... περιβαλλοντική συμβατότητα, την καθαρότητα και τη βιωσιμότητα. Αγοράζετε ένα πραγματικό μοναδικό κομμάτι, που έχει κατασκευαστεί χειροποίητα. Η φύση αποτελεί τη βάση του προϊόντος και κανένα δεν είναι ίδιο με το άλλο. Η υφή, οι χρωματικές μεταβάσεις, η χρωματική απόχρωση και η μορφή μπορεί να διαφέρουν από την παραπάνω απεικόνιση.
...Αναπτυγμένο με νομικούς εμπειρογνώμονες. Δημιουργήστε E-Labels για τα κρασιά σας σε λίγα λεπτά, χωρίς προϋποθέσεις και σε δίκαιες τιμές.
Σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ 2021/2117, τα κρασιά και τα αρωματισμένα οινοπνευματώδη προϊόντα που παράγονται μετά την 8η Δεκεμβρίου 2023 πρέπει να φέρουν διατροφική δήλωση καθώς και λίστα συστατικών είτε σε έντυπη μορφή είτε ως “E-Label“ μέσω QR-Code στην ετικέτα.
... και μπορεί να επεξεργαστεί όπως αυτός. Χάρη στην μοναδική τραπεζοειδή μορφή, απαιτείται λιγότερη δύναμη συμπίεσης και έτσι προστατεύει το φελλό.
Τέλεια εναλλακτική λύση για τον φυσικό φελλό σαμπάνιας
Ίνες ξύλου αντί για θρύμματα φελλού προστατεύουν από γεύση φελλού & μουχλιασμένες νότες
100% ελεύθερο από PU (πολυουρεθάνη)
Ελεύθερο από μεταναστεύσιμα φθαλικά (μαλακτικά)...
... περιλαμβάνεται επίσης η αγάπη μου για τα παλιά ξύλα, τα χρησιμοποιημένα ή τα ανακυκλωμένα:
Μια παλιά δοκός στήριξης μπορεί να γίνει ένα όμορφο έπιπλο, οι χρησιμοποιημένες πλευρές κρεβατιού από ένα παλιό αγροτικό κρεβάτι μπορούν να γίνουν καλές, κομψές πόρτες για μια βιβλιοθήκη. Ή χρησιμοποιημένα βαρέλια κρασιού, αφού διασπαστούν σε κομμάτια και ξανασυναρμολογηθούν, μπορούν να αποκτήσουν νέα λάμψη...
...Θειοξειδωτικοί μικροοργανισμοί μπορούν να οξειδώσουν παρουσία θείου. Η ποιότητα του κρασιού αρχίζει με τη λίπανση. Ο κύριος στόχος της σύγχρονης διατροφής των αμπελιών είναι να βελτιστοποιήσει τη λίπανση σε αρμονία με τη γονιμότητα του εδάφους, την απόδοση και την ποιότητα. Για αυτό, όλα τα μακρο- και μικροθρεπτικά συστατικά στο έδαφος πρέπει να είναι διαθέσιμα σε εύκολα απορροφήσιμη μορφή και σε...