• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φύτρες- βολβοί και σπόροι λουλουδιών

Αποτελέσματα για

Φύτρες- βολβοί και σπόροι λουλουδιών

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Mauer, Γερμανία.

  2. ZG RAIFFEISEN EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZG RAIFFEISEN EG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

  3. MASCHINENRING DIENSTLEISTUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENRING DIENSTLEISTUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  4. SCHLENKER QUALITÄTSPFLANZEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHLENKER QUALITÄTSPFLANZEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτά, Φυτώρια και δασοκομία, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτά, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Deißlingen, Γερμανία.

  5. SAMENHAUS MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAMENHAUS MÜLLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Δένδρα μπονσάι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Δένδρα μπονσάι. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KLAUS GANTER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS GANTER KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Wyhl, Γερμανία.

  2. RICHARD MESSERLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία RICHARD MESSERLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Hochdorf, Γερμανία.

  3. HÄUSSERMANN STAUDEN+GEHÖLZE GMBH HÄUSSERMANN UND MARKUS HÄUSSERMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÄUSSERMANN STAUDEN+GEHÖLZE GMBH HÄUSSERMANN UND MARKUS HÄUSSERMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Möglingen, Γερμανία.

  4. WOLFGANG BRANDT

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOLFGANG BRANDT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτά, Φυτώρια και δασοκομία, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτά, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Schwanau, Γερμανία.

  5. PLANTISSIMO GMBH BLUMEN UND PFLANZEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLANTISSIMO GMBH BLUMEN UND PFLANZEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Lottstetten, Γερμανία.

  1. JOACHIM WIEBER

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOACHIM WIEBER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Κλωστικά φυτά. Έχει έδρα σε Essingen, Γερμανία.

  2. BLUMEN - SCHMIDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLUMEN - SCHMIDT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτά θερμοκηπίων, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Φυτά θερμοκηπίων. Έχει έδρα σε Abstatt, Γερμανία.

  1. FLORENSIS DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLORENSIS DEUTSCHLAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. AGRARDIRECT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AGRARDIRECT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, και Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. BIOLAND HANDELSGESELLSCHAFT BADEN-WÜRTTEMBERG MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIOLAND HANDELSGESELLSCHAFT BADEN-WÜRTTEMBERG MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, και Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  4. DÜRR SAMEN STEPHAN SCHWENK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία DÜRR SAMEN STEPHAN SCHWENK E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  5. SÄMEREI JEHLE GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÄMEREI JEHLE GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Plüderhausen, Γερμανία.