• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλάκες

Αποτελέσματα για

Πλάκες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. STOLZ - POKALE

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOLZ - POKALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μετάλλια και τρόπαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Διακριτικά σήματα, σημαίες και τρόπαια, πλάκες, μπλοκ, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, και Διακριτικά σήματα, σημαίες και τρόπαια. Έχει έδρα σε Donaueschingen, Γερμανία.

  2. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με έδρα την Heilbronn ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εμπορία τεχνικών έτοιμων πλαστικών εξαρτημάτων και ημιτελών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε βιομηχανικούς πελάτες διαφόρων τομέων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Χάρη στη δική μας σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων CNC και το καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε όλα τα διαδεδομένα βασικά πλαστικά, τεχνικά και ειδικά πλαστικά. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως ολοκληρωμένες συμβουλές για τη σωστή επιλογή του υλικού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις/προδιαγραφές σας και παραδίδουμε εμπρόθεσμα. Είμαστε ο γρήγορος και αποδοτικός συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στο πλαστικό. Χρειάζεστε τεχνικά εξαρτήματα από πλαστικό; Τότε είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Συμπληρώστε απλώς το έντυπο αίτησης της εταιρείας μας και θα σάς στείλουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών την προσωπική και μη δεσμευτική προσφορά μέσω του ταχυδρομείου.

  3. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΝΟ Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια είμαστε ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο εμπορικούς οίκους για εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία τορναριστών εξαρτημάτων. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε τανάλιες σύσφιξης, χιτώνια οδηγούς, χιτώνια σύσφιξης, συγκρατητήρες εργαλείων, κοπτικά ή άλλα εργαλεία για τον τόρνο σας, εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Σάς παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για το τορνάρισμα. Περισσότερα από 34.000 είδη αποθήκης σε μόνιμη βάση Με μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες στη Γερμανία και το δικό μας συνεργείο τροποποιήσεων και παραγωγής φροντίζουμε ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις επιθυμίες του πελάτη. Με γρήγορο, εξειδικευμένο και αξιόπιστο τρόπο παραδίδουμε τις παραγγελίες προϊόντων από την αποθήκη εντός 24 ωρών. Και σε ό, τι αφορά στην ποιότητα μπορείτε να βασιστείτε σ' εμάς. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών μας συμβάλλουν στη σταθερή αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

  4. IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουντζος με αλουμινιο, βιομηχανικά πλαστικά, λαμαρινες αλουμινιου, τετραγωνες ραβδοι αλουμινιου, πλάκες χαλκού, Πολυαμίδιο, πολυαιθυλενιο, και προφίλ αλουμινίου. Έχει έδρα σε Dossenheim, Γερμανία.

  5. LORCH GMBH HAUSTÜRENFABRIKATION - BAUELEMENTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία LORCH GMBH HAUSTÜRENFABRIKATION - BAUELEMENTE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι, λιθοστρωτα απο πετρα, Πλάκες ταρατσών, και Αρχιτεκτονική τοπίου, εργολάβοι. Έχει έδρα σε St. Leon-Rot, Γερμανία.

  2. H. RÄUCHLE BACKGERÄTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία H. RÄUCHLE BACKGERÄTE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, Ψάρια, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  3. KISTEN-WOLL OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KISTEN-WOLL OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλο - προϊόντα επεξεργασίας, Οικοδομική ξυλεία, Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Ξύλο - προϊόντα επεξεργασίας, Οικοδομική ξυλεία, Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ, και Ξύλινα ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  4. RAUFER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAUFER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλο - καπλαμάδες, Ξύλινα πάνελ, Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλο - καπλαμάδες, Ξύλινα πάνελ, και Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

  5. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.