• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αγορα και πωληση μεταλλων

Αποτελέσματα για

Αγορα και πωληση μεταλλων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CAST-SOLUT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η CAST SOLUT GmbH ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα πωλήσεων. Στο τομέα Rapid Tooling & Prototyping διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ανάπτυξη ιδεών έως τα πρώτα πρωτότυπα και το έτοιμο για μαζική παραγωγή εξάρτημα. Το φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται από τις προσθετικές μεθόδους παραγωγής, όπως SLA, SLS, εκτύπωση μετάλλων κλπ. έως τις συμβατικές μεθόδους παραγωγής, όπως χύτευση σε κενό, RIM, χύτευση υπό πίεση και εργαλεία, χύτευση ακριβείας, εξαρτήματα CNC, χύτευση υπό πίεση, καθώς και επιφανειακές επεξεργασίες. Στον τομέα Technology Solution Service δραστηριοποιούμαστε στους κλάδους Consulting για συστήματα παραγωγής έως τη διάθεση και την κατάρτιση. Μέσω του δικού μας τμήματος κατασκευής μηχανημάτων KLM που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά χάρη στην καινοτομία, στην ποιότητα και στο σέρβις, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και ειδικών λύσεων. Η βασική επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι στον τομέα των θαλάμων κενού, το συστημάτων χύτευσης/δοσιμέτρησης και των συστημάτων πήξης. Επίσης διαθέτουμε προσθετικά συστήματα παραγωγής των εταίρων μας.

  2. ESKA-WELT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESKA-Welt GmbH ασχολείται με την αγορά και την πώληση και διαμεσολαβεί κατόπιν ειδικού αιτήματος για μηχανήματα και βιομηχανικά ρομπότ κάθε είδους. Η εταιρεία υφίσταται από το 2008 και απασχολεί μια εξαιρετικά εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εργαλειομηχανές για την επεξεργασία μετάλλου, την επεξεργασία πλαστικών και τα συστήματα αυτοματισμού με βιομηχανικά ρομπότ. Επίσης διαθέτουμε ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής για όλους τους τομείς και μεγάλη αποθήκη ανταλλακτικών για τις παρακάτω βιομηχανικούς κατασκευαστές: Siemens - Fanuc - Heidenhain - Indramat - Bosch Rexroth. Ανταποκρινόμαστε ευχαρίστως σε εξειδικευμένες επιθυμίες των πελατών και προμηθευόμαστε για λογαριασμό σας το κατάλληλο μηχάνημα. Οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης χάρη στο μεγάλο απόθεμα αποθήκης και στην προμήθεια ανταλλακτικών είναι για εμάς αυτονόητες. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας καλύπτουν συνολική επιφάνεια 2000 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονη τεχνολογία.

  3. ESCHENAUER & PARTNER IMMOBILIEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESCHENAUER & PARTNER IMMOBILIEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεσιτικό γραφείο, υπηρεσιες διαμεσολαβησης σε κτηματομεσιτικα θεματα, κτηματομεσιτικοί σύμβουλοι για αγορές και πωλήσεις, και αγορα πωληση και ενοικιαση ακινητων. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  4. PRIMUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRIMUS GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήμα πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγορες νομισματων, μαρκες, συλλεκτικα νομισματα, και συλλεκτικα γραμματοσημα. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.