• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • wagner

Αποτελέσματα για

Wagner

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. WAGNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAGNER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά έπιπλα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, Παράθυρα, Παιδικά έπιπλα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Ertingen, Γερμανία.

  2. WAGNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAGNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Ehrenkirchen, Γερμανία.

  3. WAGNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAGNER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Waldshut-Tiengen, Γερμανία.

  4. IMKERTECHNIK WAGNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMKERTECHNIK WAGNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Mudau, Γερμανία.

  5. WAGNER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAGNER GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WAGNER SIEBDRUCK GMBH

    Γερμανία

  2. SAMEN-WAGNER GMBH

    Γερμανία