• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καθαρισμος

Αποτελέσματα για

Καθαρισμος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος λιανικής
  1. PEST-FREE ONLINEHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία PEST-FREE ONLINEHANDEL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση και μυοκτονία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους απομακρυνση περιστεριων, αντιπαρασιτικα, διχτυα προστασιας κατα των αρπακτικων πτηνων, και απεντομωση σε κτιρια, χωρους και εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  2. GOMBOC GMBH GEBÄUDEREINIGUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOMBOC GMBH GEBÄUDEREINIGUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλυσιμο χαλιων. Έχει έδρα σε Oberstenfeld, Γερμανία.

  3. FUTECO

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUTECO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση και μυοκτονία. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η OSMO αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας βιομηχανικές διαφραγματικά συστήματα διαχωρισμού για διάφορες εφαρμογές διαδικασίας και για την επεξεργασία νερού. Επικεντρωνόμαστε σε προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες: ειδικά συστήματα μικροδιήθησης, υπερδιήθησης, νανοδιήθησης, ανάστροφης όσμωσης, ηλεκτροδιάλυσης για τη χημική βιομηχανία. Συστήματα ανάστροφης όσμωσης υψηλής πίεσης για μέγιστη συγκέντρωση αλατούχων και οργανικών διαλυμάτων, π.χ., πριν από την περαιτέρω θερμική επεξεργασία (εξάτμιση). Καινοτομική επεξεργασία νερού για την παραγωγή νερού τροφοδοσίας λεβήτων.

  5. STARK REINIGUNGSGERÄTE GMBH DANKOLTSWEILER

    Γερμανία

    Η εταιρεία STARK REINIGUNGSGERÄTE GMBH DANKOLTSWEILER, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Jagstzell, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALBERT PFÄFFLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT PFÄFFLE GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  2. AQUACASITA

    Γερμανία

    Η εταιρεία AQUACASITA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματοι ψύκτες νερού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, και συσκευες καθαρισμου νερου οικιακης χρησης. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  3. ROCKSTROH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROCKSTROH GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  4. OETINGER REINIGUNGSSYSTEME UND TECHNISCHER KUNDENDIENST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OETINGER REINIGUNGSSYSTEME UND TECHNISCHER KUNDENDIENST GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Schwaikheim, Γερμανία.

  5. SANIT-CHEMIE REINIGUNGSMITTEL UND -GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANIT-CHEMIE REINIGUNGSMITTEL UND -GERÄTE GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  1. GOMBOC GMBH

    Γερμανία

  2. HYGIENE2020.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HYGIENE2020.DE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολυμαντικά, μη ιατρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαριστικα, απολυμαντικα για εδαφη και χωρους, Απολυμαντικά βιομηχανικής χρήσης, και ζιζανιοκτονα. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.