• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δημητριακα

Αποτελέσματα για

Δημητριακα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. GRANOSA AG C/O SILO MANNHEIM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GRANOSA AG είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, εξ ολοκλήρου θυγατρική της Caleb AG. Προμηθεύουμε παγκοσμίως αγροτικά προϊόντα παντός είδους σε παραγωγούς τροφίμων ή ζωοτροφών. Είτε είστε συμβατικός είτε βιολογικός παραγωγός, οι έμπειροι πωλητές και οι χειριστές των υποθέσεών σας φροντίζουν για ενδιαφέρουσες και ενημερωμένες προσφορές και ομαλή εφοδιαστική. Αυτό μας έχει δώσει ηγετική θέση στην ελβετική αγορά.

  2. CERESAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CERESAL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. GESSMANN K. U. E. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GESSMANN K. U. E. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  4. SABINE UND GERHARD KESSLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SABINE UND GERHARD KESSLER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει έδρα σε Mainhardt, Γερμανία.

  5. LUDWIG KARCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUDWIG KARCH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ANDRE WINTERHALDER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDRE WINTERHALDER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Rielasingen-Worblingen, Γερμανία.

  2. PLANTISSIMO GMBH BLUMEN UND PFLANZEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLANTISSIMO GMBH BLUMEN UND PFLANZEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Lottstetten, Γερμανία.

  3. PROAGRAR VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROAGRAR VERTRIEBS- UND SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ψάρια, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ψάρια, Αλεύρι και σιμιγδάλι, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Engstingen, Γερμανία.

  4. BOTT BEGRÜNUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOTT BEGRÜNUNGSSYSTEME GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Κλωστικά φυτά, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Κλωστικά φυτά. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  5. GRASHOBBER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRASHOBBER KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Κλωστικά φυτά, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Κλωστικά φυτά. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

  1. EQUISA REITSPORT INH. JENS JOOS

    Γερμανία

    Η εταιρεία EQUISA REITSPORT INH. JENS JOOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Αθλητικά είδη, Ιππασία - είδη, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Αθλητικά είδη, και Ιππασία - είδη. Έχει έδρα σε Alfdorf, Γερμανία.

  2. LUDWIG STOCKBURGER MINERALÖL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUDWIG STOCKBURGER MINERALÖL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Glatten, Γερμανία.

  1. MVB MINERALÖLVERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MVB MINERALÖLVERTRIEB GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  2. ROLAND BOPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND BOPP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Mudau, Γερμανία.

  3. ADELMANN NUTZ-UND SCHLACHTVIEHHANDLUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADELMANN NUTZ-UND SCHLACHTVIEHHANDLUNG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Χοίροι, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Βοοειδή, Χοίροι, και Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή. Έχει έδρα σε Schöntal, Γερμανία.

  4. BAG-RAIFFEISEN EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAG-RAIFFEISEN EG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Oberteuringen, Γερμανία.

  5. BADEN AGRARHANDEL GMBH FRIESENHEIM

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADEN AGRARHANDEL GMBH FRIESENHEIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Friesenheim, Γερμανία.

  6. MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜLLER LEBENSRAUM GARTEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Mauer, Γερμανία.

  7. LEY MINERALÖL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEY MINERALÖL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  8. GÄRTNEREINKAUF MÜNCHINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÄRTNEREINKAUF MÜNCHINGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  1. B. & M. MÖHRKE GBR DER HEIMTIERSHOP RINDEROHR.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία B. & M. MÖHRKE GBR DER HEIMTIERSHOP RINDEROHR.DE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Κατοικίδια ζώα - είδη για, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Κατοικίδια ζώα - είδη για. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  2. NATURFÜLLSTOFFE GIENGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NATURFÜLLSTOFFE GIENGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Giengen, Γερμανία.

  3. MICHAEL KUPPEL E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL KUPPEL E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Steißlingen, Γερμανία.

  4. THOMAS HUMMEL HOLZMEHL- UND SPÄNEVERTRIEB

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS HUMMEL HOLZMEHL- UND SPÄNEVERTRIEB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Kirchentellinsfurt, Γερμανία.

  5. ZWICKER ENERGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZWICKER ENERGIE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Murrhardt, Γερμανία.

  6. ERNST SCHMID

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERNST SCHMID, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Lauffen, Γερμανία.

  7. BADEN-PELLET INH. THILO KREUZHOFEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADEN-PELLET INH. THILO KREUZHOFEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Staufen, Γερμανία.

  8. BRIEM FELDGEMÜSEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRIEM FELDGEMÜSEBAU GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  9. SAMENHAUS MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAMENHAUS MÜLLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Δένδρα μπονσάι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Δένδρα μπονσάι. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  10. GEMÜSEBAU GROSSHANS INH. KARSTEN GROSSHANS

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEMÜSEBAU GROSSHANS INH. KARSTEN GROSSHANS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Reilingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν