• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικό

Αποτελέσματα για

Πλαστικό

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με έδρα την Heilbronn ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εμπορία τεχνικών έτοιμων πλαστικών εξαρτημάτων και ημιτελών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε βιομηχανικούς πελάτες διαφόρων τομέων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Χάρη στη δική μας σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων CNC και το καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε όλα τα διαδεδομένα βασικά πλαστικά, τεχνικά και ειδικά πλαστικά. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως ολοκληρωμένες συμβουλές για τη σωστή επιλογή του υλικού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις/προδιαγραφές σας και παραδίδουμε εμπρόθεσμα. Είμαστε ο γρήγορος και αποδοτικός συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στο πλαστικό. Χρειάζεστε τεχνικά εξαρτήματα από πλαστικό; Τότε είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Συμπληρώστε απλώς το έντυπο αίτησης της εταιρείας μας και θα σάς στείλουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών την προσωπική και μη δεσμευτική προσφορά μέσω του ταχυδρομείου.

  2. AS AGE GMBH DIE BEHÄLTERBÖRSE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αγορά, πώληση, ανταλλαγή και εμπορία δοχείων και άλλων φορέων φορτίων με απλό τρόπο και σε προσιτές τιμές. Και όλα αυτά χωρίς προβλήματα, αξιόπιστα, σε προσιτές τιμές και με εξειδικευμένη υποστήριξη. Καλώς ορίσατε στον κόσμο του χρηματιστηρίου δοχείων! Δεν σάς παρέχουμε μόνο τη δυνατότητα αγοράς και πώλησης δοχείων σε προσιτές τιμές, αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ό, τι αφορά στη διαχείριση δοχείων. Έχετε εφαρμογές στους θεματικούς τομείς: - Στρατηγική αγορά δοχείων - Ανταλλαγή δοχείων που δεν χρειάζεστε πλέον με τα απαιτούμενα δοχεία; - Συμβουλές για τη συλλογή και τη βελτιστοποίηση της χρήσης συλλογών δοχείων; - Αναζήτηση συνεργατών για τον καθαρισμό, την επιθεώρηση και την επισκευή φορέων φορτίων; Κανένα πρόβλημα! Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά/μέσω Email/προσωπικά και θα σάς βοηθήσουμε ευχαρίστως. https: //behaelterboerse.de/kontakt/

  3. KIRSCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KIRSCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψηφιακή εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Ψηφιακή εκτύπωση, βαφη, Ακρυλικό γυαλί, ημιτελή πλαστικά προϊόντα, βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών, Μεταξοτυπία, και πολυανθρακικο. Έχει έδρα σε Ebersbach, Γερμανία.

  4. BLEHER FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Bleher Folientechnik | Είμαστε ο ειδικός σας για μεμβράνες από πολυεστέρα, κυρίως από BoPET, και αναλαμβάνουμε το εμπόριο τους για οποιαδήποτε εφαρμογή υπό το σήμα optimont®. Παρέχουμε τα ρολά και τα κομμένα φύλλα δικιάς μας κατασκευής όπως και τα μητρικά ρολά. Χάρη στον ιδιόκτητο εξοπλισμό μας, ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών με την παραγωγή σε σειρά και με τις ειδικές κατασκευές στα μέτρα τους για διάφορες εφαρμογές. Θέτοντας στην κυκλοφορία τα καινοτόμα μας προϊόντα, δημιουργούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας, οι σύγχρονες μας παραγωγικές εγκαταστάσεις επιτρέπουν την υλοποίηση των απαιτήσεων των πελατών και της αγοράς με γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Τα προϊόντα μας: μεμβράνες για την διαφημιστική προβολή με οπισθοφωτισμό; μεμβράνες με διαφανή παράθυρα; μεμβράνες ανθεκτικές στην ζέστη; μεμβράνες μελανοδοχείου; φιλμ; φύλλα; , φιλμ μονταρίσματος για την βιομηχανία γραφιστικής; φιλμ για αντιγραφείς; εκτυπωτικά φιλμ; αντιστατικές μεμβράνες

  5. HINZSCH SCHAUMSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HINZSCH SCHAUMSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει έδρα σε Mönchweiler, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SCHMIDT VERPACKUNGEN E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHMIDT VERPACKUNGEN E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμφύσηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  2. ALRO FOLIENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALRO FOLIENTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά φίλμ και φύλλα. Έχει έδρα σε Vörstetten, Γερμανία.

  3. WISTEMA GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της από τους Winfried και Helena Friedel το 1990, η WISTEMA GmbH δραστηριοποιείται στην προμήθεια χημικών προϊόντων. Ως συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση αντιπροσωπευόμαστε παγκοσμίως σε δυναμικές αγορές και διαθέτουμε παραρτήματα και αντιπροσωπείες στην Ευρώπη και σε υπερπόντιες χώρες. Οι δραστηριότητές μας επικεντρώνονται σε υψηλής ποιότητας αποστάγματα στον τομέα των διαλυτών, των αλκοολών, των λαδιών και των λιπαρών οξέων. Παράλληλα είμαστε αντιπρόσωποι παραγωγών κορυφαίας ποιότητας, με τους οποίους εξυπηρετούμε αποκλειστικά αγορές τους τομείς LifeScience (μεσάζοντες για φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα Personal Care, οικιακά προϊόντα καθαριότητας), τροφίμων και τεχνικών εφαρμογών. Το παράρτημά μας στο Kerpen εξυπηρετεί την επιχειρηματική μονάδα πολυμερών, κεριών και διάθεσης ελαττωματικών προϊόντων. Ως πιστοποιημένη εξειδικευμένη επιχείρηση διάθεσης αποβλήτων καταρτίζουμε εξατομικευμένα συστήματα ανακύκλωσης και παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη υποστήριξη με το τακτικά καταρτιζόμενο ειδικευμένο προσωπικό μας. Η WISTEMA απασχολεί 30 συνεργάτες με ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 50 εκατ. ευρώ.

  4. GARGIULO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GARGIULO GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Nehren, Γερμανία.

  5. INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Βάνες διακοπής, κρουνοποιια, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, και Συνδέσεις λάστιχου - μετάλλου. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  1. IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουντζος με αλουμινιο, βιομηχανικά πλαστικά, λαμαρινες αλουμινιου, και τετραγωνες ραβδοι αλουμινιου. Έχει έδρα σε Dossenheim, Γερμανία.

  2. MIT MAYER INGENIEUR-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MIT MAYER INGENIEUR-TECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά φύλλα. Έχει έδρα σε Aitrach, Γερμανία.

  1. FBF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FBF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ντιπόζιτα πλαστικά. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  2. L&S GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία L&S GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία παιχνιδιών. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  3. STABILO SANITAER

    Γερμανία

    Η εταιρεία STABILO SANITAER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βοηθητικα επιπλα μπανιου, υδραυλικα ειδη και ειδη υγιεινης, υδρο-θερμο-υγειονομικά είδη, και Υγειονομικές συσκευές και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Steinheim Am Albuch, Γερμανία.

  4. H-S CONSULT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H-S CONSULT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Wiesloch, Γερμανία.

  5. FIBERFLON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FIBERFLON GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  6. BALINT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BALINT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Bad Mergentheim, Γερμανία.

  7. ULRICH UND MARTIN ROTH GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία ULRICH UND MARTIN ROTH GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Παρκέ δάπεδα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Πλαστικά - για την οικοδομή, Παρκέ δάπεδα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Schöntal, Γερμανία.

  8. SIEGFRIED DÄSCHLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIEGFRIED DÄSCHLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Παρκέ δάπεδα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Πλαστικά - για την οικοδομή, Παρκέ δάπεδα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  1. BUBENDORFF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUBENDORFF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Müllheim, Γερμανία.

  2. RAFA RAUMAUSSTATTER FACHGROSSHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAFA RAUMAUSSTATTER FACHGROSSHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Ταπετσαρίες τοίχου, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Παρκέ δάπεδα, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, και Ταπετσαρίες τοίχου. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  3. DELTA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DELTA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Kernen, Γερμανία.

  4. CSKUNSTOFFBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CSKUNSTOFFBEARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Heitersheim, Γερμανία.

  5. ROLLADEN-BOHNERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLLADEN-BOHNERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Παρκέ δάπεδα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Παράθυρα, Πλαστικά - για την οικοδομή, Παρκέ δάπεδα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  6. JOACHIM KUTZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOACHIM KUTZ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Παρκέ δάπεδα, Ξύλινες συσκευασίες, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Παρκέ δάπεδα, Ξύλινες συσκευασίες, και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Breisach, Γερμανία.

  7. REINHOLD HEPP PRÄZISIONSDREHTECHNIK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINHOLD HEPP PRÄZISIONSDREHTECHNIK E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Κτηνιατρικά προϊόντα, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Κτηνιατρικά προϊόντα, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Oggelshausen, Γερμανία.

  8. JOSEF ROMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOSEF ROMER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Πλαστικά - για την οικοδομή, Παρκέ δάπεδα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Πλαστικά - για την οικοδομή, Παρκέ δάπεδα, και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Laupheim, Γερμανία.

  9. POLYPLUS MATERIALMANAGEMENT

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLYPLUS MATERIALMANAGEMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυμερή, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πολυμερή, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Trossingen, Γερμανία.

  10. FOILTECH WERNER WIESENBORN E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία FOILTECH WERNER WIESENBORN E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Dürnau, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαστικό

Αριθμός αποτελεσμάτων.

237 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ