• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικά εξαρτήματα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικά εξαρτήματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΝΟ Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια είμαστε ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο εμπορικούς οίκους για εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία τορναριστών εξαρτημάτων. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε τανάλιες σύσφιξης, χιτώνια οδηγούς, χιτώνια σύσφιξης, συγκρατητήρες εργαλείων, κοπτικά ή άλλα εργαλεία για τον τόρνο σας, εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Σάς παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για το τορνάρισμα. Περισσότερα από 34.000 είδη αποθήκης σε μόνιμη βάση Με μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες στη Γερμανία και το δικό μας συνεργείο τροποποιήσεων και παραγωγής φροντίζουμε ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις επιθυμίες του πελάτη. Με γρήγορο, εξειδικευμένο και αξιόπιστο τρόπο παραδίδουμε τις παραγγελίες προϊόντων από την αποθήκη εντός 24 ωρών. Και σε ό, τι αφορά στην ποιότητα μπορείτε να βασιστείτε σ' εμάς. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών μας συμβάλλουν στη σταθερή αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

  2. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Η STRECKFUSS SYSTEMS αναπτύσσει, παράγει και συντηρεί συστήματα κασσιτεροκόλλησης, καθώς και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Ως κατασκευαστής συστημάτων με εμπειρία άνω των 50 ετών γνωρίζουμε: το μόνο που μετρά είναι το επίπεδο–σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αλλά και ως πρωτοπόρος σε προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την ικανότητα προσαρμογής αλλά και σε αυτόνομα συστήματα. Ως κατασκευαστής εγκαταστάσεων, η STRECKFUSS SYSTEMS αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σέρβις και συντήρησης για τις δικές της εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις άλλων κατασκευαστών. Στον κύριο τομέα μας της κατασκευής συστημάτων κασσιτεροκόλλησης για παραγωγή πλακετών τυπωμένου κυκλώματος, διαθέτουμε τους παρακάτω τύπους: - συστήματα κυματικής συγκόλλησης - επιλεκτικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης - συστήματα ανακύκλωσης κασσιτέρου συγκόλλησης - βούρτσες πιτσιλιών συγκόλλησης Εκτός αυτού υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και στην προετοιμασία του κατασκευαστικού στοιχείου και με ειδικές εφαρμογές παραγωγής.

  3. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

    Γερμανία

    Δραστηριοποιούμαστε στον εφοδιασμό των πελατών μας με τορναριστά, φρεζαριστά, κατασκευής λέιζερ, πρεσαριστά εξαρτήματα και χυτευτά υπό πίεση εξαρτήματα, καθώς και είδη κιγκαλερίας και επίπλων κάθε είδους.Ειδικευόμαστε στην παραγωγή μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η μεταλλουργία με πρώτη ύλη τον ανοξείδωτο χάλυβα και φυσικά προμηθεύουμε επίσης προϊόντα όλων των άλλων μετάλλων.Τορνάρουμε, φρεζάρουμε και επεξεργαζόμαστε με λέιζερ υλικά για τη βιομηχανία επίπλων, τον κλάδο σχεδίασης καταστημάτων, τον κλάδο σχεδίασης αντικειμένων χώρου, τους σχεδιαστές ξενοδοχειακών χώρων, τον κλάδο σχεδίασης εκθεσιακών χώρων και τους κλάδους της υαλουργίας και ειδών υγιεινής.Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τα πάντα για τα προϊόντα μας και θα θέλαμε να σας συστηθούμε ως ένας ικανός συνεργάτης.Επίσης, εξειδικευόμαστε στην κατασκευή συρματόσχοινων, ντιζών τύπου Bowden και ντιζών χειρισμού.Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε κάθε είδους συρματόσχοινα έλξης και πίεσης, ντίζες χειρισμού, ντίζες γκαζιού, ντίζες συμπλέκτη, ντίζες φρένων, ντίζες αλλαγής ταχυτήτων και τύπου Bowden σύμφωνα μετο δείγμα ή το σχέδιο σε παραγωγή μεμονωμένων τεμαχίων ή μαζική παραγωγή.