• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καουτσούκ - σωλήνες- λάστιχα και αγωγοί

Αποτελέσματα για

Καουτσούκ - σωλήνες- λάστιχα και αγωγοί

ΓερμανίαΜόναχο, Νιρεμβέργη και BαυαρίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. VTS - SCHLAUCHTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VTS - SCHLAUCHTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Sauerlach, Γερμανία.

  2. WAWEG GMBH

    Γερμανία

  3. ALUFORM SCHMIDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALUFORM SCHMIDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Bechhofen, Γερμανία.

  4. NORIS-PLASTIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORIS-PLASTIC GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, μηχανηματα κατεργασιας για ραβδους, προφιλε και σωληνες, θερμοπλαστικοι σωληνες, και Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.