• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδικες μεταφορες

Αποτελέσματα για

Ειδικες μεταφορες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. BERGMANN UMZÜGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERGMANN UMZÜGE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Διεθνείς μετακομίσεις, Μετακομίσεις γραφείων και εργοστασίων, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς μετακομίσεις, Μετακομίσεις γραφείων και εργοστασίων, και Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  2. RTI RECYCLING TECHNOLOGY INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RTI RECYCLING TECHNOLOGY INTERNATIONAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, Μεταφορά απορριμμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική απορρύπανση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορά απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. MBÄRS ROHSTOFFHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MBÄRS ROHSTOFFHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Οδικές μεταφορές, Μεταφορά απορριμμάτων, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Οδικές μεταφορές, και Μεταφορά απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Ofterdingen, Γερμανία.

  4. HERBERT KIRCHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERBERT KIRCHER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές τοξικών προϊόντων, Οδικές μεταφορές βαρέων αντικειμένων, Μεταφορές ζώων, Οδικές μεταφορές τοξικών προϊόντων, Οδικές μεταφορές βαρέων αντικειμένων, και Μεταφορές ζώων. Έχει έδρα σε Kupferzell, Γερμανία.

  5. PALETTENSYSTEME ÖZDEMIR

    Γερμανία

    Η εταιρεία PALETTENSYSTEME ÖZDEMIR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές τοξικών προϊόντων. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ELKO GMBH

    Γερμανία

    Ως αξιόπιστη και τεχνικά εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας καουτσούκ-μετάλλων και πολυουρεθάνης είμαστε στο πλευρό των πελατών μας με παροχή συμβουλών. Η ποιότητα, η εμπρόθεσμη παράδοση, η καλή σχέση τιμής-απόδοσης και η μεγάλη ευελιξία είναι τα πλεονεκτήματά μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο προμηθεύουμε πελάτες σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, όπως, π.χ. κατασκευή μηχανημάτων, κατασκευή οχημάτων, τεχνολογία ψύξης, τεχνολογία μεταφοράς, ηλεκτρική βιομηχανία, κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, βιομηχανία αντλιών, κατασκευή συσκευών μέτρησης, προστασία του περιβάλλοντος. Η καλά ταξινομημένη αποθήκη μας με πολλές τυποποιημένες εκδόσεις εγγυάται τις μικρότερες προθεσμίες παράδοσης για μικρούς αριθμούς τεμαχίων, αλλά και για μεγάλες σειρές. ΟΙ ειδικές εκδόσεις που δεν περιλαμβάνονται στο απόθεμα παραδίδονται εντός 3-4 εβδομάδων. Διαπιστώστε και μόνοι σας το σοβαρό μας χαρακτήρα, την εμπρόθεσμη παράδοση και τις προσιτές τιμές μας.