... προϊόντος είναι καθοριστική για εμάς κατά την επιλογή προϊόντων. Το μότο μας ήταν και είναι η "συνεπής βιολογική παραγωγή με ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα προϊόντος". Ακόμα και σήμερα, σχεδόν όλα τα προϊόντα δοκιμάζονται και ελέγχονται προσωπικά από εμάς πριν τα συμπεριλάβουμε στην προσφορά μας. Διατηρούμε στενές σχέσεις με πολλούς οινοπαραγωγούς και παραγωγούς, των προϊόντων των οποίων εισάγουμε εμείς οι...
... από το Γιούρα και άλλες περιοχές. Υπάρχουν επίσης τυριά προς πώληση για το σπίτι. Στο Pauls Weinlokal Αμβούργου σερβίρονται πολλά αγαπημένα κρασιά. Τα κρασιά προέρχονται από, συχνά προσωπικά γνωστούς, οινοπαραγωγούςαπό όλη την Ευρώπη και το εξωτερικό. Διοργανώνονται επίσης γευσιγνωσίες κρασιών και οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν το αγαπημένο τους κρασί για το σπίτι. Στο Pauls θα βρείτε κόκκινα κρασιά, λευκά κρασιά, ροζέ και γλυκά κρασιάαπό διάφορους οινοπαραγωγούςαπό διάφορες περιοχές και τοποθεσίες. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε και να παραγγείλετε αυτά τα κρασιά για το σπίτι.
Από το 1692, η Ludwig von Kapff GmbH δραστηριοποιείται ως εισαγωγέας κρασιών και είναι το παλαιότερο οινοποιείο της Βρέμης. Στη γκάμα της Ludwig von Kapff GmbH περιλαμβάνονται, εκτός από αποκλειστικά κρασιάαπό τις πιο περιζήτητες οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου, επίσης σαμπάνια, prosecco, γλυκά και λικέρ κρασιά, sherry καθώς και άλλα αλκοολούχα ποτά. Χάρη στην πολυάριθμη εμπειρία της στο εμπόριο κρασιών, η Ludwig von Kapff GmbH διαθέτει στενές σχέσεις με τους αμπελουργούς και οινοπαραγωγούς της περιοχής και προμηθεύεται το κρασί της απευθείας από τους παραγωγούς.
Η πλούσια προσφορά του Νικολάου Σκαμάγκα περιλαμβάνει κρασιάαπό κορυφαίους οινοπαραγωγούς και κορυφαία οινοποιεία, υψηλής ποιότητας ελαιόλαδα από την Κρήτη και τη Λέσβο, καθώς και τοπικές λιχουδιές.
...
Από δεκαετίες έχουμε συμβάσεις προμήθειας και παραλαβής με οινοπαραγωγούς, οι οποίοι μας παραδίδουν το φθινόπωρο τα φρέσκα σταφύλια τους ως γλυκό μούστο, ενώ επιπλέον προμηθευόμαστε μέσω οινοεμπόρων. Αμέσως πραγματοποιείται μια ήπια προ-καθαριστική διαδικασία του μούστου μέσω φυγοκέντρησης. Μέσω ελεγχόμενης θερμοκρασίας ζύμωσης (κρύα) διατηρούνται οι φυσικές αρωματικές ουσίες. Έτσι παράγονται...