...Χάρη στην τεχνολογία OVERSKIN, ο ημι-αυτόματος πνευματικός σφραγιστής TSS126 δεν επιτρέπει μόνο την παραδοσιακή σφράγιση σε δοχείο, αλλά και την συσκευασία ειδικών προϊόντων, όπως π.χ. εκλεκτό κρέας ή θαλασσινά, με μεγάλους όγκους και έως 40 mm προεξοχή. Η τεχνολογική αποδοτικότητα του TSS126 μπορεί να συνδυαστεί με το νέο σύστημα συσκευασίας από χαρτόνι με εξατομικευμένα γραφικά, προκειμένου να...
... κολλημένη σε σημεία, μπορεί να αποσπαστεί πολύ εύκολα από το χαρτί για την απόρριψη και μπορεί επομένως να απορριφθεί φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτή η μορφή συσκευαστικής μεμβράνης μπορεί να προμηθευτεί σε διάφορες ποιότητες χαρτιού, ώστε να μπορείτε να την επιλέξετε σύμφωνα με τις ατομικές σας ανάγκες.
Μέσω μιας ελκυστικής ατομικής εκτύπωσης, η φρεσκάδα μεταφέρεται και προς τα έξω. Ως τύποι χαρτιού μπορούν να επιλεγούν διάφορες ποιότητες και να εκτυπωθούν με έως πέντε χρώματα στη μέθοδο Flexo.
Τομείς εφαρμογής
Λουκάνικο & Κρέας
Τυρί
Ψάρι
Fast-Food...
...
- Κρέας με ραβδώσεις
Φρέσκα, καπνιστά και σε βάζα βιολογικά λουκάνικα
- Λουκάνικο συκωτιού
- Λουκάνικο αίματος
- Λουκάνικο ψητό
- Λουκάνικο κυνηγιού
- Λουκάνικο με κιμά
- Λουκάνικο με πιπέρι
- Ζύμη λουκάνικου
Για βιολογικές αγορές και κρεοπωλεία, εργαζόμαστε επίσης για ιδιαίτερες επιθυμίες και τις παραγγελίες σας. Ρωτήστε μας, θα σας συμβουλέψουμε ευχαρίστως.
...Η Schrutka-Peukert GmbH είναι ο ειδικός για τη φρεσκάδα στον τομέα του κατασκευαστικού εξοπλισμού και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ψυκτικής τεχνολογίας για κρέας, λουκάνικα και αρτοσκευάσματα.
Στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων περιλαμβάνονται, για παράδειγμα:
-Θάλαμο ωρίμανσης
-Ψυκτικές βιτρίνες, θερμές βιτρίνες, πάγκοι σνακ
-Γυάλινες προθήκες
-Καθιστικά
Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται στους παρακάτω τομείς:
-Κρεοπωλεία
-Φούρνοι/Ζαχαροπλαστεία
-Καφετέριες/Καφετέριες/Μπιστρό
-Ψάρι/Ειδικά τρόφιμα/Τυρί...
Η συσκευή Schnitzelmaster για εστιάτορες, κρεοπώλες και catering – η αυτόματη συσκευή Schnitzelmaster για μεγάλες κουζίνες και κρεοπωλεία. Είτε χτυπάτε το κρέας, μια θορυβώδη και όχι και τόσο καθαρή δουλειά, είτε «steaken» το κρέας, όπου η αρχική ποιότητα του κρέατος δεν βελτιώνεται, αλλά μετατρέπεται σε «κιμά». Η διαφορά γίνεται με το Schnitzelmaster. Το «Mastern®» είναι μια ειδική διαδικασία μαλάκυνσης του κρέατος (κατάλληλη για όλα τα κομμάτια κρέατος χωρίς κόκαλα), κατά την οποία οι ίνες του κρέατος τεντώνονται χωρίς να σκίζονται – διατηρεί τον χαρακτήρα του φρέσκου κρέατος.