...Το Yaconpulver είναι κατάλληλο ως φορέας γεύσης, πρόσθετο σε κρέατα και αλλαντικά, καθώς και ως υποκατάστατο ζάχαρης σε όλα τα τρόφιμα (π.χ. μίγματα smoothie, σοκολάτα, μούσλι, δισκία, ποτά).
Το Yacon είναι πλούσιο σε Inulin και Oligofructose, που ανήκουν στους πολυσακχαρίτες, και είναι ένα από τα πιο φυσικά υποκατάστατα ζάχαρης. Και οι δύο έχουν γλυκύτητα 30-50% σε σχέση με τη συμβατική...
... στην Ευρώπη. Μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Οι κακαόδενδροι εισήχθησαν μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάο είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τις τροπικές κλιματικές ζώνες της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Ο κακαόδεντρος (Theobroma cacao) είναι ιερός για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάο συλλέγονται με το χέρι από το δέντρο και στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό.
...Κακομάθετε τους επισκέπτες σας με χειροποίητη σοκολάτα και μείνετε έτσι αξέχαστοι. Είτε χύμα είτε συσκευασμένη μία-μία, με ή χωρίς λογότυπο: Ένα μικρό δώρο που μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια και ατομικά στην επιχείρησή σας.
Βάρος ανά σοκολάτα: 6 γρ.
...Πιστοποιημένα IFS
Τα καλύτερα καρύδια σε κορυφαία ποιότητα
Ιδανικά για περαιτέρω επεξεργασία
Διαθέσιμα σε χύμα (11,34kg)
Παγκόσμια αποστολή
Καλή τιμή - και υψηλή ποιότητα
Οι Μακαντάμιες μας με στυλ συστατικών εντυπωσιάζουν με κορυφαία ποιότητα σε χαμηλή τιμή.
Πιστοποιημένα IFS, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα καρύδια μας πληρούν υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας.
Αποτελούν μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση που είναι ιδανική για περαιτέρω επεξεργασία: για παράδειγμα, για σοκολάτα, πρωτεϊνές μούσλι ή εναλλακτικές φυτικές γάλακτος.
... σακούλες από μεμβράνη. Περιβάλλουν τέλεια το χύμα προϊόν, το προστατεύουν υγιεινά, το διατηρούν σε κενό και σε σχήμα και πολλά άλλα. Για γλυκά, καφέ, γλυκόριζα, σοκολάτα, σοκολατένιες μπάρες ή και απορρυπαντικά, οι συσκευασίες από μεμβράνη είναι η πρώτη επιλογή.
Η απαίτησή σας για μεμβράνη και επεξεργασία καθορίζει την εκδοχή του μαχαιριού μας. Είτε οι μεμβράνες πρέπει να είναι αδιαπέραστες ή διαπερατές, να μπορούν να κενωθούν ή να σφραγιστούν, να ανοίγονται εύκολα ή πολλά άλλα. Κόβονται αξιόπιστα με το βέλτιστο μαχαίρι.