• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καθαρισμος

Αποτελέσματα για

Καθαρισμος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. JEHLE TECHNIK TANK & SERVICE GÖPPINGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία JEHLE TECHNIK TANK & SERVICE GÖPPINGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός δεξαμενών και βυτίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμος δεξαμενων, και διαχωριστες. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  2. GOMBOC GMBH GEBÄUDEREINIGUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOMBOC GMBH GEBÄUDEREINIGUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλυσιμο χαλιων. Έχει έδρα σε Oberstenfeld, Γερμανία.

  3. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

  4. NEUHAUSER GMBH

    Γερμανία

    Το Raumklima-shop.de είναι η εμπορική πλατφόρμα της Neuhauser GmbH & Co.KG. Η εταιρεία Η Neuhauser GmbH & Co.KG υφίσταται ήδη από το 1980. Μέχρι σήμερα είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση και ο κύριος τομέας δραστηριότητάς μας είναι η εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, εξαερισμού και υγιεινής. Από τα τέλη του 2019 παρέχουμε με την πλατφόρμα μας «raumklima-shop.de» τη διαπεριφερειακή διάθεση συστημάτων εξαερισμού, αφυγραντήρων και φίλτρων αέρα χώρου. Η ποιότητα των προϊόντων και η εξειδικευμένη υποστήριξη αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για εμάς. Στην ομάδα μας περιλαμβάνονται μηχανικοί και τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή και στην εξυπηρέτηση πελατών, οι οποίοι μπορούν ευχαρίστως να σάς παρέχουν συμβουλές και υποστήριξη.

  5. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η OSMO αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας βιομηχανικές διαφραγματικά συστήματα διαχωρισμού για διάφορες εφαρμογές διαδικασίας και για την επεξεργασία νερού. Επικεντρωνόμαστε σε προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες: ειδικά συστήματα μικροδιήθησης, υπερδιήθησης, νανοδιήθησης, ανάστροφης όσμωσης, ηλεκτροδιάλυσης για τη χημική βιομηχανία. Συστήματα ανάστροφης όσμωσης υψηλής πίεσης για μέγιστη συγκέντρωση αλατούχων και οργανικών διαλυμάτων, π.χ., πριν από την περαιτέρω θερμική επεξεργασία (εξάτμιση). Καινοτομική επεξεργασία νερού για την παραγωγή νερού τροφοδοσίας λεβήτων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INOVA TECHNOLOGY GMBH DISTRIBUTION OF MEDICAL TECHNOLOGY

    Γερμανία

    Η Inova Technology GmbH έχει εδώ και 11 χρόνια την έδρα της στο Friedrichshafen και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση προσανατολισμένη στην ικανοποίηση των πελατών της. Μα άνω των 25 ετών εμπειρία στα μηχανήματα γραφείου διαθέτουμε μια γκάμα προϊόντων με περισσότερα από 600 μοντέλα 11 διαφορετικών κατασκευαστών. Και στον τομέα της διαχείρισης περιβάλλοντος είμαστε εξαιρετικά επιτυχημένοι με τις πωλήσεις κατακόρυφων πρεσών και μηχανημάτων επενδύσεων συσκευασίας. Για το οικιακό γραφείο, μικρά γραφεία, μεγάλα γραφεία, τη βιομηχανία ή απλώς για παρελκόμενα, είμαστε ο συνεργάτης σας για τη διαχείριση εγκαταστάσεων! Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO και σάς παρέχουμε υποστήριξη σε διάφορες ξένες γλώσσες, όπως αγγλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, αραβικά και τουρκικά. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στο καλό εργασιακό κλίμα, στην ευελιξία, στην καινοτομία, στην ποιότητα αλλά και στη χαρά κατά την εργασία. Η εταιρεία μας αποτελείται από μια νεανική και διεθνή ομάδα. Θα επικοινωνήσουμε ευχαρίστως μαζί σας για προσωπική παροχή συμβουλών!

  2. INOVA TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η Aktenvernichterdirekt διαθέτει ήδη εμπειρία άνω των 21 ετών σε ό, τι αφορά στα μηχανήματα για μηχανήματα φακέλων και τεμαχισμού χαρτιού. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε μεγάλη επιλογή συσκευών για το σπίτι, το γραφείο και για βιομηχανική χρήση. Εκεί παρέχονται επίσης τα κατάλληλα παρελκόμενα για την επέκταση και την περιποίηση των συσκευών. Η ομάδα σάς παρέχει ευχαρίστως συμβουλές εκ των προτέρων και χωρίς δέσμευση μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!

  3. ALFRED KÄRCHER VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED KÄRCHER VERTRIEBS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές καθαρισμού δημοσίων οδών. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  4. KLAUS K. VAAS REINIGUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS K. VAAS REINIGUNGSSYSTEME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Mögglingen, Γερμανία.

  5. STARK REINIGUNGSGERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STARK REINIGUNGSGERÄTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Jagstzell, Γερμανία.

  1. PERCENTA

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERCENTA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. BLUEFACE SIO2 GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLUEFACE SIO2 GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αφαίρεσης σκουριάς, και ανοξειδωτος χαλυβας. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  1. REBECCA FILTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REBECCA FILTER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενεργος ανθρακας για εγκαταστασεις διηθησης λασπης και υγρης κοπριας, συμβουλευτικη για τον καθαρισμο και την επεξεργασια υδατων, Συστήματα αποσκλήρυνσης νερού, και ψυκτες νερου για συλλογικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. SÄER.

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÄER., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα συντήρησης αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικα προϊοντα βιομηχανικης χρησης, αντιολισθητικες επενδυσεις, αντιολισθητικες επενδυσεις για μηχανηματα, και προϊοντα καθαρισμου αυτοκινητου. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. INGOLD & BURGERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INGOLD & BURGERT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτροκίνητα εργαλεία για οικοδομές, Βιομηχανικές παρκετέζες, Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Ηλεκτροκίνητα εργαλεία για οικοδομές, Βιομηχανικές παρκετέζες, Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, και Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  4. I.H.R.

    Γερμανία

    Η εταιρεία I.H.R., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Υγραντήρες αέρα, Εξοπλισμός κλιματισμού, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Υγραντήρες αέρα, Εξοπλισμός κλιματισμού, και Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Laupheim, Γερμανία.

  5. ÄRON-3 GERUCHSBINDER PETER MAGIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ÄRON-3 GERUCHSBINDER PETER MAGIN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια. Έχει έδρα σε Walldorf, Γερμανία.

  6. ROBBY-SERVICE RIEDINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBBY-SERVICE RIEDINGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Gernsbach, Γερμανία.

  7. FARBENHANDLUNG GEIGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία FARBENHANDLUNG GEIGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Überlingen, Γερμανία.

  8. HEINE VERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINE VERTRIEB GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  1. KARL HOFMANN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL HOFMANN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Geislingen, Γερμανία.

  2. DR. SCHWEIZER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. SCHWEIZER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Geislingen, Γερμανία.

  3. ALTENDORFER INDUSTRIEBEDARF UND PUTZTUCHSYSTEME OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALTENDORFER INDUSTRIEBEDARF UND PUTZTUCHSYSTEME OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  4. ROBERT SCHWEIZER KERAMISCHE INDUSTRIEFUSSBÖDEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBERT SCHWEIZER KERAMISCHE INDUSTRIEFUSSBÖDEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Διακοσμητικά πήλινα αντικείμενα, Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα, Διακοσμητικά πήλινα αντικείμενα, και Κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Aichwald, Γερμανία.

  5. SEIFENMANUFAKTUR SOAP MYSTIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEIFENMANUFAKTUR SOAP MYSTIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  6. MAGESTIX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAGESTIX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Friesenheim, Γερμανία.

  7. TEWAPROC

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEWAPROC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Simmersfeld, Γερμανία.

  8. SEWA EINBAUSTAUBSAUGER SEYFARTH GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEWA EINBAUSTAUBSAUGER SEYFARTH GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Νερό - παραγωγή και διανομή, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. BOOS KELLNERMESSER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOOS KELLNERMESSER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  10. MURST WACHSWAREN E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MURST WACHSWAREN E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει έδρα σε Gundelfingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καθαρισμος

Αριθμός αποτελεσμάτων.

268 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ