• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αντιπρόσωπος παραγωγών

Αποτελέσματα για

Αντιπρόσωπος παραγωγών

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. WISTEMA GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της από τους Winfried και Helena Friedel το 1990, η WISTEMA GmbH δραστηριοποιείται στην προμήθεια χημικών προϊόντων. Ως συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση αντιπροσωπευόμαστε παγκοσμίως σε δυναμικές αγορές και διαθέτουμε παραρτήματα και αντιπροσωπείες στην Ευρώπη και σε υπερπόντιες χώρες. Οι δραστηριότητές μας επικεντρώνονται σε υψηλής ποιότητας αποστάγματα στον τομέα των διαλυτών, των αλκοολών, των λαδιών και των λιπαρών οξέων. Παράλληλα είμαστε αντιπρόσωποι παραγωγών κορυφαίας ποιότητας, με τους οποίους εξυπηρετούμε αποκλειστικά αγορές τους τομείς LifeScience (μεσάζοντες για φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα Personal Care, οικιακά προϊόντα καθαριότητας), τροφίμων και τεχνικών εφαρμογών. Το παράρτημά μας στο Kerpen εξυπηρετεί την επιχειρηματική μονάδα πολυμερών, κεριών και διάθεσης ελαττωματικών προϊόντων. Ως πιστοποιημένη εξειδικευμένη επιχείρηση διάθεσης αποβλήτων καταρτίζουμε εξατομικευμένα συστήματα ανακύκλωσης και παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη υποστήριξη με το τακτικά καταρτιζόμενο ειδικευμένο προσωπικό μας. Η WISTEMA απασχολεί 30 συνεργάτες με ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 50 εκατ. ευρώ.

  2. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU SE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Huber Kältemaschinenbau ιδρύθηκε το 1968 από τον Peter Huber και είναι έκτοτε στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Στην έδρα μας στο Offenburg, στο εργοστάσιο Tangofabrik, απασχολούμε επί του παρόντος περίπου 300 συνεργάτες. Εκτός αυτού, με διεθνή παραρτήματα και αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο παρέχουμε ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σέρβις. Ήδη πριν από 20 χρόνια έχουμε δρομολογήσει τη συνεπή αλλαγή σε οικολογικά ψυκτικά μέσα. Σήμερα, παρέχουμε μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων μας με φυσικά ψυκτικά μέσα και είμαστε συνεπώς πρωτοπόροι στον τομέα των οικολογικών και αειφόρων συστημάτων ρύθμισης θερμοκρασίας. Η επιχείρησή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων προμηθευτών λύσεων ρύθμισης θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας για την έρευνα και τη βιομηχανία. Σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα μας διασφαλίζουν την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας σε εργαστήρια, τεχνικές εγκαταστάσεις και μεθόδους παραγωγής από -125 έως +425 °C.

  3. GREINER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, οι συσκευές περίδεσης central® διακρίνονται για την ποιότητα, τον απλό χειρισμό και την αξιοπιστία. Έχουμε θέσει ως στόχο να διευρύνουμε και να βελτιώσουμε αυτό το πρότυπο ποιότητας. Αυτός ο στόχος περιλαμβάνει όλους τους τομείς της παραγωγής μιας συσκευής περίδεσης, από την κατασκευή και την παραγωγή έως τη διάθεση των προϊόντων μας. Γνήσια ποιότητα "Made in Germany". Παράγουμε συσκευές περίδεσης, καθώς και συμπληρωματικά παρελκόμενα τανιοχάλυβα, πλαστικών, υφασμάτινων και σύνθετων ταινιών έτσι ώστε κάθε χρήστης να βρίσκει τα κατάλληλα εργαλεία για την εκτέλεση των δικών του εργασιών ασφάλισης συσκευασιών και μεταφοράς. Οι συσκευές και τα παρελκόμενα περίδεσης central® διατίθενται σε ολόκληρο τον κόσμο από εξειδικευμένους αντιπροσώπους, οι οποίοι παρέχουν επίσης τα αναγκαία αναλώσιμα και συμπληρωματικά υλικά συσκευασίας. Εκτός αυτού, οι εκάστοτε συνεργάτες μας αναλαμβάνουν επίσης το σέρβις επιτόπου.

  4. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KNOLL Maschinenbau είναι ο κορυφαίος προμηθευτής για συστήματα μεταφοράς και φίλτρων, καθώς και αντλίες για ρινίσματα και ψυκτικά λιπαντικά στην επεξεργασία μετάλλων. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων υλοποιούνται ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις συστημάτων με κεντρικές και αποκεντρωμένες λειτουργίες. Έχουμε εξελίξει μια γκάμα προϊόντων που καθιστούν αποδοτικότερες τις εργαλειομηχανές και καθαρότερες και αποδοτικότερες τις διαδικασίες παραγωγής. Όλοι οι τομείς στους οποίους εργαλειομηχανές τορνάρουν, φρεζάρουν, τρυπούν ή λειαίνουν, χρησιμοποιούν προϊόντα KNOLL. Παραδείγματα είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία, η κατασκευή οχημάτων, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Για επιβατικά αυτοκίνητα, ξυράφια, ζάντες αυτοκινήτων, μαχαίρια ή κινητά τηλέφωνα – ι κατάλογος των τελικών προϊόντων στην παραγωγή των οποίων συμβάλλει η KNOLL, είναι πολυδιάστατος. Τα ευέλικτα συστήματα συναρμολόγησης και μεταφοράς λύνουν απαιτητικά ζητήματα διοικητικής μέριμνας και συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η KNOLL εκπροσωπείται παγκοσμίως – με τις δικές της θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στην Πολωνία και στην Ιταλία, καθώς και με αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

  5. GÜNTHART & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    70 έτη εμπειρίας. Η Günthart ανήκει στις ηγετικές εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής. Περισσότεροι από 1.500 εργαζόμενοι απασχολούνται σε 10 χώρες σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας IFS και BRC. Η άνω των 70 ετών εμπειρία μας στον τομέα της διακόσμησης για τούρτες και στα είδη δώρων, καθώς και ο ενθουσιασμός μας για νέες ιδέες μάς καθιστούν στον ιδανικό συνεργάτη για γλυκούς διάκοσμους για τούρτες και καινοτομικά δώρα. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζετε του διεθνείς συνεργάτες και αντιπροσώπους Günthart με εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και ακολουθώντας χρονοβόρες διαδικασίες παραγωγής κατά το διάκοσμο της τούρτας, προσφέρουμε σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και το εξειδικευμένο εμπόριο προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε περίσταση και εποχή. Το αποτέλεσμα; Ονειρεμένοι στολισμοί σε τούρτες και γλυκά για επετείους, γενέθλια και άλλες περιστάσεις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KÄFER MESSUHRENFABRIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG ιδρύθηκε το 1932 ως μηχανουργείο για μετρητικά ρολόγια. Σήμερα, η Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος κατασκευαστής μετρητικών ρολογιών και συσκευών μετρητικών ρολογιών στην Ευρώπη με περισσότερους από 100 συνεργάτες στις εγκαταστάσεις μας στο Villingen-Schwenningen (στις παρυφές του νότιου Μέλανα Δρυμού). Με τη μακρόχρονη τεχνογνωσία μας στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη διασφάλιση της ποιότητας παράγουμε με βάση τα πλέον σύγχρονα πρότυπα παραγωγής και με σταθερά υψηλή ποιότητα. Το ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας μας διαθέτει εκατοντάδες διαφορετικών μετρητικών ρολογιών Käfer. Ωστόσο, στο Villingen-Schwenningen δεν παράγουμε μόνο τα γνωστά μοντέλα μας, αλλά και ειδικά μετρητικά ρολόγια σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Με τη δική μας υπηρεσία βαθμονόμησης και επισκευών στο Villingen-Schwenningen σάς παρέχουμε σε μόνιμη βάση τη δυνατότητα να δρομολογείτε τη γρήγορη και αξιόπιστη συντήρηση των μετρητικών σας ρολογιών.

  2. MRS ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η MRS Electronic GmbH & Co. KG αναπτύσσει και παράγει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια έξυπνα ηλεκτρονικά προϊόντα για τη βιομηχανία οχημάτων. Στην έδρα της εταιρείας στο Rottweil εργάζονται περισσότεροι από 200 συνεργάτες. Με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας στις ΗΠΑ, στην Κροατία, στην Ουκρανία, στη Ρωσία και με περισσότερους από 8 εμπορικούς αντιπροσώπους είμαστε δικτυωμένοι σε ολόκληρο τον κόσμο. Προϊόντα & υπηρεσίες Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συμπαγή και έξυπνα συστήματα ελέγχου, συστήματα ελέγχου κινητήρων, πύλες, ηλεκτρομηχανικά ρελέ και συστήματα HMI. Επιπλέον αναπτύσσουμε και παράγουμε συστήματα δοκιμών για ημιαγωγούς ισχύος με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη μαζική παραγωγή έως την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση. Κλάδοι Παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε κλάδους, όπως του αυτοκινήτου, της γεωργικής τεχνολογίας, των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, των οικοδομικών μηχανημάτων, των ειδικών οχημάτων, καθώς και. π.χ., των πυροσβεστικών οχημάτων ή του αυτοματισμού.

  3. PAUL LEIBINGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Paul Leibinger GmbH & Co. KG διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισήμανση προϊόντων, την αρίθμηση, τη κωδικοποίηση, την ταυτοποίηση και την επαλήθευση. Εδώ και πολλές δεκαετίες, η επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει βιομηχανικούς εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης, μηχανισμούς αρίθμησης και συστήματα επαλήθευσης με κάμερα. Η παράγωγή «made in Germany» εγγυάται άριστη ποιότητα και το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων εγγυάται τη βέλτιστη εξυπηρέτηση. Η οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς εδρεύει στο Tuttlingen (Βάδη Βυρτεμβέργη/Γερμανία) και διατηρεί παράρτημα στο East Troy (Wisconsin/ΗΠΑ).