• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αποθήκη

Αποτελέσματα για

Αποθήκη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. AS AGE GMBH DIE BEHÄLTERBÖRSE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αγορά, πώληση, ανταλλαγή και εμπορία δοχείων και άλλων φορέων φορτίων με απλό τρόπο και σε προσιτές τιμές. Και όλα αυτά χωρίς προβλήματα, αξιόπιστα, σε προσιτές τιμές και με εξειδικευμένη υποστήριξη. Καλώς ορίσατε στον κόσμο του χρηματιστηρίου δοχείων! Δεν σάς παρέχουμε μόνο τη δυνατότητα αγοράς και πώλησης δοχείων σε προσιτές τιμές, αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ό, τι αφορά στη διαχείριση δοχείων. Έχετε εφαρμογές στους θεματικούς τομείς: - Στρατηγική αγορά δοχείων - Ανταλλαγή δοχείων που δεν χρειάζεστε πλέον με τα απαιτούμενα δοχεία; - Συμβουλές για τη συλλογή και τη βελτιστοποίηση της χρήσης συλλογών δοχείων; - Αναζήτηση συνεργατών για τον καθαρισμό, την επιθεώρηση και την επισκευή φορέων φορτίων; Κανένα πρόβλημα! Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά/μέσω Email/προσωπικά και θα σάς βοηθήσουμε ευχαρίστως. https: //behaelterboerse.de/kontakt/

  2. LOGISTIKSYSTEME BURR

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOGISTIKSYSTEME BURR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων, Οδικές μεταφορές, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, και Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Simmozheim, Γερμανία.

  3. IT CHAIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IT CHAIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων, Οδικές μεταφορές, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, και Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. PETER GALIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER GALIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων, Οδικές μεταφορές, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης, και Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  5. HERMANN METZGER GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMANN METZGER GMBH & CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Plochingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OTTO SCHRAMEK KOMMUNALBEDARF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTTO SCHRAMEK KOMMUNALBEDARF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαχείριση εναποθηκευμένων αποθεμάτων - υπηρεσίες, και Διαχείριση εναποθηκευμένων αποθεμάτων - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Mittelbiberach, Γερμανία.

  2. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΝΟ Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια είμαστε ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο εμπορικούς οίκους για εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία τορναριστών εξαρτημάτων. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε τανάλιες σύσφιξης, χιτώνια οδηγούς, χιτώνια σύσφιξης, συγκρατητήρες εργαλείων, κοπτικά ή άλλα εργαλεία για τον τόρνο σας, εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Σάς παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για το τορνάρισμα. Περισσότερα από 34.000 είδη αποθήκης σε μόνιμη βάση Με μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες στη Γερμανία και το δικό μας συνεργείο τροποποιήσεων και παραγωγής φροντίζουμε ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις επιθυμίες του πελάτη. Με γρήγορο, εξειδικευμένο και αξιόπιστο τρόπο παραδίδουμε τις παραγγελίες προϊόντων από την αποθήκη εντός 24 ωρών. Και σε ό, τι αφορά στην ποιότητα μπορείτε να βασιστείτε σ' εμάς. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών μας συμβάλλουν στη σταθερή αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

  3. SCHÄFER + PETERS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schäfer + Peters είναι ο συνεργάτης σας για ανθεκτικά στη σκουριά και στα οξέα συνδετικά στοιχεία, τυποποιημένα εξαρτήματα DIN, όπως, π. χ., ξυλόβιδες, μετρικές βίδες, λαμαρινόβιδες, ροδέλες, παξιμάδια, αλλά και προϊόντα, όπως στερεώσεις βαριών φορτίων, ασφαλιστικές βίδες και στερεώσεις ηλιακών συστημάτων, καθώς και ειδικά εξαρτήματα & και εξαρτήματα βάσει σχεδίου – τα πάντα σε διάφορες εκδόσεις. Καλλιεργούμε μια άψογη σχέση με τους πελάτες μας. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε περισσότερα από 32.000 διάφορα προϊόντα αποθήκης, περισσότερους από 200 δραστήριους και εκπαιδευμένους συνεργάτες και σύγχρονη διαχείριση ποιότητας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλα τα προϊόντα αποθήκης, όπως διάφορες βίδες, παξιμάδια, ροδέλες, μπουλόνια, συρματόσχοινα, αλυσίδες, πείρους, καθώς και πολλά άλλα συνδετικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Για την πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα S+P απευθυνθείτε στη δική μας ομάδα πωλήσεων.

  4. ESKA-WELT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESKA-Welt GmbH ασχολείται με την αγορά και την πώληση και διαμεσολαβεί κατόπιν ειδικού αιτήματος για μηχανήματα και βιομηχανικά ρομπότ κάθε είδους. Η εταιρεία υφίσταται από το 2008 και απασχολεί μια εξαιρετικά εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει εργαλειομηχανές για την επεξεργασία μετάλλου, την επεξεργασία πλαστικών και τα συστήματα αυτοματισμού με βιομηχανικά ρομπότ. Επίσης διαθέτουμε ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής για όλους τους τομείς και μεγάλη αποθήκη ανταλλακτικών για τις παρακάτω βιομηχανικούς κατασκευαστές: Siemens - Fanuc - Heidenhain - Indramat - Bosch Rexroth. Ανταποκρινόμαστε ευχαρίστως σε εξειδικευμένες επιθυμίες των πελατών και προμηθευόμαστε για λογαριασμό σας το κατάλληλο μηχάνημα. Οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης χάρη στο μεγάλο απόθεμα αποθήκης και στην προμήθεια ανταλλακτικών είναι για εμάς αυτονόητες. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας καλύπτουν συνολική επιφάνεια 2000 τετραγωνικών μέτρων και είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονη τεχνολογία.

  5. TRANSFER STAHL-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η TRANSFER Stahl-Service GmbH ειδικεύεται στη μακροπρόθεσμη εμπορία επίπεδων προϊόντων από χάλυβα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 στο Langen κοντά στη Φρανκφούρτη (Main) και από το 2008 εδρεύει στο Konstanz της Bodensee. Οι κύριες αγορές διάθεσης των προϊόντων μας είναι στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική, στη Μέση Ανατολή και στη Νοτιοανατολική Ασία. Μαζί με τις θυγατρικές μας εταιρείες και τις εταιρείες συμμετοχών σε ολόκληρη την Ευρώπη διακινούμε περίπου σε ετήσια βάση 120.000 τόνους χάλυβα θερμής έλασης, ψυχρής έλασης και με επίστρωση σε δακτυλίους, ελάσματα και ταινίες σε ρολό. Εκτός από πολυάριθμα χαλυβουργεία σε ολόκληρη την Ευρώπη, συνεργαζόμαστε με την αυτοκινητοβιομηχανία και πολυάριθμα κέντρα σέρβις. Παρέχουμε στους πελάτες μας τα απαιτούμενα υλικά εμπρόθεσμα, στην επιθυμητή ποιότητα και σε λογικές τιμές. Χάρη στις αποθήκες μας που βρίσκονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, είμαστε σε θέση να εκπληρώνουμε σχεδόν κάθε επιθυμία σε σύντομο διάστημα.

  1. ELKO GMBH

    Γερμανία

    Ως αξιόπιστη και τεχνικά εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας καουτσούκ-μετάλλων και πολυουρεθάνης είμαστε στο πλευρό των πελατών μας με παροχή συμβουλών. Η ποιότητα, η εμπρόθεσμη παράδοση, η καλή σχέση τιμής-απόδοσης και η μεγάλη ευελιξία είναι τα πλεονεκτήματά μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο προμηθεύουμε πελάτες σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, όπως, π.χ. κατασκευή μηχανημάτων, κατασκευή οχημάτων, τεχνολογία ψύξης, τεχνολογία μεταφοράς, ηλεκτρική βιομηχανία, κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, βιομηχανία αντλιών, κατασκευή συσκευών μέτρησης, προστασία του περιβάλλοντος. Η καλά ταξινομημένη αποθήκη μας με πολλές τυποποιημένες εκδόσεις εγγυάται τις μικρότερες προθεσμίες παράδοσης για μικρούς αριθμούς τεμαχίων, αλλά και για μεγάλες σειρές. ΟΙ ειδικές εκδόσεις που δεν περιλαμβάνονται στο απόθεμα παραδίδονται εντός 3-4 εβδομάδων. Διαπιστώστε και μόνοι σας το σοβαρό μας χαρακτήρα, την εμπρόθεσμη παράδοση και τις προσιτές τιμές μας.

  2. -

    Γερμανία

    Στην περιοχή του Böblingen, η εταιρεία GF SERVICES διατηρεί περίπου 40 υπερσύγχρονα εμπορευματοκιβώτια σε 20 σημεία. Επί του παρόντος, ο μηνιαίος όγκος συλλογής είναι περίπου 100 τόνοι. Μπορείτε να δείτε άμεσα τα εμπορεύματα στην αποθήκη μας κατόπιν συνεννόησης. Διαθέτουμε στοκ τζιν των παρακάτω εταιρειών: MARCO POLO / BIG STAR / BONOBO / MAC JEANS / MUSTANG / MORGAN / EVE / SCHOOL RAG / LOIS / TEDDY SMITH / HERRLICHER /FREMANN THE PORTER. Επίσης διαθέτουμε προϊόντα με μικρά ελαττώματα, πανιά καθαρισμού και κρέμες