρακτήρα των προϊόντων μας επικεντρώνουμε ένα μεγάλο βαθμό εξειδικευμένης γνώσης στα τμήματά μας διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα από την ίδια εταιρεία. Προμηθεύουμε τους πελάτες της επιχείρησής μας από τον τομέα του αυτοκινήτου, τη βιομηχανία πλαστικών, ξυλείας, μετάλλου, τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και άλλους κλάδους της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο με ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας λύσεις.

  2. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Landig + Lava GmbH & Co. KG είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων κενού και συσκευών συσκευασίας κενού για οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση. Οι εύχρηστες επαγγελματικές συσκευές εντυπωσιάζουν από κάθε άποψη και διασφαλίζουν το κενό σε σακούλες ή δοχεία. Η Lava έχει συμμετάσχει πολλές φορές σε συγκριτικές δοκιμές συσκευών συσκευασίας κενού με εξαιρετικά αποτελέσματα και μπορεί να δηλώνει με υπερηφάνεια ότι καμία άλλη μάρκα συσκευών συσκευασίας κενού στη Γερμανία δεν έχει αποκομίσει τόσο συχνά άριστη βαθμολογία στον οικιακό και τον υπαίθριο τομέα. Τα μηχανήματα κενού του κατασκευαστή θέτουν πρότυπα όσον αφορά στην ποιότητα επεξεργασίας και στην αξιοπιστία, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούνται καθημερινά για την εφαρμογή κενού σε 1 ή σε 1000 σακούλες. Εκτός από τις συσκευές συσκευασίας κενού, η εταιρεία διαθέτει επίσης παρελκόμενα, όπως σακούλες, ρολά, κουτιά ή δοχεία κενού. Απολαύστε φρεσκάδα με τη συσκευή κενού Lava και αποθηκεύστε τρόφιμα για 5-10 x μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και προστατέψτε βιομηχανικά εξαρτήματα, μεταλλικά εξαρτήματα ή ηλεκτρονικά στοιχεία σε κενό από την πρόκληση ζημιών στις επιφάνειες ή τη διάβρωση.

  3. IPR-INTELLIGENTE PERIPHERIEN FÜR ROBOTER GMBH

    Γερμανία

    Η χαρά για την καινοτομία και η κορυφαία ποιότητα έκαναν την IPR - Intelligente Peripherien für Roboter GmbH έναν από τους κορυφαίους δημιουργούς και κατασκευαστές προϊόντων για το βιομηχανικό ρομπότ. Στην έδρα μας στο Eppingen θέτουμε πρότυπα με την τεχνολογία των συστημάτων αρπάγης και των αξόνων κίνησης που διαθέτουμε. Τα πνευματικά, ηλεκτρικά και υδραυλικά εξαρτήματα διευκολύνουν την κατασκευή, τη συναρμολόγηση και το χειρισμό σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Το έξυπνο, εκτενές πρόγραμμα προϊόντων της IPR με πολυάριθμα κατασκευαστικά μεγέθη για διάφορες περιοχές φορτίου διασφαλίζει αποδοτικότερη παραγωγή. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει από τυπικά εξαρτήματα όπως αρπάγες, συστήματα αλλαγής εργαλείων, στοιχεία ευθυγράμμισης, συστήματα προστασίας αποφυγής συγκρούσεων, άξονες κίνησης για βιομηχανικά ρομπότ, αισθητήρες δύναμης ή ροπής έως λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Γι' αυτόν το λόγο, σε πολλές χώρες οι πελάτες μάς εμπιστεύονται για περισσότερα από 25 χρόνια.

  4. SYNTHETIC URINE E.K.

    Γερμανία

    Επιστημονικά Προϊόντα για Βιομηχανική ΧρήσηΣτη Synthetic Urine e.K. ειδικευόμαστε στην παραγωγή συνθετικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα προσομοιωτών και μιμητικών προϊόντων και είμαστε, επίσης, σε θέση να παράγουμε προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ανεπιθύμητες συνοδευτικές ουσίες. Χάρη στο συνεχή έλεγχο που εφαρμόζουμε, τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.Για να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας ως προς την ποιότητα ανά πάσα στιγμή, ακολουθούμε πρότυπες μεθόδους κατασκευής κατά DIN, που μπορούν να εφαρμοστούν σε ευρύ φάσμα βιομηχανικών κλάδων.Αναζητάτε έτοιμα δοκιμαστικά υγρά, όπως συνθετικό ιδρώτα, συνθετικά ούρα ή συνθετικό σίελο; Επικοινωνήστε μαζί μας.Έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα μας ή τις εφαρμογές των προϊόντων μας; Επικοινωνήστε μαζί μας! Η ομάδα της Synthetic Urine

  5. WENGLOR SENSORIC GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε ευφυείς τεχνολογίες ανίχνευσης, συστήματα ασφαλείας και οπτικά συστήματα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα επικοινωνίας για τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο. Χάρη σε καινοτόμα κορυφαία προϊόντα αντιμετωπίζουμε τόσο ασυνήθιστες όσο και τυπικές απαιτήσεις αποτελεσματικά. Προσφέρουμε τα κατάλληλα προϊόντα πάνω από 30 χρόνια τόσο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις όσο και διεθνείς ομίλους. Εκτός από τους oπτoηλεκτρovικούς και επαγωγικούς αισθητήρες, στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας ανήκουν επίσης οι αισθητήρες με υπερήχους και οι αισθητήρες υγρών, τα οπτικά συστήματα, οι σαρωτές barcode και οι σαρωτές κώδικα 2D/3D, καθώς και οι τεχνολογίες ασφαλείας. Στόχος μας είναι να εφοδιάζουμε τους πελάτες με καινοτόμες λύσεις – οποιαδήποτε ημέρα και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Επώνυμες αυτοκινητοβιομηχανίες και όμιλοι παραγωγής τροφίμων, φαρμακευτικές επιχειρήσεις και κατασκευαστές μηχανών βασίζονται συνειδητά στην γκάμα των προϊόντων μας. Στα προϊόντα μας βασίζονται, επίσης, εταιρείες από τον τομέα της τεχνολογίας διακίνησης, καθώς και της βιομηχανίας ποτών, ξύλου, ηλεκτρικών ειδών, πλαστικών, υφασμάτων και συσκευασίας.

  6. EXPERCHEM ROHSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Η ExperChem επικεντρώνεται σε πρώτες ύλες για τη βιομηχανία καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής. Επιλεγμένες πρώτες ύλες για καλλυντικά στις οποίες συγκαταλέγονται κατά κύριο λόγο δραστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή καλλυντικών: Υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, καθώς και πολυάριθμα εκχυλίσματα φυτών και συντηρητικά. Δίδουμε έμφαση και σε καινοτομικές τάσεις. Παρέχουμε στους πελάτες μας και ύλες κατάλληλες για χρήση σε φυσικά καλλυντικά, πρώτες ύλες από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια (kbA). Για να είναι κανείς εξειδικευμένος συνεργάτης στην αγορά των πρώτων υλών καλλυντικών συνεπάγεται να κατανοεί κανείς την αγορά. Και αυτό συνεπάγεται να αναλαμβάνει κανείς υψηλή ευθύνη για αυτήν ακριβώς την αγορά. Η εξειδίκευση στις πρώτες ύλες της γκάμας των προϊόντων μας που χρήζουν επεξήγησης μας έχει αναδείξει σε εμπειρογνώμονες. Η μακρόχρονη εμπειρία μας μάς παρέχει τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε την αγορά με εξατομικευμένες λύσεις προϊόντων και υψηλή πρότυπα ποιότητας.