• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βαλβιδες ελεγχου

Αποτελέσματα για

Βαλβιδες ελεγχου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. RIEGLER & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η RIEGLER & Co. KG είναι για πάνω από 80 χρόνια, καινοτόμος εταίρος στην τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και τις πνευματικές συσκευές, και πλέον ένας από τους κυριότερους προμηθευτές στη Γερμανία. Η γκάμα της περιλαμβάνει: Συσκευές συντήρησης, ενσωματωμένους ρυθμιστές πίεσης και φίλτρα, γράσο για πνευματικά, μετρητές πίεσης και θερμοκρασίας, βαλβίδες, βάνες ασφαλείας, κυλίνδρους, προστατευτικά σωλήνων, βαλβίδες ασφαλείας, συσκευές κενού, ταχυσυνδέσμους και συζεύκτες ασφαλείας, σιγαστήρες, βιδωτούς συνδέσμους και συνδετήρες, συσπειρωτήρες σωλήνων, ιμάντες σωλήνων, σωλήνες, πιστόλια ψεκασμού, ακροσωλήνια ασφαλείας και εξαρτήματα. Πάνω από 35.000 προϊόντα, από το Α ως το Ω. Στο πλαίσιο της καινοτομίας, εφαρμόζεται το πρόγραμμα RIEGLER SAFETY με εξαρτήματα ασφάλειας και την ενεργειακής αποδοτικότητας. Επιπλέον, η RIEGLER προσφέρει έτοιμες λύσεις για συστήματα και μεμονωμένες κατασκευές και είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για σύνθετες απαιτήσεις. Απλά, ευέλικτα και αξιόπιστα με εγγυημένη πληροφόρηση, ιδέες, μηχανική και δειγματοληψία.

  2. WESA-ARMATUREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο διάσημος οίκος WESA ικανοποιεί με την εκτεταμένη γκάμα των βαλβίδων, σωληνώσεων θέρμανσης και βιομηχανικών εξαρτημάτων, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του χονδρικού εμπορίου υδραυλικών, θερμαντικών και τεχνικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας: Εξαρτήματα, εξαρτήματα σωληνώσεων, βαλβίδες φλάντζας, βαλβίδες πεταλούδα, βαλβίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, συλλέκτες ρύπων (εξαρτήματα), βαλβίδες πεταλούδα από ανοξείδωτο χάλυβα, βαλβίδες ελέγχου

  3. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.

  4. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GEMÜ είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων βαλβίδων, μέτρησης και ρύθμισης. Η ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με παγκόσμιο προσανατολισμό έχει εδραιωθεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια χάρη σε καινοτομικά προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις για τον πελάτη για έλεγχο μέσων επεξεργασίας σε πολλούς τομείς. Για αποστειρωμένες εφαρμογές για τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη βιοτεχνολογία, η GEMÜ είναι η κορυφαία επιχείρησης στην παγκόσμια αγορά. Ο όμιλος επιχειρήσεων απασχολεί σήμερα στη Γερμανία 900 συνεργάτες, ενώ παγκοσμίως αυτοί υπερβαίνουν τους 1.600. Η παραγωγή γίνεται σε έξι μονάδες παραγωγής στη Γερμανία, στην Ελβετία, στην Κίνα, στη Βραζιλία, στη Γαλλία και στις ΗΠΑ. Η παγκόσμια διάθεση συντονίζεται από τη Γερμανία με 27 θυγατρικές εταιρείες. Ο όμιλος επιχειρήσεων δραστηριοποιείται σε όλες τις ηπείρους μέσω ενός πυκνού δικτύου εμπορικών εταίρων σε περισσότερες από 50 χώρες. Με μια διεθνή στρατηγική ανάπτυξης, η GEMÜ θα εξακολουθήσει να εδραιώνεται σε μελλοντικές αγορές.

  5. STAIGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAIGER αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας μαγνητικές βαλβίδες και συστήματα ρευστών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια συνεχίζουμε την επιτυχημένη καινοτομική μας πορεία και ιδίως στον τομέα της τεχνολογίας αναλογικών βαλβίδων και πόσιμου νερού διαθέτουμε νέα προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις. Είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση και αναπτύσσουμε και παράγουμε με περίπου 200 συνεργάτες μαγνητικές βαλβίδες και συγκροτήματα βαλβίδων με βάση τις απαιτήσεις των πελατών μας – Κορυφαία την αγορά επιχείρηση στους τομείς της ιατρικής τεχνολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της βιομηχανίας, των συστημάτων πεπιεσμένου αέρα, της αεροναυτικής και της διαστημικής, καθώς και της τεχνολογίας πόσιμου νερού. Στο πλαίσιο αυτό παράγουμε από μεμονωμένα τεμάχια έως μεγάλες σειρές και προϊόντα μαζικής παραγωγής, τα πάντα στις εγκαταστάσεις μας στο Erligheim κοντά στη Στουτγάρδη καθώς και όλα τα συστήματα παραγωγής και ελέγχου. Αυτή η τεχνογνωσία μάς παρέχει τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε αποδοτικές ως προς το κόστος λύσεις που παρέχουν στον πελάτη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ACHBERG SILOANLAGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ACHBERG διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στην κατασκευή και στην παραγωγή στοιχείων εγκαταστάσεων για τη βιομηχανία χύδην υλικών. Τα κοντέινερ χύδην υλικών, τα συστήματα εκκένωσης BigBag, τα συστήματα πλήρωσης BigBag και τα εύκαμπτα σιλό της εταιρείας μας είναι δομοστοιχειωτά προκειμένου να μπορούν να καλύπτονται πολλές απαιτήσεις πελατών με το βασικό πρόγραμμα. παράγουμε ολοκληρωμένα στοιχεία συστήματος σωλήνων. Καμπύλοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από σκληρυμένο ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από γυαλί, διακλαδώσεις από ανοξείδωτο χάλυβα, διακλαδώσεις από γυαλί, εξαρτήματα T, συστολές σωλήνων, σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνες αλουμινίου, σύνδεσμοι σωλήνων, εύκαμπτοι σωλήνες, σωλήνες αναρρόφησης, βιδωτά στόμια, σταθμοί σύνδεσης, κιβώτια αναρρόφησης, συρταρωτές βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα και βαλβίδες αναρρόφησης εκκένωσης είναι είδη αποθήκης. Σιλό αποθήκης, σιλό διπλού θαλάμου, σιλό ανάμειξης και μεταφόρτωσης κατασκευάζονται, παραδίδονται και εγκαθίστανται για κάθε έργο από έμπειρους εγκαταστάτες. Κατασκευάζουμε τυποποιημένα συστήματα ελέγχου για την καταγραφή ή την απεικόνιση της στάθμης πλήρωσης και τον έλεγχο της πλήρωσης του σιλό.