• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βερνικια

Αποτελέσματα για

Βερνικια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  2. ROCHOLL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τεχνικά δοκίμια για τις δικές σας απαιτήσεις. Πριν από 40 χρόνια, η Rocholl GmbH ξεκίνησε να εξειδικεύεται στην παραγωγή & στη διάθεση δοκιμίων. Με τις διάφορες επιθυμίες των πελατών, η γκάμα αναπτυσσόταν συνεχώς: διαθέτουμε δοκίμια για όλα σχεδόν τα ελεγχόμενα υλικά. Οι ειδικές κατασκευές για ιδρύματα ελέγχου και έρευνας αποτελούν για εμάς πρόκληση που αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Περισσότεροι από 25 συνεργάτες απασχολούνται στην επιχείρηση και καθένας από αυτούς είναι ένας επιλεγμένος εμπειρογνώμονας στον τομέα του, διότι κατά την παραγωγή δοκιμίων, η γνώση του υλικού και των ιδιοτήτων του διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Από κοινού με τους συνεργαζόμενους εταίρους μας ανταποκρινόμαστε στον τομέα της παραγωγής δοκιμίων στις μέγιστες απαιτήσεις υλικού και κατασκευής. Συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη: Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί απόδειξη & και επιβεβαίωση για εμάς. Μας εμπιστεύονται φημισμένες επιχειρήσεις και απολαμβάνουν τη συνεργασία & την εγγύτητα προς τον πελάτη.

  3. PURETECS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Puretecs αναπτύσσει από το 2012 βελτιστοποιημένες λύσεις για τον καθαρισμό και την προστατευτική επίστρωση ηλεκτρονικών δομοστοιχείων. Στο επίκεντρο βρίσκονται υγροί υδροφθοροαιθέρες (εν συντομία: HFE) και φθοροπολυμερή υλικά επίστρωσης. Με τα καινοτομικά συστήματα καθαρισμού, επίστρωσης και τα συνδυασμένα συστήματά μας, καθώς και με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει επί δεκαετίες σάς παρέχουμε άνετες και χαμηλού κόστους ολοκληρωμένες λύσεις για την επιτήρηση διαδικασιών. Ειδικοί τεχνικοί από τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων παραγωγής, της διεκπεραίωσης αποστολής και της παροχής συμβουλών διεκπεραιώνουν τα αιτήματά σας.

  4. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

    Γερμανία

    Με την ολοκληρωμένη γνώση και την μακρόχρονη εμπειρία μας ως κατασκευαστής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων επεξεργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες λύσεις για τις εφαρμογές τους, οι οποίες παρέχουν άμεσα υλοποιούμενη και ποσοτικά προσδιοριζόμενη προστιθέμενη αξία. Για τη χημική ή τη φαρμακευτική βιομηχανία, για χρώματα και βερνίκια, για τη βιομηχανία καλλυντικών ή την παραγωγή τροφίμων – στην ystral θα βρείτε τη λύση για τη δική σας ειδική εφαρμογή.

  5. LACKFABRIK BÄDER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LACKFABRIK BÄDER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SMITO-TECHNIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SMITO-TECHNIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικη αφαιρεση βερνικιου, λεκανες εμποτισμου, και Μηχανήματα καθαρισμού εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  2. AB-PULVERLACKE / NEOKEM PULVERLACKE

    Γερμανία

    Η εταιρεία AB-PULVERLACKE / NEOKEM PULVERLACKE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Wüstenrot, Γερμανία.

  3. LIMBUS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIMBUS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Neckartailfingen, Γερμανία.

  4. MST-DESIGN E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MST-DESIGN E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  5. MOCOPINUS GMBH & CO. KG HAUPTVERWALTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOCOPINUS GMBH & CO. KG HAUPTVERWALTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  1. GRIWECOLOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRIWECOLOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Bräunlingen, Γερμανία.

  2. ENCE INDUSTRIESERVICE PULVERLACKE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENCE INDUSTRIESERVICE PULVERLACKE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Jettingen, Γερμανία.

  1. ALBRECHT KAMENZIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBRECHT KAMENZIN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Καουτσούκ - προϊόντα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Orsingen-Nenzingen, Γερμανία.

  2. PULVERCOAT VERTRIEB E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία PULVERCOAT VERTRIEB E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. MALER URBAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MALER URBAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Καουτσούκ - προϊόντα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  4. WDS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WDS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Μελάνια τυπογραφίας, Εκτύπωση, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Μελάνια τυπογραφίας, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Kandern, Γερμανία.

  5. HARTMANN MALERFACHGESCHÄFT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARTMANN MALERFACHGESCHÄFT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Παρκέ δάπεδα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Παρκέ δάπεδα. Έχει έδρα σε Bergatreute, Γερμανία.

  6. PROSOL LACKE + FARBEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROSOL LACKE + FARBEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. BURGMAIER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURGMAIER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Καουτσούκ - προϊόντα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Bad Buchau, Γερμανία.

  8. FARBEN PRIEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία FARBEN PRIEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Καουτσούκ - προϊόντα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, Χρώματα και βερνίκια, Καουτσούκ - προϊόντα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, και Παρκέ δάπεδα. Έχει έδρα σε Westerheim, Γερμανία.

  1. DANGELMAIER FARBEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία DANGELMAIER FARBEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Ξυλεία ακατέργαστη, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  2. COLORADO KUENSTLERBEDARF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COLORADO KUENSTLERBEDARF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κορνίζες και κορνιζάρισμα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Χαρτικά και είδη γραφείου, Κορνίζες και κορνιζάρισμα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  3. NORBERT SCHUMACHER

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORBERT SCHUMACHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Χρώματα και βερνίκια, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Λιπαντικά βιομηχανικά, Χρώματα και βερνίκια, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Niefern-Öschelbronn, Γερμανία.

  4. RENUWELL MÖBELPFLEGEPRODUKTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία RENUWELL MÖBELPFLEGEPRODUKTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Jestetten, Γερμανία.

  5. FARBTEX KALTENBACH + MAIER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FARBTEX KALTENBACH + MAIER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  6. PMT PROFESSIONELLE MONTAGE TECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία PMT PROFESSIONELLE MONTAGE TECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άκαμπτα υλικά για κατασκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, Χρώματα και βερνίκια, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  7. HAGEBAUMARKT EBERBACH BAUMARKT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAGEBAUMARKT EBERBACH BAUMARKT GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Κιγκαλερία οικοδομών, Χρώματα και βερνίκια, Ξυλεία ακατέργαστη, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Κιγκαλερία οικοδομών, Χρώματα και βερνίκια, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Eberbach, Γερμανία.

  8. DER BAULADEN INH. JOACHIM FISCHER-GERTZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία DER BAULADEN INH. JOACHIM FISCHER-GERTZ, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Χρώματα και βερνίκια, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Χρώματα και βερνίκια, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  9. MICHAEL BURK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL BURK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  10. TRÖNDLE PUTZTECHNIK HANDELS- UND VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRÖNDLE PUTZTECHNIK HANDELS- UND VERTRIEBS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Παρκέ δάπεδα, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Παρκέ δάπεδα, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Albbruck, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βερνικια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

235 Επιχειρήσεις