• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πρόσθετα υλικά για την βιομηχανία πλαστικών

Αποτελέσματα για

Πρόσθετα υλικά για την βιομηχανία πλαστικών

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. LIENHARD-KUNSTSTOFFE

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIENHARD-KUNSTSTOFFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Berghaupten, Γερμανία.

  2. VERLAG MANIAS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VERLAG MANIAS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. VTP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VTP GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Deißlingen, Γερμανία.

  4. WEBER KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEBER KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φύλλα, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, και Πλαστικά φύλλα. Έχει έδρα σε Schwetzingen, Γερμανία.

  5. LA FONTAINE INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LA FONTAINE INTERNATIONAL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Waghäusel, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLATEK SL-LAMINIERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Eningen, Γερμανία.

  2. PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASTICO-KUNSTSTOFFVERTRIEB BOHNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Baindt, Γερμανία.

  3. KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Waldkirch, Γερμανία.

  4. NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEON REISS GMBH - KUNSTSTOFFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  5. JAKOB KUNSTSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAKOB KUNSTSTOFF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Satteldorf, Γερμανία.

  1. CSKUNSTOFFBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CSKUNSTOFFBEARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Heitersheim, Γερμανία.

  2. CARBONTEC ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARBONTEC ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  1. APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία APK KUNSTSTOFFVERARBEITUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  2. DEEG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEEG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλούπωμα πλαστικών υλών - εργαλειομηχανές, και Καλούπωμα πλαστικών υλών - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.