• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ακτινολογικός εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ακτινολογικός εξοπλισμός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. RÖNTGENSERVICE FEIERABEND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RÖNTGENSERVICE FEIERABEND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακτινολογικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακτινολογία - φιλμ και αξεσουάρ, και Ακτινολογία - φιλμ και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. DR. GOOS - SUPREMA GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. GOOS - SUPREMA GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακτινολογικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  3. INSTRUMENTARIUM DENTAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INSTRUMENTARIUM DENTAL GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακτινολογικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schutterwald, Γερμανία.

  4. MERZ TECHNOLOGIES

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERZ TECHNOLOGIES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακτινολογικός βιομηχανικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοκιμές προϊόντων και υλικών -ινστιτούτα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Δοκιμές προϊόντων και υλικών -ινστιτούτα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, και Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει έδρα σε Essingen, Γερμανία.

  5. JESCHIORO - RÖNTGENTECHNIK & COMPUTERSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία JESCHIORO - RÖNTGENTECHNIK & COMPUTERSYSTEME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακτινολογικός επιστημονικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακτινολογία - φιλμ και αξεσουάρ, και Ακτινολογία - φιλμ και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Weissach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BRUKER PHYSIK GMBH

    Γερμανία

    Από την πρώτη αρχή, δηλ., εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Bruker ακολουθεί μία και μοναδική ιδέα: να παρέχει τη βέλτιστη τεχνολογική λύση για κάθε ζήτημα ανάλυσης. Σήμερα εργαζόμαστε σε ολόκληρο τον κόσμο για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης. Τα συστήματα Bruker καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε όλους τους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης και χρησιμοποιούνται για τη διασφάλιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των διαδικασιών. Αναπτύσσουμε υπερσύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομικές λύσεις για τον τομέα της ανάλυσης.