• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επιπεδα

Αποτελέσματα για

Επιπεδα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 2003 διατηρούμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μαγνήτες. Η ομάδα supermagnete έχει διευρυνθεί σταθερά από την ίδρυση της εταιρείας και σήμερα περιλαμβάνει 50 συνεργάτες. Το γεγονός ότι είμαστε σε καλό δρόμο πιστοποιείται όχι μόνο από τα 2 εκατομμύρια παραγγελιών που έχουμε λάβει στο μεταξύ. Το πιστοποιούν επίσης τα πολλά θετικά σχόλια των πελατών μας. Με απόθεμα αποθήκης άνω των 35 εκατομμυρίων μαγνητών και μαγνητικών προϊόντων είμαστε σε θέση να παραδίδουμε μαγνήτες άμεσα και σε μεγάλες ποσότητες. Για ερωτήματα και διασαφηνίσεις σας παρέχει βοήθεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας σε τέσσερις γλώσσες. Ανώτατη προτεραιότητά μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες σας 100%. Με περισσότερε; από 224.000 παραγγελίες σε ετήσια βάση είμαστε το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα για μαγνήτες της Ευρώπης. Όταν πρόκειται για μαγνήτες, είμαστε ο σωστός συνεργάτης. Κανένα άλλο ηλεκτρονικό κατάσταση για μαγνήτες νεοδυμίου δεν διαθέτει περισσότερους από ικανοποιημένους πελάτες στην Ευρώπη από το supermagnete.de. Στις γερμανόγλωσσες χώρες, η Supermagnete έχει αναδειχθεί έτσι σε συνώνυμο για τους μαγνήτες νεοδυμίου.

  2. ART OBJEKTE PROJEKTE INH. DIETER GRABS

    Γερμανία

    Η εταιρεία ART OBJEKTE PROJEKTE INH. DIETER GRABS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορνίζες και κορνιζάρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελαιοχρωματιστές, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ελαιοχρωματιστές, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, και Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Sulz, Γερμανία.

  3. WRAP-WERK AUTOFOLIERUNG & FAHRZEUGBESCHRIFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WRAP-WERK AUTOFOLIERUNG & FAHRZEUGBESCHRIFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιοχρωματιστές, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Γυάλινες μεμβράνες, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Ελαιοχρωματιστές, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Γυάλινες μεμβράνες, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. FOLIENSHOPDIREKT

    Γερμανία

    Η εταιρεία FOLIENSHOPDIREKT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλουργικές εργασίες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Εκτύπωση, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Geisingen, Γερμανία.

  5. THIELE GLAS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THIELE GLAS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υαλοπίνακες ασφαλείας, και Υαλοπίνακες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Schrozberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BADISCHER GLASHANDEL KARL ARNOLDT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADISCHER GLASHANDEL KARL ARNOLDT GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, και Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Eschelbronn, Γερμανία.

  2. UNITED RADIANT TECHNOLOGY GMBH ENTWICKLUNG UND VERTRIEB DEUTSCHLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNITED RADIANT TECHNOLOGY GMBH ENTWICKLUNG UND VERTRIEB DEUTSCHLAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεοράσεις, βίντεο και ραδιόφωνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπεδες οθόνες, και Επίπεδες οθόνες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. ADOLF SCHELL & OTTO VITTALI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADOLF SCHELL & OTTO VITTALI GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, και Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  4. LUDWIG KISTNER GMBH & CO. KG ISOLIERGLASHERSTELLUNG UND GLASGROSSHANDLUNG

    Γερμανία

  5. HELMUT KELLER GLASEREI-FENSTERBAU

    Γερμανία

  1. WÜRTTEMBERGISCHE GLASMANUFAKTUR EUGEN BARCHET INHABER WERNER GABEL

    Γερμανία