• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. THIERBACH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία THIERBACH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Niedernhall, Γερμανία.

  2. ESG EDELMETALL-SERVICE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ESG EDELMETALL-SERVICE GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει έδρα σε Rheinstetten, Γερμανία.

  3. C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία C. HAFNER GMBH + CO. KG GOLD- UND SILBERSCHEIDEANSTALT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκόχρυσος (πλατίνα). Έχει έδρα σε Wimsheim, Γερμανία.

  4. PLANTE SPECIAL METALS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PLANTE SPECIAL METALS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζιρκόνιο. Έχει έδρα σε Breisach, Γερμανία.

  5. WHS SONDERMETALLE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WHS SONDERMETALLE E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζιρκόνιο. Έχει έδρα σε Grünsfeld, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WOLF + HEKEL GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WOLF + HEKEL GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβας ακατέργαστος. Έχει έδρα σε Sersheim, Γερμανία.

  2. ESSLINGER EISENLAGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ESSLINGER EISENLAGER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβας ακατέργαστος. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  3. TRANSFER STAHL-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η TRANSFER Stahl-Service GmbH ειδικεύεται στη μακροπρόθεσμη εμπορία επίπεδων προϊόντων από χάλυβα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 στο Langen κοντά στη Φρανκφούρτη (Main) και από το 2008 εδρεύει στο Konstanz της Bodensee. Οι κύριες αγορές διάθεσης των προϊόντων μας είναι στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική, στη Μέση Ανατολή και στη Νοτιοανατολική Ασία. Μαζί με τις θυγατρικές μας εταιρείες και τις εταιρείες συμμετοχών σε ολόκληρη την Ευρώπη διακινούμε περίπου σε ετήσια βάση 120.000 τόνους χάλυβα θερμής έλασης, ψυχρής έλασης και με επίστρωση σε δακτυλίους, ελάσματα και ταινίες σε ρολό. Εκτός από πολυάριθμα χαλυβουργεία σε ολόκληρη την Ευρώπη, συνεργαζόμαστε με την αυτοκινητοβιομηχανία και πολυάριθμα κέντρα σέρβις. Παρέχουμε στους πελάτες μας τα απαιτούμενα υλικά εμπρόθεσμα, στην επιθυμητή ποιότητα και σε λογικές τιμές. Χάρη στις αποθήκες μας που βρίσκονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, είμαστε σε θέση να εκπληρώνουμε σχεδόν κάθε επιθυμία σε σύντομο διάστημα.

  4. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Scholz Edelstahl GmbH, μια θυγατρική επιχείρηση της Scholz AG, έχει αναδειχθεί σε συνώνυμο του υψηλής ποιότητας χάλυβα από την ίδρυσή της το έτος 1991. Η επιχείρησή μας κατέχει κορυφαία θέση στην αγορά στον τομέα του εφοδιασμού της σιδηρουργίας, επιχειρήσεων κατασκευής μηχανημάτων και τρίτων προμηθευτών. Οι πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη αποκομίζουν οφέλη από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και την υποδειγματική τεχνική υποστήριξη των πρώτης τάξεως προϊόντων μας.

  5. DST COMPONENTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία DST COMPONENTS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεζαρισμα με ψηφιακο ελεγχο, Εξαρτήματα τόρνου CNC, μηχανική κατεργασία ανοξείδωτων εξαρτημάτων, και Τορνευτά εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Korb, Γερμανία.

  1. BSG STAHLHANDEL INH. SEBASTIAN SIELER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BSG STAHLHANDEL INH. SEBASTIAN SIELER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβας ακατέργαστος. Έχει έδρα σε March, Γερμανία.

  2. GERBER STEEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERBER STEEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινιες απο ανοξειδωτο χαλυβα, ανοξειδωτες λαμαρινες, και Ραβδοχάλυβας, ανοξείδωτος. Έχει έδρα σε Riegel, Γερμανία.

  1. STAHL HANDELS GMBH E. MATZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAHL HANDELS GMBH E. MATZ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβας ακατέργαστος. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  2. LAYER EDELSTAHL GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAYER EDELSTAHL GMBH + CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβας ακατέργαστος. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  3. INOX STAHLGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INOX STAHLGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβας ακατέργαστος. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  4. WEINMANN AACH AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEINMANN AACH AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαμαρινες αλουμινιου, Στιλπνός χάλυβας, Βαριά μη σιδηρούχα μέταλλα, και Μεταλλικό σύρμα- αντικείμενα. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.

  5. SYRINX STAHL & TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYRINX STAHL & TECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβας ακατέργαστος. Έχει έδρα σε Amtzell, Γερμανία.

  6. BEROLINA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEROLINA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκόχρυσος (πλατίνα). Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  7. F+G FORM UND GUSS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία F+G FORM UND GUSS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Osterburken, Γερμανία.

  8. BACH & KURZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BACH & KURZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  1. EISENMANN DRUCKGUSS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EISENMANN DRUCKGUSS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  2. MOKAWA

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOKAWA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ζιρκόνιο, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Σύρματα και καλώδια από χάλυβα, και Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση. Έχει έδρα σε Heimsheim, Γερμανία.

  3. MARKEN-SCHNEIDER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARKEN-SCHNEIDER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση, Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα, Άλμπουμ για φωτογραφίες και συλλογές, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση, Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα, και Άλμπουμ για φωτογραφίες και συλλογές. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. RHEINFELDEN SEMIS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RHEINFELDEN SEMIS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  5. C. FLÄCHER INH. GÜNTER SCHUTZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία C. FLÄCHER INH. GÜNTER SCHUTZ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες για δομικά έργα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Χάλυβες για δομικά έργα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  6. MAIER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAIER SYSTEME GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κασσίτερος- κράματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Εργαλεία φορητά, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, και Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  7. C. KESSEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία C. KESSEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. ROLLER & SÖHNE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLLER & SÖHNE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Τροχοί και καρούλια, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  9. KEMMER SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία KEMMER SOLUTIONS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, αλουμινιο, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, και άσφαλτος οδοποιίας. Έχει έδρα σε Forchtenberg, Γερμανία.

  10. UP TECHNIK INH. UWE PLEWNIA

    Γερμανία

    Η εταιρεία UP TECHNIK INH. UWE PLEWNIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

525 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ