• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παραγωγη

Αποτελέσματα για

Παραγωγη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. GRANOSA AG C/O SILO MANNHEIM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GRANOSA AG είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, εξ ολοκλήρου θυγατρική της Caleb AG. Προμηθεύουμε παγκοσμίως αγροτικά προϊόντα παντός είδους σε παραγωγούς τροφίμων ή ζωοτροφών. Είτε είστε συμβατικός είτε βιολογικός παραγωγός, οι έμπειροι πωλητές και οι χειριστές των υποθέσεών σας φροντίζουν για ενδιαφέρουσες και ενημερωμένες προσφορές και ομαλή εφοδιαστική. Αυτό μας έχει δώσει ηγετική θέση στην ελβετική αγορά.

  2. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

  3. WERNER KRAUTER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WERNER KRAUTER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  4. AIR-TEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AIR-TEC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο-εγκαταστάσεις για την παραγωγή. Έχει έδρα σε Wildberg, Γερμανία.

  5. VIPTECH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIPTECH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με τουρμπίνα - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Großbettlingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIOGAS HÖRE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BIOGAS HÖRE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια από βιομάζα-παραγωγή. Έχει έδρα σε Orsingen-Nenzingen, Γερμανία.

  2. LPZ KARTENSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LPZ KARTENSYSTEME GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  3. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERBU BIOTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Φάρμακα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  4. SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η SALEM-Frucht GmbH & Co. KG είναι επιχείρηση χονδρικής πώλησης μήλων και αχλαδιών στην Bodensee. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των φρούτων μας και για το λόγο αυτό είμαστε σε διαρκή και προσωπική επαφή με τους παραγωγούς μας. Οι 250 παραγωγοί μας εργάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες της ολοκληρωμένης παραγωγής και διαθέτουν πιστοποίηση QS και EurepGap. Μεταξύ των σημαντικότερων ποικιλιών μήλων συγκαταλέγονται τα είδη Royal Gala, Braeburn, Jonagold, Elstar, Golden Delicious, Idared, CoxOrange, Rubinette, Boskoop, KIKU

  5. WISTEMA GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της από τους Winfried και Helena Friedel το 1990, η WISTEMA GmbH δραστηριοποιείται στην προμήθεια χημικών προϊόντων. Ως συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση αντιπροσωπευόμαστε παγκοσμίως σε δυναμικές αγορές και διαθέτουμε παραρτήματα και αντιπροσωπείες στην Ευρώπη και σε υπερπόντιες χώρες. Οι δραστηριότητές μας επικεντρώνονται σε υψηλής ποιότητας αποστάγματα στον τομέα των διαλυτών, των αλκοολών, των λαδιών και των λιπαρών οξέων. Παράλληλα είμαστε αντιπρόσωποι παραγωγών κορυφαίας ποιότητας, με τους οποίους εξυπηρετούμε αποκλειστικά αγορές τους τομείς LifeScience (μεσάζοντες για φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα Personal Care, οικιακά προϊόντα καθαριότητας), τροφίμων και τεχνικών εφαρμογών. Το παράρτημά μας στο Kerpen εξυπηρετεί την επιχειρηματική μονάδα πολυμερών, κεριών και διάθεσης ελαττωματικών προϊόντων. Ως πιστοποιημένη εξειδικευμένη επιχείρηση διάθεσης αποβλήτων καταρτίζουμε εξατομικευμένα συστήματα ανακύκλωσης και παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη υποστήριξη με το τακτικά καταρτιζόμενο ειδικευμένο προσωπικό μας. Η WISTEMA απασχολεί 30 συνεργάτες με ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 50 εκατ. ευρώ.

  1. RODE DIESEL-ENERGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RODE DIESEL-ENERGIE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Satteldorf, Γερμανία.

  2. LEOPOLD SIEGRIST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEOPOLD SIEGRIST GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο-εγκαταστάσεις για την παραγωγή. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. SUBOLAB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SUBOLAB GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

  2. ALLWEILER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALLWEILER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με τουρμπίνα - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  3. BÖHLER ANTRIEBSTECHNIK ELEKTRO-MASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÖHLER ANTRIEBSTECHNIK ELEKTRO-MASCHINEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  4. E&R SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία E&R SOLUTIONS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες - παραγωγή. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. FRIEDRICH RATH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDRICH RATH GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άνθρακας - παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Βενζίνη - υγρά καύσιμα, Καύσιμα ντίζελ, Άνθρακας - παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Βενζίνη - υγρά καύσιμα, και Καύσιμα ντίζελ. Έχει έδρα σε Langenburg, Γερμανία.

  6. SCHULZ ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHULZ ELECTRONIC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  7. TRADEC GESELLSCHAFT FÜR PROZESSTECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRADEC GESELLSCHAFT FÜR PROZESSTECHNIK MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμικοί σταθμοί παραγωγής - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Neidenstein, Γερμανία.

  8. SCHICK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHICK GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Φυσικό αέριο - παραγωγή και διανομή, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Vaihingen/enz, Γερμανία.

  1. GREEN-ECOPOWER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GREEN-ECOPOWER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  2. ARTCASA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARTCASA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, και Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες. Έχει έδρα σε Albershausen, Γερμανία.

  3. BÜCHELE GUMMITECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜCHELE GUMMITECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, και Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  4. EMV-ELASTOMERE-METALLE-VERBINDUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMV-ELASTOMERE-METALLE-VERBINDUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιλικόνες, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία, Σιλικόνες, Καουτσούκ και παράγωγά, Καουτσούκ - προϊόντα, και Καουτσούκ - τεχνικά προϊόντα από καουτσούκ για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Rheinmünster, Γερμανία.

  5. RAW HANDEL & BERATUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAW HANDEL & BERATUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε March, Γερμανία.

  6. ALBERT LUDWIG BRENNSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT LUDWIG BRENNSTOFFE E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στερεά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Ξυλεία ακατέργαστη, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Blaustein, Γερμανία.

  7. KRT KÄLTE- UND REGELUNGS-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRT KÄLTE- UND REGELUNGS-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.

  8. ROLLO-FIX

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLLO-FIX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Straßberg, Γερμανία.

  9. CCT COOL-CLEAN-TEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CCT COOL-CLEAN-TEC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  10. VIVAX TRADING & CONSULTING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VIVAX TRADING & CONSULTING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Πληροφορική - λογισμικά, Χαρτόνι - κατασκευή, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Πληροφορική - λογισμικά, και Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει έδρα σε Freiamt, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Παραγωγη

Αριθμός αποτελεσμάτων.

799 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ