• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κατασκευή μηχανημάτων

Αποτελέσματα για

Κατασκευή μηχανημάτων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

  2. CPC EUROPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η cpc Europa GmbH – Mechatronics στον τομέα της τεχνολογίας γραμμικής κίνησης είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη γραμμική τεχνολογία. Οι απαιτήσεις για γραμμικούς περιμετρικούς οδηγούς με σφαιρίδια είναι τόσο διαφορετικές όσο και οι εφαρμογές στους οποίους χρησιμοποιούνται. Οι γραμμικές κινήσεις αποτελούν σημαντικό στοιχείο των σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής. Τα δικά μας γραμμικά στοιχεία είναι προϊόντα υψηλής ακριβείας και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται στους διάφορους τομείς και κλάδους της κατασκευής μηχανημάτων.

  3. ELKO GMBH

    Γερμανία

    Ως αξιόπιστη και τεχνικά εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας καουτσούκ-μετάλλων και πολυουρεθάνης είμαστε στο πλευρό των πελατών μας με παροχή συμβουλών. Η ποιότητα, η εμπρόθεσμη παράδοση, η καλή σχέση τιμής-απόδοσης και η μεγάλη ευελιξία είναι τα πλεονεκτήματά μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο προμηθεύουμε πελάτες σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, όπως, π.χ. κατασκευή μηχανημάτων, κατασκευή οχημάτων, τεχνολογία ψύξης, τεχνολογία μεταφοράς, ηλεκτρική βιομηχανία, κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, βιομηχανία αντλιών, κατασκευή συσκευών μέτρησης, προστασία του περιβάλλοντος. Η καλά ταξινομημένη αποθήκη μας με πολλές τυποποιημένες εκδόσεις εγγυάται τις μικρότερες προθεσμίες παράδοσης για μικρούς αριθμούς τεμαχίων, αλλά και για μεγάλες σειρές. ΟΙ ειδικές εκδόσεις που δεν περιλαμβάνονται στο απόθεμα παραδίδονται εντός 3-4 εβδομάδων. Διαπιστώστε και μόνοι σας το σοβαρό μας χαρακτήρα, την εμπρόθεσμη παράδοση και τις προσιτές τιμές μας.

  4. MAWI GMBH

    Γερμανία

    Με την τεχνογνωσία μας στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, της διαμόρφωσης συμπαγών υλικών και της ψυχρής διέλασης μπορούμε και θέλουμε να σας παρέχουμε τις εξής άψογες υπηρεσίες: αναζήτηση του βέλτιστου για τις δικές σας ανάγκες μεταχειρισμένου μηχανήματος, αυτοματισμός και υπερσύγχρονα ηλεκτρικά συστήματα ελέγχου, παροχή συμβουλών για ζητήματα διαδικασίας, συμβάσει συντήρησης, ανταλλακτικά, αγορά και πώληση, τεχνολογία αυτοματισμού, ανταλλακτικά για πρέσες, μεταχειρισμένες πρέσες, επισκευές πρεσών, διατρητικά μηχανήματα.

  5. GEORGII KOBOLD GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Από το 1924, η εταιρεία GEORGII KOBOLD εξειδικεύεται στην ηλεκτρομηχανική τεχνολογία μετάδοσης κίνησης στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Η GEORGII KOBOLD απασχολεί 65 καταρτισμένους και δραστήριους συνεργάτες που εργάζονται ευχαρίστως για λογαριασμό σας. Στην GEORGII KOBOLD θα βρείτε κινητήρες ροπής, σερβοκινητήρες, γραναζωτούς σερβοκινητήρες και ηλεκτρονικά συστήματα κίνησης. Κινητήρες από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και κινητήρες πέδης και τριφασικοί κινητήρες είναι στη διάθεσή σας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Scholz Edelstahl GmbH, μια θυγατρική επιχείρηση της Scholz AG, έχει αναδειχθεί σε συνώνυμο του υψηλής ποιότητας χάλυβα από την ίδρυσή της το έτος 1991. Η επιχείρησή μας κατέχει κορυφαία θέση στην αγορά στον τομέα του εφοδιασμού της σιδηρουργίας, επιχειρήσεων κατασκευής μηχανημάτων και τρίτων προμηθευτών. Οι πελάτες μας σε ολόκληρη την Ευρώπη αποκομίζουν οφέλη από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και την υποδειγματική τεχνική υποστήριξη των πρώτης τάξεως προϊόντων μας.

  2. IBR LEITERPLATTEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IBR LEITERPLATTEN GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  3. ZIEGENER + FRICK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIEGENER + FRICK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Ellhofen, Γερμανία.

  4. MOS ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOS ELECTRONIC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει έδρα σε Neuweiler, Γερμανία.

  5. PORALU MARINE DEUTSCHLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία PORALU MARINE DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Μηχανήματα και εξοπλισμός για κατασκευές αλουμινίου, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. WEBILITY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEBILITY GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις, και Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης. Έχει έδρα σε Waldshut-Tiengen, Γερμανία.

  2. IME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IME GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  1. ADRONIC COMPONENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADRONIC COMPONENTS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Πληροφορική - λογισμικά, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  2. DIETRICH SICHERHEITSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIETRICH SICHERHEITSTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Πληροφορική - λογισμικά, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

  3. RIADRIVE ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RIADRIVE ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  4. DOMINANT SEMICONDUCTORS EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOMINANT SEMICONDUCTORS EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  5. KARL-HEINZ GERWERT ELEK

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL-HEINZ GERWERT ELEK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Πληροφορική - λογισμικά, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Albbruck, Γερμανία.

  6. DALHEISER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DALHEISER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, και Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Lorch, Γερμανία.

  7. EE-SIGNALS GMBH UND CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EE-SIGNALS GMBH UND CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις, και Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. WITT ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WITT ELEKTRONIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

  1. BOTRONIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOTRONIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  2. KIRCHNER GALVANIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIRCHNER GALVANIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. RW ELECTRONICS EK

    Γερμανία

    Η εταιρεία RW ELECTRONICS EK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Πληροφορική - λογισμικά, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου. Έχει έδρα σε Erlenbach, Γερμανία.

  4. GLÜCK INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GLÜCK INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  5. ISOTEMP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ISOTEMP GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση τοποθεσίας και απόστασης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση τοποθεσίας και απόστασης - συσκευές και όργανα, και Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  6. JÜRGEN RÜHLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÜRGEN RÜHLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  7. VIDEOTRONIC VIDEOSYSTEM & DATENSCHUTZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία VIDEOTRONIC VIDEOSYSTEM & DATENSCHUTZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Πληροφορική - λογισμικά, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  8. TOTAL WALTHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TOTAL WALTHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, Πληροφορική - λογισμικά, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  9. LETITLIGHT HARALD LUTZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία LETITLIGHT HARALD LUTZ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, και Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  10. GROSS- & VERSANDHANDEL FRANK HEGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GROSS- & VERSANDHANDEL FRANK HEGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Ηλεκτρικά καλώδια, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, και Ηλεκτρικά καλώδια. Έχει έδρα σε Trossingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευή μηχανημάτων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

182 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια