• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δημητριακά και σπόροι

Αποτελέσματα για

Δημητριακά και σπόροι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. GRANOSA AG C/O SILO MANNHEIM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GRANOSA AG είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, εξ ολοκλήρου θυγατρική της Caleb AG. Προμηθεύουμε παγκοσμίως αγροτικά προϊόντα παντός είδους σε παραγωγούς τροφίμων ή ζωοτροφών. Είτε είστε συμβατικός είτε βιολογικός παραγωγός, οι έμπειροι πωλητές και οι χειριστές των υποθέσεών σας φροντίζουν για ενδιαφέρουσες και ενημερωμένες προσφορές και ομαλή εφοδιαστική. Αυτό μας έχει δώσει ηγετική θέση στην ελβετική αγορά.

  2. CERESAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CERESAL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. KARNER DÜNGERPRODUKTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARNER DÜNGERPRODUKTION GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Κλωστικά φυτά, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Κλωστικά φυτά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. FRITZ STOERK

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ STOERK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Αλεύρι και σιμιγδάλι, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  5. ZWICKER ENERGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZWICKER ENERGIE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Murrhardt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STAWA AGRARHANDEL INH. HERMANN PFANNENSCHWARZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAWA AGRARHANDEL INH. HERMANN PFANNENSCHWARZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Ψάρια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φυτοκομία, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Waldenbuch, Γερμανία.

  2. ROLAND BOPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND BOPP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Mudau, Γερμανία.

  3. GEMÜSEBAU GROSSHANS INH. KARSTEN GROSSHANS

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEMÜSEBAU GROSSHANS INH. KARSTEN GROSSHANS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Reilingen, Γερμανία.

  4. KÜNZLE FARMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÜNZLE FARMA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  5. KÜHOF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÜHOF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Satteldorf, Γερμανία.

  1. ZG RAIFFEISEN EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZG RAIFFEISEN EG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

  2. PELLETER MINERALÖL-GROSSHANDELS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PELLETER MINERALÖL-GROSSHANDELS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  1. VIEHHANDLUNG ANDREAS HAUGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία VIEHHANDLUNG ANDREAS HAUGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Βοοειδή, Πρόβατα και γίδια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Βοοειδή, και Πρόβατα και γίδια. Έχει έδρα σε Bad Dürrheim, Γερμανία.

  2. ALRON SPORT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALRON SPORT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Ψάρια, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, και Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  3. ANDRE WINTERHALDER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDRE WINTERHALDER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Rielasingen-Worblingen, Γερμανία.

  4. SCHEERER BAUMSCHULEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHEERER BAUMSCHULEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  5. NATURFÜLLSTOFFE GIENGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NATURFÜLLSTOFFE GIENGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Giengen, Γερμανία.

  6. MICHAEL KUPPEL E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL KUPPEL E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Steißlingen, Γερμανία.

  7. MASCHINENRING DIENSTLEISTUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENRING DIENSTLEISTUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  8. PETROHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETROHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, Μαλακό σιτάρι, Δημητριακά και σπόροι, λιναροσποροι, κριθαρι, και Μαλακό σιτάρι. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  1. MICHAEL HOOPS VERTRIEB & SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL HOOPS VERTRIEB & SERVICE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Ξυλεία ακατέργαστη, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Hambrücken, Γερμανία.

  2. HEINER BEIFUSS

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINER BEIFUSS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ψάρια, Βοοειδή, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ψάρια, Βοοειδή, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Dielheim, Γερμανία.

  3. TSIOURVAS GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία TSIOURVAS GMBH & CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. TEAM KANADABLOCKHAUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEAM KANADABLOCKHAUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Murrhardt, Γερμανία.

  5. KIENZLE24 GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIENZLE24 GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  6. SAMENHAUS MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAMENHAUS MÜLLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, Δένδρα μπονσάι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτοκομία, και Δένδρα μπονσάι. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  7. LUDWIG KARCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUDWIG KARCH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  8. MÜLLER ÖL ZNL DER SWE SÜDWESTENERGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜLLER ÖL ZNL DER SWE SÜDWESTENERGIE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Essingen, Γερμανία.

  9. ZIRN BRENNSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIRN BRENNSTOFFE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Scheer, Γερμανία.

  10. ERHARDT-BRENNSTOFFE, INHABER GERHARD KRAFFT E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERHARDT-BRENNSTOFFE, INHABER GERHARD KRAFFT E. K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Στερεά καύσιμα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Müllheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν