• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικές

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικές

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

  2. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ζούμε και εργαζόμαστε με πάθος για την οικογενειακή μας επιχείρηση, εδώ και σχεδόν 100 χρόνια: Με την εκπαίδευσή του ως τυπογράφου, ο Josef Altmann έθεσε το 1919 τον θεμέλιο λίθο για την οικογενειακή μας παράδοση στη βιομηχανία γραφικών τεχνών. Το 1949 τον ακολούθησε ο γιος του, ο Gerhard και το 1955 ο αδελφός του, ο Werner. Από το 1993, ο Peter Altmann συνεχίζει την παράδοση στην τρίτη πλέον γενιά. Το 1980 με την ίδρυση της Altmann Graphische Maschinen GmbH εξειδικευτήκαμε στο διεθνές εμπόριο μεταχειρισμένων μηχανημάτων για εκτύπωση και περεταίρω επεξεργασία, το οποίο αποτελεί το κύριο αντικείμενο δραστηριότητάς μας. Από τότε επεκτείνουμε συνεχώς τη φήμη μας ως σοβαρός, εξειδικευμένος και προσανατολισμένος προς τις υπηρεσίες συνεργάτης, πολύ πέρα από τα σύνορα της έδρας μας στο Magstadt κοντά στη Στουτγκάρδη. Τα μηχανήματά μας εκπροσωπούνται παγκοσμίως. Είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτό. Το όραμά μας είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα μηχανήματ, με το καλύτερο σέρβις και στην καλύτερη τιμή.

  3. SCHEFFEL ELEKTROTECHNISCHER VERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHEFFEL ELEKTROTECHNISCHER VERTRIEB GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικοί εξαεριστήρες. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  4. RAHMQVIST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RAHMQVIST GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιμωλία βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Volkertshausen, Γερμανία.

  5. SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LAYER-CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LAYER-CHEMIE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές παρκετέζες. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  2. TOPPRESS SIEBDRUCK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TOPPRESS SIEBDRUCK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Herbrechtingen, Γερμανία.

  3. R. STAHL

    Γερμανία

    Ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων, συστημάτων και υπηρεσιών για την αντιεκρηκτική προστασία, η R. STAHL έχει μακρόχρονη εμπειρία. Παντού όπου μπορούν να προκύψουν εκρηκτικά μείγματα αερίου-αέρα ή σκόνες, τα προϊόντα μας αποτρέπουν τις εκρήξεις. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της εταιρείας μας εξασφαλίζει την αντιεκρηκτική προστασία από το κιβώτιο διακλάδωσης έως το σύστημα διαύλου πεδίου. Διεθνείς πιστοποιήσεις, άδειες και διπλώματα ευρεσιτεχνίας υπογραμμίζουν την εξειδίκευσή μας και εξασφαλίζουν τη δυνατότητα χρήσης των προϊόντων μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

  4. MAWI GMBH

    Γερμανία

    Με την τεχνογνωσία μας στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, της διαμόρφωσης συμπαγών υλικών και της ψυχρής διέλασης μπορούμε και θέλουμε να σας παρέχουμε τις εξής άψογες υπηρεσίες: αναζήτηση του βέλτιστου για τις δικές σας ανάγκες μεταχειρισμένου μηχανήματος, αυτοματισμός και υπερσύγχρονα ηλεκτρικά συστήματα ελέγχου, παροχή συμβουλών για ζητήματα διαδικασίας, συμβάσει συντήρησης, ανταλλακτικά, αγορά και πώληση, τεχνολογία αυτοματισμού, ανταλλακτικά για πρέσες, μεταχειρισμένες πρέσες, επισκευές πρεσών, διατρητικά μηχανήματα.

  5. HYFAGRO HYGIENEFACHGROSSHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HYFAGRO HYGIENEFACHGROSSHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές παρκετέζες. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  1. K&S HYGIENE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία K&S HYGIENE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές παρκετέζες. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  2. MAQNA

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAQNA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνήτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί μαγνήτες, Μαγνήτης φερρίτη, και μαγνητική ταινία. Έχει έδρα σε Bräunlingen, Γερμανία.

  1. METZGER KÄLTE-KLIMATECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGER KÄLTE-KLIMATECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. TECHHOLD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECHHOLD GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας βιομηχανικές. Έχει έδρα σε Donzdorf, Γερμανία.

  3. WS WALTER SCHRICKEL GMBH SÜDDEUTSCHE GLÜHLAMPENFABRIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία WS WALTER SCHRICKEL GMBH SÜDDEUTSCHE GLÜHLAMPENFABRIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Philippsburg, Γερμανία.

  4. GERLITZ MASCHINENHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERLITZ MASCHINENHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, φρεζες, Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιομηχανική μεταφορά εσωτερικού και εξωτερικού, και αγορά και πώληση εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Bad Urach, Γερμανία.

  5. GEORG SCHARF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEORG SCHARF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  6. STARK REINIGUNGSGERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STARK REINIGUNGSGERÄTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Jagstzell, Γερμανία.

  7. HALLER INFRAROT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HALLER INFRAROT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hayingen, Γερμανία.

  8. MARKIDENT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARKIDENT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  1. INGOLD & BURGERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INGOLD & BURGERT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτροκίνητα εργαλεία για οικοδομές, Βιομηχανικές παρκετέζες, Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας, Ηλεκτροκίνητα εργαλεία για οικοδομές, Βιομηχανικές παρκετέζες, Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης, και Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  2. KÖNN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÖNN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί βιομηχανικοί κλίβανοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, κλιβανοι θερμικης επεξεργασιας μεταλλων, βιομηχανικοι κλιβανοι, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Ketsch, Γερμανία.

  3. FOAMFORALL

    Γερμανία

    Η εταιρεία FOAMFORALL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις οχημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακουστική μόνωση, βιομηχανική ηχομόνωση, και στενεμα υφασματων και προϊοντων υφαντουργιας. Έχει έδρα σε Köngen, Γερμανία.

  4. ICS COOL ENERGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ICS COOL ENERGY GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πύργοι ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανική ψύξη, ψυκτης νερου, και μηχανολογικες υπηρεσιες θερμοτεχνικης. Έχει έδρα σε Zaberfeld, Γερμανία.

  5. DOTECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και βιομηχανικοι κλιβανοι. Έχει έδρα σε Sternenfels, Γερμανία.

  6. MURE & PEYROT GENERALVERTRETUNG DEUTSCHLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία MURE & PEYROT GENERALVERTRETUNG DEUTSCHLAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  7. LETAC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LETAC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  8. GRODKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRODKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. LL LICHTTECHNIK-LED EWIV

    Γερμανία

    Η εταιρεία LL LICHTTECHNIK-LED EWIV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  10. LENZ ANHÄNGER-CENTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LENZ ANHÄNGER-CENTER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρυμούλκες, ανατρεπόμενες και μη, οχημάτων βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

493 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ