• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ραβδοι

Αποτελέσματα για

Ραβδοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΝΟ Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια είμαστε ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο εμπορικούς οίκους για εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία τορναριστών εξαρτημάτων. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε τανάλιες σύσφιξης, χιτώνια οδηγούς, χιτώνια σύσφιξης, συγκρατητήρες εργαλείων, κοπτικά ή άλλα εργαλεία για τον τόρνο σας, εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Σάς παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για το τορνάρισμα. Περισσότερα από 34.000 είδη αποθήκης σε μόνιμη βάση Με μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες στη Γερμανία και το δικό μας συνεργείο τροποποιήσεων και παραγωγής φροντίζουμε ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις επιθυμίες του πελάτη. Με γρήγορο, εξειδικευμένο και αξιόπιστο τρόπο παραδίδουμε τις παραγγελίες προϊόντων από την αποθήκη εντός 24 ωρών. Και σε ό, τι αφορά στην ποιότητα μπορείτε να βασιστείτε σ' εμάς. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών μας συμβάλλουν στη σταθερή αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

  2. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με έδρα την Heilbronn ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εμπορία τεχνικών έτοιμων πλαστικών εξαρτημάτων και ημιτελών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε βιομηχανικούς πελάτες διαφόρων τομέων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Χάρη στη δική μας σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων CNC και το καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε όλα τα διαδεδομένα βασικά πλαστικά, τεχνικά και ειδικά πλαστικά. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως ολοκληρωμένες συμβουλές για τη σωστή επιλογή του υλικού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις/προδιαγραφές σας και παραδίδουμε εμπρόθεσμα. Είμαστε ο γρήγορος και αποδοτικός συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στο πλαστικό. Χρειάζεστε τεχνικά εξαρτήματα από πλαστικό; Τότε είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Συμπληρώστε απλώς το έντυπο αίτησης της εταιρείας μας και θα σάς στείλουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών την προσωπική και μη δεσμευτική προσφορά μέσω του ταχυδρομείου.

  3. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 2003 διατηρούμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μαγνήτες. Η ομάδα supermagnete έχει διευρυνθεί σταθερά από την ίδρυση της εταιρείας και σήμερα περιλαμβάνει 50 συνεργάτες. Το γεγονός ότι είμαστε σε καλό δρόμο πιστοποιείται όχι μόνο από τα 2 εκατομμύρια παραγγελιών που έχουμε λάβει στο μεταξύ. Το πιστοποιούν επίσης τα πολλά θετικά σχόλια των πελατών μας. Με απόθεμα αποθήκης άνω των 35 εκατομμυρίων μαγνητών και μαγνητικών προϊόντων είμαστε σε θέση να παραδίδουμε μαγνήτες άμεσα και σε μεγάλες ποσότητες. Για ερωτήματα και διασαφηνίσεις σας παρέχει βοήθεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας σε τέσσερις γλώσσες. Ανώτατη προτεραιότητά μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας 100%. Με περισσότερε; από 224.000 παραγγελίες σε ετήσια βάση είμαστε το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα για μαγνήτες της Ευρώπης. Όταν πρόκειται για μαγνήτες, είμαστε ο σωστός συνεργάτης. Κανένα άλλο ηλεκτρονικό κατάσταση για μαγνήτες νεοδυμίου δεν διαθέτει περισσότερους από ικανοποιημένους πελάτες στην Ευρώπη από το supermagnete.de. Στις γερμανόγλωσσες χώρες, η Supermagnete έχει αναδειχθεί έτσι σε συνώνυμο για τους μαγνήτες νεοδυμίου.

  4. IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουντζος με αλουμινιο, βιομηχανικά πλαστικά, λαμαρινες αλουμινιου, και τετραγωνες ραβδοι αλουμινιου. Έχει έδρα σε Dossenheim, Γερμανία.

  5. KEMMLER INDUSTRIEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KEMMLER INDUSTRIEBAU GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Μεταλλικά χωρίσματα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χάλυβες, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Μεταλλικά χωρίσματα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HERZOG EISENFORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERZOG EISENFORM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χάλυβες, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Krauchenwies, Γερμανία.

  2. HEINZ RICHTER ALUMINIUM - VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINZ RICHTER ALUMINIUM - VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Gengenbach, Γερμανία.

  3. C. FLÄCHER INH. GÜNTER SCHUTZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία C. FLÄCHER INH. GÜNTER SCHUTZ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες για δομικά έργα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Χάλυβες για δομικά έργα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  4. FASSOTEC M. IORDANIDI

    Γερμανία

    Η εταιρεία FASSOTEC M. IORDANIDI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ξυλεία ακατέργαστη, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Schutterwald, Γερμανία.

  5. RMT RÖHRICH MONTAGETECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία RMT RÖHRICH MONTAGETECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  1. BELLE SALES & SERVICES

    Γερμανία

    Η εταιρεία BELLE SALES & SERVICES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, και Ξύλινα ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  2. BMT BRUNNER GMBH- MONTAGETECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BMT BRUNNER GMBH- MONTAGETECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  1. HEINRICH WEINBUCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINRICH WEINBUCH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Süßen, Γερμανία.

  2. BAUER PROFILTECHNIK GMBH

    Γερμανία

  3. B.S. STEELBUSINESS GMBH

    Γερμανία

  4. ROMMEL PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας ως προμηθευτής εξαρτημάτων ακριβείας. Εδώ και σχεδόν 40 χρόνια παράγουμε εξαρτήματα ακριβείας σε μεγάλες σειρές. Η συλλογή των μηχανημάτων μας περιλαμβάνει αυτόματα περιστροφικά μηχανήματα Variomatic με 9, 11 και 12 μονάδες, εν μέρει με έλεγχο εκκέντρων και εν μέρει με έλεγχο NC, με έως 60 άξονες NC ανά μηχάνημα. Τα μηχανήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για την τρέχουσα παραγωγή εξαρτημάτων με σταθερή απόδοση και ποιότητα των εξαρτημάτων σειράς. Υπεραυτόματες διαδικασίες παραγωγής και πολυάριθμες δυνατότητες επεξεργασίας μάς παρέχουν τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε ακόμη και σύνθετα εξαρτήματα από όλες τις πλευρές. Επεξεργαζόμαστε χάλυβα, αλουμίνιο, κράματα χαλκού και ορείχαλκο δακτυλίων, μεγάλων πηνίων, ράβδων, τμημάτων ή χυτευτών εξαρτημάτων μέσω τροφοδοτών. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε συμπληρώνονται με διάφορες τεχνικές απογρέζωσης, λείανσης, επιβελτίωσης επιφανειών, καθαρισμού υπερήχων, εργασίες συναρμολόγησης και θερμική επεξεργασία.