• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ziegler co

Αποτελέσματα για

Ziegler co

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. ZIEGLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIEGLER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Münsingen, Γερμανία.

  2. ZIEGLER FLEISCHEREI- UND GASTRONOMIEBEDARFS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIEGLER FLEISCHEREI- UND GASTRONOMIEBEDARFS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dornhan, Γερμανία.

  3. KLUMPP-KARTONAGEN ZIEGLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLUMPP-KARTONAGEN ZIEGLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Münsingen, Γερμανία.

  4. ZIEGLER FIRE-TEC INH. SASCHA ZIEGLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIEGLER FIRE-TEC INH. SASCHA ZIEGLER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Asperg, Γερμανία.

  5. ERHARD ZIEGLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERHARD ZIEGLER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Kandern, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZIEGLER HOLZHANDLUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIEGLER HOLZHANDLUNG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριονίδι και ροκανίδια, και Πριονίδι και ροκανίδια. Έχει έδρα σε Oberkirch, Γερμανία.

  2. ZIEGLER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIEGLER GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή, και Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή. Έχει έδρα σε Kappelrodeck, Γερμανία.

Βρείτε προσφορές για