...Επικεντρωθείτε σε υψηλό όγκο B2B, λευκή ετικέτα, συμβατική εμφιάλωση. Ευέλικτες λύσεις συσκευασίας
Η καραμέλα χρώσης (E 150d) παράγεται υπό την πιστοποίηση FSSC 22000.
Καραμέλα Χρώσης (E 150d): Σιρόπι με υψηλή πυκνότητα χρώματος και εξαιρετική σταθερότητα κατά την κατάψυξη λόγω της ειδικής σύνθεσης ζάχαρης
Κρόκος αυγού E 104/E 110: Κίτρινο
Κερασί E123/E 124: Κόκκινο
Ανοιχτό πράσινο E 104/132: Πράσινο
Λαμπερό μπλε E 133: Μπλε
Φράουλα E 104/E 124: Ανοιχτό κόκκινο...
...κρυσταλλωμένο σιρόπι κρέμας, παλαιότερα γνωστό και ως τεχνητό μέλι. Παρασκευάζεται από ζάχαρη και ζάχαρες με διαφορετικά ποσοστά ανθόμελου
Karamell und Kulör
διάφορα σιρόπια καραμέλας και χρωστικές μεταξύ 7.500 και 40.000 EBC καθώς και ειδικές μίξεις
Spezialsirup
Σιρόπι παρασκευασμένο κατά παραγγελία του πελάτη, σιρόπι σορβιτόλης, σιρόπι απορροής ζάχαρης...
...Κρεμλίκορ 700ml, 15% Αλκοόλ/Όγκος
Χαρακτηριστικά:
• καθαρός φυτικός κρεμλίκορ με άρωμα "Baileys"
• κρεμώδης-ελαφριά υφή
• απολαυστικός σε πολλές περιστάσεις: με γλυκά ή τσάι, ως επικάλυψη σε παγωτό ή κέικ, ως συστατικό σε κοκτέιλ, σε στρωτά κοκτέιλ (Layering) & long drinks, ως συστατικό στο ψήσιμο ή απλά σκέτος
• χωρίς χοληστερίνη, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη, χωρίς σόγια
• vegan
Συστατικά:
Νερό, ζάχαρη, αλκοόλ, λάδι καρύδας, πρωτεΐνη μπιζελιού, μαλτοδεξτρίνη, φυσικό άρωμα,
σιρόπι καραμελωμένης ζάχαρης, γαλακτωματοποιητής: μονογλυκερίδια (E471)
Συσκευασία:
700ml γυάλινη φιάλη...
...Ο βιολογικός Fairtrade ζάχαρη από άνθη καρύδας παράγεται από τα άνθη της καρύδας. Ο σιρόπι βράζεται και στη συνέχεια θρυμματίζεται μέχρι να αποκτήσει την τυπική υφή ζάχαρης. Η ζάχαρη από άνθη καρύδας δεν έχει γεύση καρύδας, αλλά είναι γλυκιά-ήπια με μια δελεαστική καραμέλα και μια πινελιά βανίλιας.
χωρίς διύλιση
Γεύση: γλυκιά-ήπια με ελαφριά νότα βανίλιας-καραμέλας.
Ιδανική για γλυκά, τσάι...
...Χρυσό καφέ στην εμφάνιση και κρεμώδες-μαλακό με μια πικάντικη νότα στη γεύση, έτσι μας αρέσει το καραμέλα.
Ο σιρόπικαραμέλας ανήκει στα 5 κορυφαία σιρόπια και είναι επομένως απαραίτητος για κάθε καφετέρια. Αναδεικνύει το άρωμα του καφέ και συγχρόνως συνδυάζεται τέλεια με τον αφρό γάλακτος. Είναι επίσης ιδανικός για ανοιχτά και σκούρα φραπέ ή ως φορέας γεύσης σε μια λεπτή κρέπα.