• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αλλαντικα- κονσερβοποιημενα

Αποτελέσματα για

Αλλαντικα- κονσερβοποιημενα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. IP FISCHZUCHT ZWIEFALTEN LTD.

    Γερμανία

    Η εταιρεία IP FISCHZUCHT ZWIEFALTEN LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Zwiefalten, Γερμανία.

  2. AMS ALPHA MEDIA SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMS ALPHA MEDIA SOLUTIONS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, και Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  3. BÄCKEREI KIEFER INHABER: RALF KIEFER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI KIEFER INHABER: RALF KIEFER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Neuried, Γερμανία.

  4. FEINES VERPACKT

    Γερμανία

    Η εταιρεία FEINES VERPACKT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ψάρια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  5. ARTHUR SPECK GMBH GETRÄNKEGROSSHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARTHUR SPECK GMBH GETRÄNKEGROSSHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MICHAEL MAIER

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL MAIER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Oberkirch, Γερμανία.

  2. UWE SCHMITZ & MARTIN KÖNTOPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία UWE SCHMITZ & MARTIN KÖNTOPP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Ξενοδοχείο, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  3. METZGEREI HALLER - FEINKOST INH. WERNER SCHMIDT

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI HALLER - FEINKOST INH. WERNER SCHMIDT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. DIKTA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIKTA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Schwaigern, Γερμανία.

  5. GESCHENK & KORB OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GESCHENK & KORB OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  1. KING KEBAP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KING KEBAP GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Επαγγελματικές μηχανές καφέ. Έχει έδρα σε Murr, Γερμανία.

  2. METZGEREI PFROMMER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI PFROMMER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  1. EVA WEGMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EVA WEGMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Bad Wurzach, Γερμανία.

  2. TEAM CUISINE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEAM CUISINE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

  3. GETRÄNKE WEBER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETRÄNKE WEBER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Westhausen, Γερμανία.

  4. SÜDDEUTSCHE MEDIENGESELLSCHAFT

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÜDDEUTSCHE MEDIENGESELLSCHAFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ξενοδοχείο, και Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Baltmannsweiler, Γερμανία.

  5. SCHEUERMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHEUERMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ψάρια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Wiernsheim, Γερμανία.

  6. VAIHINGER BACKHAUS SCHREMPF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VAIHINGER BACKHAUS SCHREMPF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. VIERLANDE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VIERLANDE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

  8. LINDNER PARTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία LINDNER PARTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εντόσθια, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zaberfeld, Γερμανία.

  1. MAMPFI24

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAMPFI24, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  2. FLEIGA OSTWÜRTTEMBERG EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLEIGA OSTWÜRTTEMBERG EG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  3. HELAL ET FLEISCHGROSSHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELAL ET FLEISCHGROSSHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπής κρεάτων, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Κοπής κρεάτων, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. STEIDINGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEIDINGER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  5. IDLER FLEISCHWAREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IDLER FLEISCHWAREN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  6. KRAMER GMBH SCHWARZWÄLDER WURSTSPEZIALITÄTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRAMER GMBH SCHWARZWÄLDER WURSTSPEZIALITÄTEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Umkirch, Γερμανία.

  7. VIEHZENTRALE SÜDWEST GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VIEHZENTRALE SÜDWEST GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. BECK GMBH + CO. KG

    Γερμανία

  9. DIETZ GMBH

    Γερμανία

  10. AICO GMBH

    Γερμανία