• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αεροπορία

Αποτελέσματα για

Αεροπορία

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ROMAN WELLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROMAN WELLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροναυπηγική και αεροδιαστημική - κατασκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητήρες αεροπλάνων, Αεροναυπηγική - όργανα και εξοπλισμοί, Ηλεκτρονική για την αεροπορία, Αεροπορικές εταιρείες, Κινητήρες αεροπλάνων, Αεροναυπηγική - όργανα και εξοπλισμοί, Ηλεκτρονική για την αεροπορία, και Αεροπορικές εταιρείες. Έχει έδρα σε Bibersfeld, Γερμανία.

  2. SCHEIBE AIRCRAFT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHEIBE AIRCRAFT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροναυπηγική και αεροδιαστημική - κατασκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροναυπηγική - όργανα και εξοπλισμοί, Αεροναυτική - εξοπλισμός, Ηλεκτρονική για την αεροπορία, Αεροδρόμια, Αεροναυπηγική - όργανα και εξοπλισμοί, Αεροναυτική - εξοπλισμός, Ηλεκτρονική για την αεροπορία, και Αεροδρόμια. Έχει έδρα σε Heubach, Γερμανία.

  3. GÜNTERT + KOHLMETZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNTERT + KOHLMETZ GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονική για την αεροπορία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροναυπηγική - όργανα και εξοπλισμοί, Αεροναυτική - εξοπλισμός, Αεροναυπηγική - όργανα και εξοπλισμοί, και Αεροναυτική - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  4. L.E.F. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία L.E.F. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροναυπηγική - όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρονική για την αεροπορία, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, και Ηλεκτρονική για την αεροπορία. Έχει έδρα σε Weisweil, Γερμανία.

  5. FSG SERVICE GMBH

    Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GGB

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GGB συμβάλλει στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος κίνησης με ελάχιστες απώλειες τριβής μέσω ρουλεμάν και τεχνολογιών επιφανείας. Με έρευνα και ανάπτυξη, μονάδες ελέγχου και παραγωγής στις ΗΠΑ, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στη Βραζιλία, στη Σλοβακία και στην Κίνα, η GGB συνεργάζεται στενά με πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο για την ανάπτυξη αποδοτικών και οικολογικών λύσεων τριβολογικής σχεδίασης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Οι μηχανικοί της GGB μοιράζονται την εξειδικευμένη γνώση και το πάθος τους για την τριβολογία με πολυάριθμους βιομηχανικούς κλάδους, την αυτοκινητοβιομηχανία, τον αεροπορικό και το διαστημικό κλάδο, καθώς και με τον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες για την τριβολογία επιφανειών της GGB επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ggbearings.com. Η GGB είναι μια επιχείρηση της EnPro Industries (NYSE: NPO).

  2. HOLCIM TECHNICAL SOLUTIONS AND PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Holcim Technical Solutions and Products GmbH είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην παραγωγή, στην επεξεργασία και στη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας από καουτσούκ. Η γνώση που απορρέει από αυτήν την παράδοση σε συνδυασμό με τη δέσμευση για άριστη ποιότητα σε όλους τους τομείς, καθώς και ο σταθερός προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση εγγυώνται την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης μας. Στο πλαίσιο των επιχειρηματικών μας τομέων των μειγμάτων, των προϊόντων σε μορφή διαδρόμου και των αεροπορικών δαπέδων παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Θεωρούμε την εστίαση στον πελάτη ως τη βάση για καλές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Η αναγνωρισμένη ποιότητα των προϊόντων, η ασφαλής παράδοση κει μαι εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης είναι περαιτέρω εργαλεία για την κοινή επιτυχία με τους εταίρους μας. Με την καλλιεργούμενη εντατική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με την ανάπτυξη και την παραγωγή στο εργοστάσιο του Mannheim (Engineered and Made in Germany) διασφαλίζουμε γρήγορες και αποδοτικές λύσεις προβλημάτων στο πνεύμα των πελατών μας. Ανάπτυξη και παραγωγή στη Γερμανία