• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επαγγελματικές κουζίνες

Αποτελέσματα για

Επαγγελματικές κουζίνες

ΓερμανίαΜόναχο, Νιρεμβέργη και Bαυαρία
  1. ELOONA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η eloona drahtgestrick GmbH, ως καινοτομική, δυναμική και οικολογικά προσανατολισμένη επιχείρηση, διακρίνεται για το στόχο που έχει θέσει να προστατεύει το περιβάλλον και να λειτουργεί σε όλους τους τομείς με φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο τρόπο. Υπερσύγχρονη τεχνολογία και άριστη υποστήριξη παραγγελιών και έργων αποτελούν το κύριο στοιχείο της φιλοσοφίας μας. Η διαρκείς μετεξέλιξή μας διασφαλίζει ότι είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες τεχνολογικές απαιτήσεις. Στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων, περιβάλλοντος και επεξεργασίας δραστηριοποιούμαστε ως κατασκευαστής τεχνικών πλεκτών φίλτρων, καθώς και διαχωριστών σταγονιδίων και ολοκληρωμένων κασετών διαχωρισμού για όλες σχεδόν τις τεχνολογίες διαχωρισμού και διήθησης. Κύρια πεδία εφαρμογής είναι η αφαίρεση σκόνης, η διήθηση του παρεχόμενου και του απαγόμενου αέρα, τα συστήματα κλιματισμού, ο διαχωρισμός καυσαερίων, οι διαχωριστές σταγονιδίων, ο διαχωρισμός σταγονιδίων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων έως τα φίλτρα κατακράτησης γράσου, καθώς και οι πλάκες απόκλισης/τα αντιπυρικά φίλτρα σε συστήματα επαγγελματικής κουζίνας.

  2. SCHNITZELMASTER GMBH

    Γερμανία

    Η μηχανή χειρός Schnitzelmaster για εστιάτορες, κρεοπώλες και επιχειρήσεις τροφοδοσίας – η αυτόματη μηχανή Schnitzelmaster για επαγγελματικές κουζίνες και κρεοπωλεία. Είτε κτυπάτε το κρέας, μια θορυβώδης και όχι και τόσο καθαρή εργασία είτε το περνάτε από τη μηχανή που δεν βελτιώνει την αρχική ποιότητα του κρέατος, αλλά το «κάνει κιμά». Η μηχανή Schnitzelmaster κάνει τη διαφορά. Η μέθοδος «Mastern®» είναι μια ιδιαίτερη μέθοδος για να μαλακώσει το κρέας (κατάλληλη για όλα τα τεμάχια κρέατος χωρίς κόκαλο) με την οποία οι ίνες του κρέατος επιμηκύνονται χωρίς να σπάζουν με αποτέλεσμα τη διατήρηση του χαρακτήρα του φρέσκου κρέατος.