• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τροχοι και καρουλια- μεταλλικα

Αποτελέσματα για

Τροχοι και καρουλια- μεταλλικα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. BLUECHIP WORLD OF PICTURES

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLUECHIP WORLD OF PICTURES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια, μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Κορνίζες και κορνιζάρισμα, Σκελετοί για κορνίζες, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Κορνίζες και κορνιζάρισμα, Σκελετοί για κορνίζες, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Philippsburg, Γερμανία.

  2. KARL RIEDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL RIEDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, και Τροχοί και καρούλια για αμαξίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Schutterwald, Γερμανία.

  3. MÖBELGLEITER ONLINESHOP

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÖBELGLEITER ONLINESHOP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρούλια για έπιπλα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Καρούλια για έπιπλα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.