• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σποροι σπορας

Αποτελέσματα για

Σποροι σπορας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. GRANOSA AG C/O SILO MANNHEIM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GRANOSA AG είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, εξ ολοκλήρου θυγατρική της Caleb AG. Προμηθεύουμε παγκοσμίως αγροτικά προϊόντα παντός είδους σε παραγωγούς τροφίμων ή ζωοτροφών. Είτε είστε συμβατικός είτε βιολογικός παραγωγός, οι έμπειροι πωλητές και οι χειριστές των υποθέσεών σας φροντίζουν για ενδιαφέρουσες και ενημερωμένες προσφορές και ομαλή εφοδιαστική. Αυτό μας έχει δώσει ηγετική θέση στην ελβετική αγορά.

  2. CERESAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CERESAL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. PLANTISSIMO GMBH BLUMEN UND PFLANZEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLANTISSIMO GMBH BLUMEN UND PFLANZEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Lottstetten, Γερμανία.

  4. LBV RAIFFEISEN EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LBV RAIFFEISEN EG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Schrozberg, Γερμανία.

  5. OEKO-KATZENSTREU.DE PETER HOFFMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία OEKO-KATZENSTREU.DE PETER HOFFMANN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Edingen-Neckarhausen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. G. ZONDLER FRÜCHTE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία G. ZONDLER FRÜCHTE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  2. PROAGRAR VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROAGRAR VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ψάρια, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ψάρια, Αλεύρι και σιμιγδάλι, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Engstingen, Γερμανία.

  3. ADELMANN NUTZ-UND SCHLACHTVIEHHANDLUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADELMANN NUTZ-UND SCHLACHTVIEHHANDLUNG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Χοίροι, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Χοίροι, και Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Schöntal, Γερμανία.

  4. TEAM KANADABLOCKHAUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEAM KANADABLOCKHAUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Murrhardt, Γερμανία.

  5. MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Mauer, Γερμανία.

  1. GEMÜSEBAU GROSSHANS INH. KARSTEN GROSSHANS

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEMÜSEBAU GROSSHANS INH. KARSTEN GROSSHANS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Reilingen, Γερμανία.

  2. KÜNZLE FARMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÜNZLE FARMA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  1. KÜHOF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÜHOF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Satteldorf, Γερμανία.

  2. MOSER LAND- UND FAHRZEUGTECHIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOSER LAND- UND FAHRZEUGTECHIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Hohenfels, Γερμανία.

  3. LUDWIG STOCKBURGER MINERALÖL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUDWIG STOCKBURGER MINERALÖL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Glatten, Γερμανία.

  4. KARNER DÜNGERPRODUKTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARNER DÜNGERPRODUKTION GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Κλωστικά φυτά, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Κλωστικά φυτά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. BADEN AGRARHANDEL GMBH FRIESENHEIM

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADEN AGRARHANDEL GMBH FRIESENHEIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Friesenheim, Γερμανία.

  6. ZWICKER ENERGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZWICKER ENERGIE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Murrhardt, Γερμανία.

  7. BWW ENERGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BWW ENERGIE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. KRÖBER MINERALÖL + LANDESPRODUKTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRÖBER MINERALÖL + LANDESPRODUKTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Steinen, Γερμανία.

  1. SABINE UND GERHARD KESSLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SABINE UND GERHARD KESSLER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει έδρα σε Mainhardt, Γερμανία.

  2. BERTHOLD FISCHER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERTHOLD FISCHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Massenbachhausen, Γερμανία.

  3. BRIEM FELDGEMÜSEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRIEM FELDGEMÜSEBAU GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  4. STENZEL FLYFISHING

    Γερμανία

    Η εταιρεία STENZEL FLYFISHING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ποδήλατα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, Αθλητικά είδη, Σωματική εκγύμναση και γυμναστική - όργανα και εξοπλισμός, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ποδήλατα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, Αθλητικά είδη, και Σωματική εκγύμναση και γυμναστική - όργανα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. ERNST SCHMID

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERNST SCHMID, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Lauffen, Γερμανία.

  6. B. & M. MÖHRKE GBR DER HEIMTIERSHOP RINDEROHR.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία B. & M. MÖHRKE GBR DER HEIMTIERSHOP RINDEROHR.DE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Κατοικίδια ζώα - είδη για, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Κατοικίδια ζώα - είδη για. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  7. HEINER BEIFUSS

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINER BEIFUSS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ψάρια, Βοοειδή, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ψάρια, Βοοειδή, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Dielheim, Γερμανία.

  8. LOLQI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOLQI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  9. SÜDGETREIDE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÜDGETREIDE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Weisweil, Γερμανία.

  10. GÄRTNEREINKAUF MÜNCHINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÄRTNEREINKAUF MÜNCHINGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν