• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξατομικευμένα προϊόντα

Αποτελέσματα για

Εξατομικευμένα προϊόντα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. SCALES AND MEASURING INSTRUMENTS

    Γερμανία

    Οι συναλλαγές με ζυγούς και όργανα μέτρησης περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα κορυφαίων εμπορικών επιχειρήσεων στον τομέα των επαγγελματικών συστημάτων μέτρησης και ζύγισης. Εκτός από τα δοκιμασμένα βασικά μας προϊόντα για το εμπόριο, την επαγγελματική και τη βιομηχανική χρήση, καθώς και την ιατρική, την υγεία και τον τομέα Wellness, πωλούμε και ενοικιάζουμε ζυγούς και συστήματα μέτρησης που αναπτύσσονται και παράγονται κυρίως στη Γερμανία και χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μικρομεσαία επιχείρησή μας διακρίνεται και την ισχυρή εμπορική επωνυμία, για ποιοτικά προϊόντα και για την προσανατολισμένη στον πελάτη εξυπηρέτηση. Βιομηχανικός ζυγός - Τεράστια ποικιλία! Βρείτε την καινούργια πλατφόρμα ζύγισης για τον έλεγχο παραλαβών, το ζυγό μέτρησης για την απογραφή κλπ., το ζυγό συστατικών για την παραγωγή σας. Σχεδόν κάθε επίπεδο που θα βρείτε στη γκάμα των προϊόντων μας, εξατομικευμένο ως προς το υλικό, τις διαστάσεις και την κατασκευή. Εργαστηριακοί ζυγοί και ζυγοί ακριβείας - Κάθε ζυγός είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και ζυγίζει σε μικρομετρική κλίμακα: ο αναλυτικός ζυγός, ο ημιμικροζυγός και ο ζυγός ακριβείας για το φαρμακείο και το εργαστήριο.

  2. EXPERCHEM ROHSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Η ExperChem επικεντρώνεται σε πρώτες ύλες για τη βιομηχανία καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής. Επιλεγμένες πρώτες ύλες για καλλυντικά στις οποίες συγκαταλέγονται κατά κύριο λόγο δραστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή καλλυντικών: Υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, καθώς και πολυάριθμα εκχυλίσματα φυτών και συντηρητικά. Δίδουμε έμφαση και σε καινοτομικές τάσεις. Παρέχουμε στους πελάτες μας και ύλες κατάλληλες για χρήση σε φυσικά καλλυντικά, πρώτες ύλες από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια (kbA). Για να είναι κανείς εξειδικευμένος συνεργάτης στην αγορά των πρώτων υλών καλλυντικών συνεπάγεται να κατανοεί κανείς την αγορά. Και αυτό συνεπάγεται να αναλαμβάνει κανείς υψηλή ευθύνη για αυτήν ακριβώς την αγορά. Η εξειδίκευση στις πρώτες ύλες της γκάμας των προϊόντων μας που χρήζουν επεξήγησης μας έχει αναδείξει σε εμπειρογνώμονες. Η μακρόχρονη εμπειρία μας μάς παρέχει τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε την αγορά με εξατομικευμένες λύσεις προϊόντων και υψηλή πρότυπα ποιότητας.

  3. WISTEMA GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της από τους Winfried και Helena Friedel το 1990, η WISTEMA GmbH δραστηριοποιείται στην προμήθεια χημικών προϊόντων. Ως συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση αντιπροσωπευόμαστε παγκοσμίως σε δυναμικές αγορές και διαθέτουμε παραρτήματα και αντιπροσωπείες στην Ευρώπη και σε υπερπόντιες χώρες. Οι δραστηριότητές μας επικεντρώνονται σε υψηλής ποιότητας αποστάγματα στον τομέα των διαλυτών, των αλκοολών, των λαδιών και των λιπαρών οξέων. Παράλληλα είμαστε αντιπρόσωποι παραγωγών κορυφαίας ποιότητας, με τους οποίους εξυπηρετούμε αποκλειστικά αγορές τους τομείς LifeScience (μεσάζοντες για φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα Personal Care, οικιακά προϊόντα καθαριότητας), τροφίμων και τεχνικών εφαρμογών. Το παράρτημά μας στο Kerpen εξυπηρετεί την επιχειρηματική μονάδα πολυμερών, κεριών και διάθεσης ελαττωματικών προϊόντων. Ως πιστοποιημένη εξειδικευμένη επιχείρηση διάθεσης αποβλήτων καταρτίζουμε εξατομικευμένα συστήματα ανακύκλωσης και παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη υποστήριξη με το τακτικά καταρτιζόμενο ειδικευμένο προσωπικό μας. Η WISTEMA απασχολεί 30 συνεργάτες με ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 50 εκατ. ευρώ.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξατομικευμένα προϊόντα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ