... μαραίνεται, οι βλαστοί και τα φύλλα ξεραίνονται. Η ενέργεια των δραστικών συστατικών επιστρέφει αργά στις ρίζες. Ένα μαραμένο φυτό δείχνει την τελευταία εικόνα από τις αρχές Οκτωβρίου. Τώρα είναι η καλύτερη εποχή για συγκομιδή.
Η βιοτεχνία τσαγιού μας συγκομίζει τα φυτά μόνο στην ιδανική στιγμή συγκομιδής. Οι ρίζες πλένονται καλά, αποξηραίνονται και στη συνέχεια κόβονται.
... του Χάμπουργκ με ρίζες στην αποθήκη του Χάμπουργκ, είναι εγγυητής γι' αυτό.
Στις αποθήκες μας στο Χάμπουργκ Billbrook, έχουμε εξειδικευτεί στη διαχείριση και αποθήκευση ξηρών φρούτων, σπόρων, ξηρών καρπών, τσαγιού, προϊόντων τσαγιού, ακατέργαστου καφέ, κακάου, μελιού, μπαχαρικών καθώς και σπόρων και σπόρων.
Η αποθήκευση και η διαχείριση βιολογικών προϊόντων είναι μια ακόμη ειδικότητα.
Πάνω από...
... στην Ευρώπη. Για περισσότερα από 100 χρόνια εξάγουμε τους κοπτήρες μας σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία φαρμακευτικών και αρωματικών βοτάνων, αποξηραμένων λαχανικών, βοτανικών, καπνού snuff, μανιταριών, μπαχαρικών, τσαγιού και άλλων φυτών. Οι πρώτες ύλες μπορούν να κοπούν σε λωρίδες, τετράγωνα ή ορθογώνια μεγέθη. Παρακαλούμε γράψτε ή καλέστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κοπτήρες μας.
... ξηρά. Πολλοί πελάτες κόβουν φύλλα (φασκόμηλο, μέντα), ρίζες (γλυκόριζα, τσουκνίδα). Οι μηχανές κοπής βασίζονται σε μηχανική τεχνολογία με εύκολη λειτουργία και συντήρηση, πολύ ισχυρές και σκληρά σχεδιασμένες: διαρκούν για πάντα! Φυσικά, οι κοπτήρες μας κατασκευάζονται στη Γερμανία: Εμπειρία από το 1887. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.