• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • θαλαμοι

Αποτελέσματα για

Θαλαμοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. BINDER GMBH

    Γερμανία

    Η BINDER GmbH είναι ο παγκοσμίως μεγαλύτερος κατασκευαστής θαλάμων προσομοίωσης περιβάλλοντος μαζικής παραγωγής για επιστημονικά και βιομηχανικά εργαστήρια. Έχουμε ειδικευθεί στην τέλεια προσομοίωση βιολογικών, χημικών και φυσικών περιβαλλοντικών επιδράσεων σε θάλαμο κλίματος ή επωαστήρα. Η BINDER GmbH είναι η διεθνώς κορυφαία στην αγορά επιχείρηση στους τομείς των θαλάμων κλίματος και επωαστήρων με παραρτήματα στη Νέα Υόρκη, τη Μόσχα, το Χονγκ Κονγκ και τη Σαγκάη.

  2. INGO GEIGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία INGO GEIGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Αεροναυπηγική και αεροδιαστημική - κατασκευές, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Αεροναυπηγική και αεροδιαστημική - κατασκευές, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Salach, Γερμανία.

  3. CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.