• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χονδρικη πωληση

Αποτελέσματα για

Χονδρικη πωληση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. DETRA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DETRA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητά τηλέφωνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, πώληση χονδρικής, κινητα, Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, και Διανομέας δισκίων. Έχει έδρα σε Esslingen Am Neckar, Γερμανία.

  2. NODEX LOGISTICS UG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NODEX LOGISTICS UG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πώληση χονδρικής, και διαχωριστές. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. SAROS LAB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Saros Lab είναι μια εδραιωμένη εταιρεία χονδρικής πώλησης B2B που προμηθεύει από το 2018 επιχειρήσεις του κλάδου των καλλυντικών και των προϊόντων περιποίησης δέρματος σε ολόκληρο τον κόσμο με εγκεκριμένα και πιστοποιημένα προϊόντα. Η επιχείρηση διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κορυφαίων μαρκών, όπως οι L'Oréal Paris, NAOS, DECIEM και Bioderma. Με σαφή εστίαση στην ποιότητα και στην αξιοπιστία, η Saros Lab παρέχει στους πελάτες της ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση και πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών. Χάρη στη διαρκή διαθεσιμότητα των προϊόντων και στη συνεργασία με φημισμένες μάρκες, η επιχείρηση έχει εδραιωθεί ως προτιμώμενος προμηθευτής. Η Saros Lab διακρίνεται για την ικανότητά της να προσαρμόζεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Με τη στενή συνεργασία με κατασκευαστές και την υιοθέτηση υπερσύγχρονων λύσεων διοικητικής μέριμνας, η επιχείριση είναι σε θέση να διασφαλίζει τη διαρκή διαθεσιμότητα προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες εμπόρων λιανικής και χονδρικής. Η φιλοσοφία της Saros Lab βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στη διαφάνεια και στη δέσμευση να υπερκαλύπτει πάντοτε τις προσδοκίες των πελατών. Ο συνδυασμός προϊόντων πρώτης τάξεως και μιας δραστήριας ομάδας εξυπηρέτησης έχει αναδείξει την Saros Lab σε αξιόπιστο συνεργάτη πολλών επιχειρήσεων του κλάδου των προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης δέρματος.

  4. MIDA GMBH

    Γερμανία

    Η MIDA GmbH είναι μια σχετικά νέα επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2012. Η έδρα της είναι στη Στουτγάρδη. Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στη χονδρική και στη λιανική πώληση αλκοολούχων ποτών υψηλής ποιότητας. Η MIDA GmbH προσφέρει πολύ ευνοϊκούς όρους συναλλαγής για επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης τροφίμων και ποτών, εστιατόρια, μπαρ, ντισκοτέκ και νυκτερινά κέντρα. Κάθε πελάτης μας μπορεί να στηριχθεί σε μια προσαρμοσμένη στις δικές του ανάγκες προσφορά. Μπορείτε να παραγγείλετε μεγάλες και μικρές ποσότητες. Χάρη στην εξαιρετικά ευνοϊκή γεωγραφική μας θέση, μπορούμε να συνεργαζόμαστε τόσο με λιανικούς εμπόρους όσο και με επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και στη Γαλλία, στην Ελβετία και στην Αυστρία. Η επιχείρησή μας παρέχει με συνέπεια τους ιδανικούς και συνεπώς οικονομικά πιο προσιτούς όρους συναλλαγής για μια επιτυχή συνεργασία.

  5. SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η SALEM-Frucht GmbH & Co. KG είναι επιχείρηση χονδρικής πώλησης μήλων και αχλαδιών στην Bodensee. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των φρούτων μας και για το λόγο αυτό είμαστε σε διαρκή και προσωπική επαφή με τους παραγωγούς μας. Οι 250 παραγωγοί μας εργάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες της ολοκληρωμένης παραγωγής και διαθέτουν πιστοποίηση QS και EurepGap. Μεταξύ των σημαντικότερων ποικιλιών μήλων συγκαταλέγονται τα είδη Royal Gala, Braeburn, Jonagold, Elstar, Golden Delicious, Idared, CoxOrange, Rubinette, Boskoop, KIKU

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KRAFT TRENDMODE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία χονδρικού εμπορίου "Kraft Trendmode GmbH" δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια στον τομέα της εμπορίας ειδών μόδας. Οι κύριες δραστηριότητές μας είναι: εισαγωγή-εξαγωγή χονδρικής, αγορά και πώληση ειδών ένδυσης, υποδημάτων, εσωρούχων, υφασμάτων οικιακής χρήσης, κοσμημάτων, αξεσουάρ, στοκ κοσμημάτων και αρωμάτων γνωστών παραγωγών. Συνεργαζόμαστε με τομείς μόδας καταλόγου και διαθέτουμε μεικτά είδη στοκ, καθώς και μεμονωμένες παραγγελίας κατά 80-90% φθηνότερα από την τιμή καταλόγου. Παρέχεται η δυνατότητα αναζήτησης των εμπορευμάτων βάσει φωτογραφιών. Το σύνολο των εμπορευμάτων είναι καινούργια και με τη γνήσια συσκευασία. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης και ιδιοκτήτες μικρών μπουτίκ και οίκων μόδας. Παρέχουμε μόνιμες συμβάσεις για διανομείς των μαρκών: Rinascimento, Kitana, Philipp Carat, Etincelle, Miss Miss, Apart, Speidel, Mustang, Bonita, Bondy, Teddy Lu και πολλών άλλων ευρωπαϊκών μαρκών.

  2. BATIX - BATIKSTOFFE AUS INDONESIEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BATIX - BATIKSTOFFE AUS INDONESIEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χονδρικη πωληση υφασματων. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.