• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ανταλλακτικά φίλτρα πεπιεσμένου αέρα

Αποτελέσματα για

Ανταλλακτικά φίλτρα πεπιεσμένου αέρα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

  2. SCC AIRCOMPRESSORS

    Γερμανία

    Τεχνολογία, βελτιστοποίηση, γλωσσική προσαρμογή, διαχείριση διαδικασιών, κατασκευή μηχανημάτων και υποστήριξη. Σε μια παγκόσμια οικονομία της αγοράς δεν αρκεί πλέον σήμερα να επικαλείται κανείς τη μακρόχρονη παράδοση. Αυτή δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της επιχείρισης ούτε και επιλογή την οποία πρέπει να εμπιστευτεί ο πελάτης. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2013 από ειδικούς τεχνικούς που με βάση την επαγγελματική εμπειρία δεκαετιών σε παγκόσμιο επίπεδο γνωρίζουν επακριβώς τις βιομηχανικές αγορές, αξιολογούν και δοκιμάζουν προϊόντα επιτόπου και γνωρίζουν πως πρέπει να εκτιμούν της ευκαιρίες και τους κινδύνους νέων προϊόντων. Αυτή την εμπειρία και τη γνώση θέτουμε στη διάθεση των πελατών μας και τους παρέχουμε τη δυνατότητα να παράγουν με καινοτομικό και χαμηλού κόστους τρόπο προκειμένου να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

  3. SF FILTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SF FILTER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα για αυτοκίνητα, φορτηγά, οχήματα εργοταξίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φιλτρα για πεπιεσμενο αερα, υδραυλικά φίλτρα, και φιλτρο αερα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.