• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αντιπροσωπος

Αποτελέσματα για

Αντιπροσωπος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. EURAFTRADE E.K

    Γερμανία

    Η εταιρεία EURAFTRADE E.K, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήμα πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπορικοι αντιπροσωποι, υπηρεσιες για το εμποριο με το εξωτερικο, υπηρεσιες μετρολογιας, και υπηρεσιες για το εμποριο. Έχει έδρα σε Rheinhausen, Γερμανία.

  2. MOTORZENTRALE.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOTORZENTRALE.DE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο αντιπρόσωπος αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητήρες. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

  3. IBACOS

    Γερμανία

    Η εταιρεία IBACOS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι, και εμπορικοι αντιπροσωποι. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  4. NH AUTOMOBILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NH AUTOMOBILE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο αντιπρόσωπος αυτοκινήτων. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

  5. AUTOANKAUF GÖPPINGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOANKAUF GÖPPINGEN, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο αντιπρόσωπος αυτοκινήτων. Έχει έδρα σε Donzdorf, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AUTOPARK REMSECK

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOPARK REMSECK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο αντιπρόσωπος αυτοκινήτων. Έχει έδρα σε Remseck Am Neckar, Γερμανία.

  2. AUTOANKAUF GÖPPINGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOANKAUF GÖPPINGEN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο αντιπρόσωπος αυτοκινήτων. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  3. KERN AUTOMOBILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KERN AUTOMOBILE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο αντιπρόσωπος αυτοκινήτων. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

  4. IMM MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IMM είναι γνωστή για τους ταινιολειαντήρες, της στιλβωτικές μηχανές, τα ταινιοπρίονα και την τεχνογνωσία Made in Germany. Η IMM είναι εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια κορυφαία στον τομέα της επαγγελματικής επεξεργασίας επιφανειών. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα χειροκίνητα μηχανήματα για τη λείανση και τη στίλβωση έως τις αυτόματες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για χρήστες από τους τομείς της αεροπορίας, των αυτοκινήτων, της ενέργειας και της ιατρικής τεχνολογίας. Στη μονάδα του Riederich αναπτύσσονται και παράγονται τα συστήματά μας και σχεδιάζονται καινοτομικά νέα προϊόντα προς όφελος των πελατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία. Ο βαρύς και στιβαρός τύπος κατασκευής διασφαλίζει τον περιορισμό των κραδασμών κατά την επεξεργασία. Η διάθεση στη Γερμανία διεκπεραιώνεται κατά κύριο λόγο απευθείας. Οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο εξυπηρετούνται από περισσότερους από 25 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. IMM Maschinenbau - η λύση για τη δική σας επιτυχία!

  5. GÜNTHART & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    70 έτη εμπειρίας. Η Günthart ανήκει στις ηγετικές εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής. Περισσότεροι από 1.500 εργαζόμενοι απασχολούνται σε 10 χώρες σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας IFS και BRC. Η άνω των 70 ετών εμπειρία μας στον τομέα της διακόσμησης για τούρτες και στα είδη δώρων, καθώς και ο ενθουσιασμός μας για νέες ιδέες μάς καθιστούν στον ιδανικό συνεργάτη για γλυκούς διάκοσμους για τούρτες και καινοτομικά δώρα. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζετε του διεθνείς συνεργάτες και αντιπροσώπους Günthart με εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και ακολουθώντας χρονοβόρες διαδικασίες παραγωγής κατά το διάκοσμο της τούρτας, προσφέρουμε σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και το εξειδικευμένο εμπόριο προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε περίσταση και εποχή. Το αποτέλεσμα; Ονειρεμένοι στολισμοί σε τούρτες και γλυκά για επετείους, γενέθλια και άλλες περιστάσεις.

  1. GREINER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, οι συσκευές περίδεσης central® διακρίνονται για την ποιότητα, τον απλό χειρισμό και την αξιοπιστία. Έχουμε θέσει ως στόχο να διευρύνουμε και να βελτιώσουμε αυτό το πρότυπο ποιότητας. Αυτός ο στόχος περιλαμβάνει όλους τους τομείς της παραγωγής μιας συσκευής περίδεσης, από την κατασκευή και την παραγωγή έως τη διάθεση των προϊόντων μας. Γνήσια ποιότητα "Made in Germany". Παράγουμε συσκευές περίδεσης, καθώς και συμπληρωματικά παρελκόμενα τανιοχάλυβα, πλαστικών, υφασμάτινων και σύνθετων ταινιών έτσι ώστε κάθε χρήστης να βρίσκει τα κατάλληλα εργαλεία για την εκτέλεση των δικών του εργασιών ασφάλισης συσκευασιών και μεταφοράς. Οι συσκευές και τα παρελκόμενα περίδεσης central® διατίθενται σε ολόκληρο τον κόσμο από εξειδικευμένους αντιπροσώπους, οι οποίοι παρέχουν επίσης τα αναγκαία αναλώσιμα και συμπληρωματικά υλικά συσκευασίας. Εκτός αυτού, οι εκάστοτε συνεργάτες μας αναλαμβάνουν επίσης το σέρβις επιτόπου.

  2. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KNOLL Maschinenbau είναι ο κορυφαίος προμηθευτής για συστήματα μεταφοράς και φίλτρων, καθώς και αντλίες για ρινίσματα και ψυκτικά λιπαντικά στην επεξεργασία μετάλλων. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων υλοποιούνται ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις συστημάτων με κεντρικές και αποκεντρωμένες λειτουργίες. Έχουμε εξελίξει μια γκάμα προϊόντων που καθιστούν αποδοτικότερες τις εργαλειομηχανές και καθαρότερες και αποδοτικότερες τις διαδικασίες παραγωγής. Όλοι οι τομείς στους οποίους εργαλειομηχανές τορνάρουν, φρεζάρουν, τρυπούν ή λειαίνουν, χρησιμοποιούν προϊόντα KNOLL. Παραδείγματα είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία, η κατασκευή οχημάτων, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Για επιβατικά αυτοκίνητα, ξυράφια, ζάντες αυτοκινήτων, μαχαίρια ή κινητά τηλέφωνα – ι κατάλογος των τελικών προϊόντων στην παραγωγή των οποίων συμβάλλει η KNOLL, είναι πολυδιάστατος. Τα ευέλικτα συστήματα συναρμολόγησης και μεταφοράς λύνουν απαιτητικά ζητήματα διοικητικής μέριμνας και συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η KNOLL εκπροσωπείται παγκοσμίως – με τις δικές της θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στην Πολωνία και στην Ιταλία, καθώς και με αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

  1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

  2. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU SE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Huber Kältemaschinenbau ιδρύθηκε το 1968 από τον Peter Huber και είναι έκτοτε στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Στην έδρα μας στο Offenburg, στο εργοστάσιο Tangofabrik, απασχολούμε επί του παρόντος περίπου 300 συνεργάτες. Εκτός αυτού, με διεθνή παραρτήματα και αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο παρέχουμε ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σέρβις. Ήδη πριν από 20 χρόνια έχουμε δρομολογήσει τη συνεπή αλλαγή σε οικολογικά ψυκτικά μέσα. Σήμερα, παρέχουμε μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων μας με φυσικά ψυκτικά μέσα και είμαστε συνεπώς πρωτοπόροι στον τομέα των οικολογικών και αειφόρων συστημάτων ρύθμισης θερμοκρασίας. Η επιχείρησή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων προμηθευτών λύσεων ρύθμισης θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας για την έρευνα και τη βιομηχανία. Σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα μας διασφαλίζουν την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας σε εργαστήρια, τεχνικές εγκαταστάσεις και μεθόδους παραγωγής από -125 έως +425 °C.

  3. MIB GMBH

    Γερμανία

    Η MIB GmbH Messtechnik und Industrieberatung είναι ο συνεργάτης σας για μακροχρόνια δοκιμασμένα συστήματα μέτρησης παροχής - Μέτρηση, ρύθμιση, επιτήρηση παροχής υγρών. Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια αναπτύσσουμε συστήματα μέτρησης ανωτάτου επιπέδου. Εστιάζοντας στις απαιτήσεις της αγοράς διαθέτουμε σε ολόκληρο τον κόσμο λύσεις για τους πελάτες μας. Βασικοί κλάδοι είναι η βιομηχανία τροφίμων, η χημικής βιομηχανία, η βιομηχανία ημιαγωγών και ηλιακών συστημάτων, η φαρμακοβιομηχανία και η ιατρική τεχνολογία, καθώς και η κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας πριν από την αγορά για το βέλτιστο αποτέλεσμα μέτρησης, τους βοηθούμε κατά το σχεδιασμό του προβλήματος μέτρησης και είμαστε φυσικά στη διάθεσή τους και μετά την αγορά για ερωτήματα. Στο δικό μας κέντρο κατάρτισης πραγματοποιούμε σεμινάρια για τους πελάτες και τους αντιπροσώπους μας. Το καταρτισμένο ειδικευμένο προσωπικό μας σάς υποστηρίζει κατόπιν αιτήματος κατά τη θέση σε λειτουργία. Αναπτύσσουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Flowmax: υπερσύγχρονη μέτρηση παροχής με υπερήχους - η λύση για πολλές εφαρμογές

  4. KÄFER MESSUHRENFABRIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG ιδρύθηκε το 1932 ως μηχανουργείο για μετρητικά ρολόγια. Σήμερα, η Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος κατασκευαστής μετρητικών ρολογιών και συσκευών μετρητικών ρολογιών στην Ευρώπη με περισσότερους από 100 συνεργάτες στις εγκαταστάσεις μας στο Villingen-Schwenningen (στις παρυφές του νότιου Μέλανα Δρυμού). Με τη μακρόχρονη τεχνογνωσία μας στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη διασφάλιση της ποιότητας παράγουμε με βάση τα πλέον σύγχρονα πρότυπα παραγωγής και με σταθερά υψηλή ποιότητα. Το ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας μας διαθέτει εκατοντάδες διαφορετικών μετρητικών ρολογιών Käfer. Ωστόσο, στο Villingen-Schwenningen δεν παράγουμε μόνο τα γνωστά μοντέλα μας, αλλά και ειδικά μετρητικά ρολόγια σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Με τη δική μας υπηρεσία βαθμονόμησης και επισκευών στο Villingen-Schwenningen σάς παρέχουμε σε μόνιμη βάση τη δυνατότητα να δρομολογείτε τη γρήγορη και αξιόπιστη συντήρηση των μετρητικών σας ρολογιών.

  5. AFAG ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Ως κορυφαίος προμηθευτής, η Afag αναπτύσσει και παράγει για πάνω από 60 χρόνια στοιχεία και συστήματα αυτοματισμού συναρμολόγησης στους τομείς της τροφοδοσίας, του χειρισμού και της μεταφοράς. Η Afag έχει θέσει ως στόχο να ανταποκρίνεται με υπερσύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομικές λύσεις στις υψηλές απαιτήσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας αυτοματισμού. Χιλιάδες μονάδων χειρισμού, συστημάτων τροφοδοσίας και μεταφοράς της Afag είναι ενδεικτικά για την εξαιρετική ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Στα παραρτήματά μας στην Ελβετία, στη Γερμανία, στην Κίνα και στις ΗΠΑ απασχολούμε περισσότερους από 200 συνεργάτες. Εκεί δημιουργούνται λύσεις που εφαρμόζονται σε όλους τους παραγωγικούς κλάδους. Από την αυτοκινητοβιομηχανία έως τα καταναλωτικά είδη, τα τρόφιμα, τα μηχανήματα, την ιατρική, της φαρμακευτική, τα καλλυντικά και την ωρολογοποιία. Χάρη στους αντιπροσώπους μας σε περισσότερες από 30 χώρες, οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από την επαγγελματική υποστήριξη, το σχεδιασμό και το σέρβις.

  6. MRS ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η MRS Electronic GmbH & Co. KG αναπτύσσει και παράγει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια έξυπνα ηλεκτρονικά προϊόντα για τη βιομηχανία οχημάτων. Στην έδρα της εταιρείας στο Rottweil εργάζονται περισσότεροι από 200 συνεργάτες. Με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας στις ΗΠΑ, στην Κροατία, στην Ουκρανία, στη Ρωσία και με περισσότερους από 8 εμπορικούς αντιπροσώπους είμαστε δικτυωμένοι σε ολόκληρο τον κόσμο. Προϊόντα & υπηρεσίες Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συμπαγή και έξυπνα συστήματα ελέγχου, συστήματα ελέγχου κινητήρων, πύλες, ηλεκτρομηχανικά ρελέ και συστήματα HMI. Επιπλέον αναπτύσσουμε και παράγουμε συστήματα δοκιμών για ημιαγωγούς ισχύος με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη μαζική παραγωγή έως την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση. Κλάδοι Παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε κλάδους, όπως του αυτοκινήτου, της γεωργικής τεχνολογίας, των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, των οικοδομικών μηχανημάτων, των ειδικών οχημάτων, καθώς και. π.χ., των πυροσβεστικών οχημάτων ή του αυτοματισμού.

  7. PAUL LEIBINGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Paul Leibinger GmbH & Co. KG διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισήμανση προϊόντων, την αρίθμηση, τη κωδικοποίηση, την ταυτοποίηση και την επαλήθευση. Εδώ και πολλές δεκαετίες, η επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει βιομηχανικούς εκτυπωτές ψεκασμού μελάνης, μηχανισμούς αρίθμησης και συστήματα επαλήθευσης με κάμερα. Η παράγωγή «made in Germany» εγγυάται άριστη ποιότητα και το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων εγγυάται τη βέλτιστη εξυπηρέτηση. Η οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς εδρεύει στο Tuttlingen (Βάδη Βυρτεμβέργη/Γερμανία) και διατηρεί παράρτημα στο East Troy (Wisconsin/ΗΠΑ).

  8. WISTEMA GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της από τους Winfried και Helena Friedel το 1990, η WISTEMA GmbH δραστηριοποιείται στην προμήθεια χημικών προϊόντων. Ως συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση αντιπροσωπευόμαστε παγκοσμίως σε δυναμικές αγορές και διαθέτουμε παραρτήματα και αντιπροσωπείες στην Ευρώπη και σε υπερπόντιες χώρες. Οι δραστηριότητές μας επικεντρώνονται σε υψηλής ποιότητας αποστάγματα στον τομέα των διαλυτών, των αλκοολών, των λαδιών και των λιπαρών οξέων. Παράλληλα είμαστε αντιπρόσωποι παραγωγών κορυφαίας ποιότητας, με τους οποίους εξυπηρετούμε αποκλειστικά αγορές τους τομείς LifeScience (μεσάζοντες για φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα Personal Care, οικιακά προϊόντα καθαριότητας), τροφίμων και τεχνικών εφαρμογών. Το παράρτημά μας στο Kerpen εξυπηρετεί την επιχειρηματική μονάδα πολυμερών, κεριών και διάθεσης ελαττωματικών προϊόντων. Ως πιστοποιημένη εξειδικευμένη επιχείρηση διάθεσης αποβλήτων καταρτίζουμε εξατομικευμένα συστήματα ανακύκλωσης και παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη υποστήριξη με το τακτικά καταρτιζόμενο ειδικευμένο προσωπικό μας. Η WISTEMA απασχολεί 30 συνεργάτες με ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 50 εκατ. ευρώ.