• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αργυλος και καολινη

Αποτελέσματα για

Αργυλος και καολινη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άργυλος και καολίνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλουμινα, πυριτικο αργιλιο, Υδροξείδιο αλουμινίου, Μαρμαρυγία, μπεντονιτης, και θειικό βάριο. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. LABOKLINIKA PRODUKTIONSUND VERTRIEBS-GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LABOKLINIKA PRODUKTIONSUND VERTRIEBS-GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άργυλος και καολίνη, και Άργυλος και καολίνη. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  3. GRANAT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRANAT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άργυλος και καολίνη, και Άργυλος και καολίνη. Έχει έδρα σε Lonsee, Γερμανία.

  4. CERALINE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CERALINE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άργυλος και καολίνη, και Άργυλος και καολίνη. Έχει έδρα σε Klettgau, Γερμανία.

Βρείτε προσφορές για